.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Голям фен Аватара на akinom
    Имам я.
    Не мога да изкажа кой знае какво мнение, но е няква странна.. не ми харесва. Има интересни факти за децата чудо, абе измислици..
    Просто не мога да повярвам, че някой само с мисълта си ще огъне лъжица?!
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от akinom
    Тая книга да не е сценария на Матрицата?
    01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
    11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101

Guest
    Имам я.
    Не мога да изкажа кой знае какво мнение, но е няква странна.. не ми харесва. Има интересни факти за децата чудо, абе измислици..
    Еми всички можем много повече от това...просто не знаем как...но нормално е...

Мега фен
    Кюфтак ,нищо лично ,но не смяташ ли ,че подобни книжленца като това целят просто да удовлетворят нуждата на хората за "причина" и смисъл ? По-скоро ,да убеждават ,че съществува "нещо" ?
    Я ми кажи честно - вярваш в тези конспиративни теории ,рептили ,свръхестествени сили и прочие защото ..... ? или защото просто ти се иска да съществуват ?

Няма да го овъртам - и на мен ми се иска. Ама няма . И не ми е трудно да проумея защо си толкова заблуден . Просто внимавай ,защото подобни заблуди водят до по-тежки психически разтройства.

Съвет.

Голям фен Аватара на akinom
    Цитирай Първоначално написано от Auriss
    Кюфтак ,нищо лично ,но не смяташ ли ,че подобни книжленца като това целят просто да удовлетворят нуждата на хората за "причина" и смисъл ? По-скоро ,да убеждават ,че съществува "нещо" ?
    Я ми кажи честно - вярваш в тези конспиративни теории ,рептили ,свръхестествени сили и прочие защото ..... ? или защото просто ти се иска да съществуват ?

Няма да го овъртам - и на мен ми се иска. Ама няма . И не ми е трудно да проумея защо си толкова заблуден . Просто внимавай ,защото подобни заблуди водят до по-тежки психически разтройства.

Съвет.
    А какво има?
    И каква е причината, смисълът и съществуват ли, ако не вярваш?
    Тоест ако не вярваш- няма, а ако вярваш- има.. или как е?
    http://vbox7.com/play:dd4b6909
    Цената на истината -[м.ю.з.ii.к]-` (h)

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от чети по-внимателно
    Няма да го овъртам - и на мен ми се иска. Ама няма

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Цитирай Първоначално написано от SmeLotYyKiuFte
    Имам я.
    Еми всички можем много повече от това...просто не знаем как...но нормално е...
    Аз открих тайната и вече го правя. Но мога само лъжици да огъвам, не става с вилици и други предмети. Или просто лъжицата ми е от гъвкави материали

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Auriss

Съвет.
    Защо вярвам ли...? Така де - Защо знам...? Еми ти ако имаш сладолед във фризера, няма ли да знаеш...? Или това значи ли, че е само мираж..?
    И какво...искаш да кажеш, че ми се иска да съм управляван, манипулиран, ограничен и така нататък и така нататък...?Искам, не искам, така е...!

Ян ван Хелсинг е хитър, използва стар психологически трик в заглавието на книгата си... забавно четиво е, палцам го и го допущам като вероятно, пък и човекът е пич. Щом е възможно да направи толкова сочна пачка от тая книга, възможно е и написаното в нея да е вярно. (Но с това твърдение да не се подразбира, че светът на Хари Потър съществува)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Gavra
    Ян ван Хелсинг е хитър, използва стар психологически трик в заглавието на книгата си... забавно четиво е, палцам го и го допущам като вероятно, пък и човекът е пич. Щом е възможно да направи толкова сочна пачка от тая книга, възможно е и написаното в нея да е вярно. (Но с това твърдение да не се подразбира, че светът на Хари Потър съществува)
    Хари ПотЕр е фантазия, измислена от някой няма к'во да прави...е спечелил е от ламите лапайки голяма сума стотинки...
    А иначе за Ян Ван Хелсинг е пичага и иска просто да просвети търсещите...това не е книга за глупаци...(не че искам да обиждам вярващите, но тази книга не е за вас)...

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Хари ПотЕр е фантазия, измислена от някой няма к'во да прави...е спечелил е от ламите лапайки голяма сума стотинки...
    А иначе за Ян Ван Хелсинг е пичага и иска просто да просвети търсещите...това не е книга за глупаци...(не че искам да обиждам вярващите, но тази книга не е за вас)...
    Ами да, книгата не е за нормалните хора, просто защото пише измислени конспирации за които няма доказателства.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Nam3less3
    Ами да, книгата не е за нормалните хора, просто защото пише измислени конспирации за които няма доказателства.
    Това, че ти не намираш доказателствата не значи, че няма...

Супер фен Аватара на brutaLxxbunny
    Интересно четиво,но към всичко,което пише в книгата,трябва да подхождаш с леко недоверие.Така де,прилича леко на научна фантастика
    Бях хиляди пъти Жулиета.
    Само че накрая не умирах.
    Милост ли?Проклятие е,Боже,
    че след любовта оставаш жива

Guest
    Цитирай Първоначално написано от brutaLxxbunny
    Интересно четиво,но към всичко,което пише в книгата,трябва да подхождаш с леко недоверие.Така де,прилича леко на научна фантастика
    Еми това, че прилича не значи, че е...Човека се е постарал да отвори очите на търсещите...а лапачите я отричат и й се смеят...ама нека...четете си библииката и се молете по 15-16 часа на ден..и си мислете, че така ще отидете в Рая...

Иисус не е ник'ъв фактор, просто поредния по-развит от човеците генно-висш индивид от кой знае коя цивилизация (плеяди?). Мислиш ли, че съзнателно ще умре на кръст?
    Пичът е използвал наивността и неразвитостта на човеците и с този хитър трик е замаял вас фанатиците за хилядолетия напред.

Кой знае каква техника или технология е използвал, дори пещерняците в хималаите (човеци) вече могат в състояние на сумати да живеят много повече от обикновения човек... Някои от тях до такава степен контролират телата и органите си, че кой знае дали не са използвали черния си дроб вместо сърце, да речем...

Я излекуваш някой средновековен от бронхит, току-виж станеш Бог, върнал го от мъртвите...

Guest
    Иисус не е ник'ъв фактор, просто поредния по-развит от човеците генно-висш индивид от кой знае коя цивилизация (плеяди?). Мислиш ли, че съзнателно ще умре на кръст?
    Пичът е използвал наивността и неразвитостта на човеците и с този хитър трик е замаял вас фанатиците за хилядолетия напред.

Кой знае каква техника или технология е използвал, дори пещерняците в хималаите (човеци) вече могат в състояние на сумати да живеят много повече от обикновения човек... Някои от тях до такава степен контролират телата и органите си, че кой знае дали не са използвали черния си дроб вместо сърце, да речем...

Я излекуваш някой средновековен от бронхит, току-виж станеш Бог, върнал го от мъртвите...
    Точно...Е само 1 нещо не е вярно..Исус не е умирал на кръста...Изиграл го е...еее не точно изиграл...защото наистина е бил в нещо като транс...ама това е друга тема, няма да обяснявам...
    А иначе за състоянието сумати...нали наскоро намериха в някаква пещера такива хора в тази фаза...живели са преди новата ера...ама не помня годините...всеки го може, просто не знае как...

Град
    София
    SmeLotYyKiuFte, извинете просветителю, още на първия си пост в темата написахте, че не сте чели книгата. След това обаче казвате, че всичко в нея е самата истина. Как стана това - прочетохте ли я или пак си говорите наизуст?
    Ние можем да минем през огън и лед, ние можем до стигнем до края - там, където днес духът ни води напред и се срещат и ада... И Рая !!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от mech0
    SmeLotYyKiuFte, извинете просветителю, още на първия си пост в темата написахте, че не сте чели книгата. След това обаче казвате, че всичко в нея е самата истина. Как стана това - прочетохте ли я или пак си говорите наизуст?
    Чел съм за какво става на въпрос...затова ще я закупя в най-скоро време...
    А и познавам човек, който я е чел...па и има резюме...
    Това стига ли..?

SmellOfKyufte баш-ва фанатиците :С

Мега фен Аватара на ZipFail
    Това за пореден път доказва наивността ти и как вярваш на всичко, стига да ти угажда..

Стига да пише за конспирации и заговори то е 100% истина, дори да не си видял и 1 доказтелство по темата..

Ако не подлагаш нещата на съмнения, си роб Тежка ли е докато дрънчи по плочките, робе? Работи ми, че трябва да си купя яхта.

Единственото доказателство, което му трябва, са дебелички хейтъри, угоявани от медиите, които оспорват всичко конспиративно.

Възможно е и вярващите в конспирации да са роби на еврейопромиваческите димки (jewikileaks), но кажи ми кое има по-голяма вероятност да биде - никакви конспирации и всичко да е "случайно" или да има мизерни мишешки планове, каквито е доказано в миналото да съществуват и каквито се изобличават и днес

Една успешна книга може да има истини, но се намират и няколко подклаждащи, предизвикани от дезимформацията предубеденчески, написани без физически опит невинни и безобидни лъжи.

Жалкото е, че синджирът на страхливите роби винаги се закача за тия малки лъжи, а те се надяват на кокала, затова започват да лаят срещу минувача, който се осмелява да потвърди за себе си истините.

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Ако не подлагаш нещата на съмнения, си роб Тежка ли е докато дрънчи по плочките, робе? Работи ми, че трябва да си купя яхта.

Единственото доказателство, което му трябва, са дебелички хейтъри, угоявани от медиите, които оспорват всичко конспиративно.

Възможно е и вярващите в конспирации да са роби на еврейопромиваческите димки (jewikileaks), но кажи ми кое има по-голяма вероятност да биде - никакви конспирации и всичко да е "случайно" или да има мизерни мишешки планове, каквито е доказано в миналото да съществуват и каквито се изобличават и днес

Една успешна книга може да има истини, но се намират и няколко подклаждащи, предизвикани от дезимформацията предубеденчески, написани без физически опит невинни и безобидни лъжи.

Жалкото е, че синджирът на страхливите роби винаги се закача за тия малки лъжи, а те се надяват на кокала, затова започват да лаят срещу минувача, който се осмелява да потвърди за себе си истините.
    Значи вярващите са смешници, щото вярват в Бог за който няма доказателства, но конспираторите не са, щото вярват в нещо за което има още по-малко доказателства?

Мега фен
    Хмм. Този май е най-малоумният тип ,писал тук досега.

Цитирай Първоначално написано от Малоумник
    Същите медии ,от които ти заучаваш думички като shit ,hater , chick , bash и прочие...

Възможно е и вярващите в конспирации да са роби на еврейопромиваческите димки (jewikileaks),
    И заучаваш тези думички от определена общност ,която ги ползва най-често (предвид интелектуалния си капацитет) - негрите. В същото време хвърляш расистки нападки по адрес на евреите.

никакви конспирации и всичко да е "случайно" или да има мизерни мишешки планове, каквито е доказано в миналото да съществуват и каквито се изобличават и днес
    Дай ми пример за конспирация от СВЕТОВЕН МАЩАБ. Чакай да го кажа пак - СВЕТОВЕН - в случай ,не ти е убягнало.

Значи съм роб ,защото не вярвам ,че правителството ми се контролира от група земноводни ,целащи контрол над планетата Земя ?

С цел .... ???

Икономическа - едва ли...икономиката е нещо локално - било то село ,град ,държава ,континент ...планета. Няма как да изнесат "пари" от тук ,защото не биха стрували нищо "навън".

Работна ръка? - имали са ХИЛЯДИ години да ни използват като роби - защо да чакат да напреднем до ниво ,на което имаме възможност да се отбраняваме ?

Разплод ? - погледни горното ^

Искат планетата ни ? - погледни горното ^

Искат да ни изтребят ? - погледни горното ^

Искат да използват "познанията" ни ? - междузвездно или междугалактическо пътуване изисква технология ,която човечеството едва ли ще има дори след век....или хилядолетие....или никога.

Явно идиоти като вас нямат никаква представа каква технология трябва да има една цивилизация за да може да прекоси разстоянието дори до най-близката звезда в тяхната галактика....
    Камо ли да превзема планети.
    Вземете малко да се ограмотите преди да пишете абсолютни безмислици ,моля ви!!!!

И започнете с обща и специална теория на относителността на Айнщайн. Тъй като няма да я разберете - прочетете просто някое тълкуване на нея.
    И когато осъзнаете ,че е практически невъзможно да се пътува по "стандартния" начин от една система до друга - пак си премислете простотиите.

Нека ви дам начален старт - НЕВЪЗМОЖНО е предмет да достигне скоростта на светлината. Количеството необходима енергия е равно на БЕЗКРАЙНОСТ. А дори и да беше - разстоянията са толкова големи ,че ще е нужна не скоростта на светлината ,а СТОТИЦИ пъти по нея.

Ето затова всеки ще ви се присмива - защото сте НЕГРАМОТНИ и не сте просветени в нищо друго ,освен в собственото си невежество. Това ,което подкрепяте така страстно ,са куп глупости ,излезли от главата на някой кретен ,целящ да направи сензация.

Нека ви опиша вашите рептили така - ако можеха да дойдат дотук биха били толкова напреднала цивилизация ,че разликата между нас и тях ще е като разликата между съвременния японец и някой неандерталец.
    Обрисувах ли ви добре картинката ? Представете си всичко ,което сте виждали във sci-fi филмите - това е едно нищо. Болшинството са технологии ,до които човечеството дори в момента има достъп.

Знаете ли колко е напреднала науката за последните 50 години ?
    В пъти повече ,отколко за цялата история на хората.

И вие ми твърдите ,че някаква супер-мега-хипер развита извънземна раса иска да контролира планетата Земя.
    Добре

Мега фен
    Град
    Златната Среда
    Неведоми са пътищата рептилски.

Guest
    Nam3less3 няма доказателства за конспирации...? Земи прочети тук там, е освен в Библииката...
    Auriss, момко, ето ти един клип като за деца, но представяш истината по доста опростен начин http://www.vbox7.com/play:d844edbb .
    За пътуването...Еми знаеш ли какво е експеримента Монтоук...?
    Ако знаеш няма да има нужда да говориш за пътувания по този начин...
    А да си чувал за Нибиру..? И къде е маршрута й...? Ако си чувал, това ще отговори на въпросите ти...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си