.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Как се чувствате..?

Как се чувствате, ако: харесвате някой, но не е най-красивия... но е много свестен, не се познавате от много отдавна, надяваш се след време да стане нещо повече между вас..? Да не сте от един град, но да се виждате
    често?... Дали според вас, ще е по-интересно, да копнееш да видиш този човек, който примерно не си виждал 1 седмица, и като дойде да си на 7мото небе...
    Да не изпитваш много силни чувства към него - за сега, но някак да знаеш, че като се опознаете ще стане нещо повече..?

П.С. - Питам за себе си, защото съм в такова положение, и ако някой също е заинтересован.. да знае..

Та очаквам отговори, как вие бихте се чувствали, в този момент .. И ако може без спамове...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Това което разбрах аз от обърканият ( поне според мен ) ти пост е, че става дума за връзка от разтояние.
    Няма нищо лошо в тях Особенно след кто се виждате често. Определено тръпката и пеперудките в стомаха когато се виждате ще са завладяващи. А това, че не се познавате от много време няма никакво значение Но не подхождай към сериозно обвързване ако неси сигурна в чувствата си към това момче.

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    На седмото небе. Нямам нужда да се виждам с него често, ще има повече тръпка. Не ме интересува, че го познавам от скоро, стига да го познавам добре.
    П.с. Не харесвам "свестни" момчета.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Re: Как се чувствате..?

Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    харесвате някой, но не е най-красивия...
    Аз не мога да си представя да не харесваш "най-красивия" човек в галактиката...

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^

Re: Как се чувствате..?

Цитирай Първоначално написано от sabaton94
    Цитирай Първоначално написано от nepowtorima
    харесвате някой, но не е най-красивия...
    Аз не мога да си представя да не харесваш "най-красивия" човек в галактиката...

Искам да кажа, че ако си казал на 1, 2 приятелки за него, и те не го харесват... Споделят откровено, че е грозен (странни хора и най-хубавите момчета, в нашето училище им казват, че са грозни, за това и не им обръщам внимание...) а аз да го харесвам, и за мен той да е най-хубавия...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    И грозните хора имат деца...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Повечето момиченца в тинейджърска възраст са доста злобни скочубри, които ще гледат да ти вгорчават настроението с повод и без повод. Изцяло твой си е изборът дали ще им позволиш да го правят, или не.

Стига да я има тръпката и привличането е естествено да се чувстваме прекрасно .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си