- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Плочки за 6 месеца.
Здравейте,направо ще задам въпроса... Искам да изкарам плочки до 6 месеца (до лятото)... Имам доста стаж във фитнеса,но рядко съм правил корем... Имам доста мазнини в коремната област и гърдите и ако може да ми кажете някакви упражнения за корем за по-бързо уформяне... От понеделник си сменям хранителния режим и ще правя кардио на всяка тренировка с колан... Нещо да ми препоръчате?
По-здрави! И честит имен ден на всички именници!![]()
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
Честит имен ден!![]()
Аз също имам такава цел и съм пуснал тема с хранителен режим.Може да й хвърлиш един поглед.![]()
За 6 месеца? Невъзможно!
Първоначално написано от redbul2
Е, при положение,че на седмица 3-4 пъти прява кардио,комбинирано с бърнъри и добър хранителен режим (и упражнения за корем) ?? :S
редувай един месец яко тренировки за корем, след т'ва един месец никви.
Глупости, дори и за 2 месеца може ако тренира, яде и почива правилноПървоначално написано от redbul2
![]()
Пробвай да намалиш въглехидратите , може и да ти подейства.
Първоначално написано от ZipFail
Можеш ли да ми помогнеш в избора ми за нов хранителен режим,съгласуван с тренировките?
Мерси предварително.
По-здрави!
Двумесечен хранителен режим е доста, и за да е наистина добър, трябва да ти бъде изготвен или от професионален треньор, или от диетолог, а аз не съм нито едно от двете :>
Все пак с това което мога да помогна е да ти препоръчам да видиш темата на LifeFitness0, тъй като целите са ви еднакви, както и да прочетеш тези статии:
Цък
Цък
Цък
Не знам какви са ти предпочитанията, както и параметрите, стажа и т.н. и не мога да ти кажа какво да правиш и какво не, но в горните статии има всичко, което трябва да знаеш, следвай го правилно и ще имаш успех![]()
газирано пиеш ли ? кола, фанта, спрайт и т.н. ??
Въглехидрати се съдържат в захарта, плодовете,тестените храни , овесените ядки и т.н
Не казвам да спреш напълно тези храни , а да ограничиш приема на захар и тестените изделия. При подходящи тренировки и диета резултати не би трябвало да се забавят.
Дано постигнеш целите си.
Първоначално написано от blackfireXx
Газирано не обичам,сигурно за последните 2 години да съм изпил 5 глътки газирано...
Първоначално написано от FlipY
А можеш ли да ми дадеш примерна диета за по-бързо стопяване на мазнините?
Не съм диетолог и най-много да ти навредя, тъй че ще си замълча. Погледни форума на bb-team. Там ще откриеш отправна точка и насоки.Попрочети малко и ще ти стане ясно.
Успехи.
Още един сезонен билдър към колекцията ми...
По темата:
Кардио и тренировки му е майката! Успех...сезонен..
Талант е да говориш много и да не казваш нищо...
Бре, бре, бре цяла колекция![]()
Що да съм сезонен ве,Mitkoni,недей съди хората,без да ги познаваш!![]()