- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Болки в Коремните мускули
От скоро тренирам Тежък Боен спорт и за 3 дена от тренировките изпитвам болки в коремните мускули .. какво ще рече това ?
Да и аз така мисля но дали защото съм нов и не съм свикнал с напрежението .. все пак в MMA е трудноПървоначално написано от LifeFitness0
много Работа .. а до преди не съм правил толкова упражнения дори на скоро спрях с тренировктите ..
То си е до тренираност на мукула.Ако не си залягал да тренираш сериозно корем,ще те боли 2-3 седмици и ще свикнеш.![]()
ако си ял много тупаници нормално! Ще видиш като почне по главата ! Главоболия по 3-4 дена нон стоп!
Да знам за ударите в главата .. но аз тренирам редовно долните мускули както ръце ... всеки ден вдигам отделно в нас .. лицеви .. коремни .. докато в залата е друго кажете го по 2 тренировки на ден .. но незнам защо се напредвам и целият съм схванат или просто съм тренирал добре коремните мускули ..
Еми щом са те били много,нормално да те боли корема.От това ще е.
коремните мускули може да те болят от граплинга ... кат праиш арм-бар, лег-бар и т.н. разтягаш точно тези мускули, а ако преди тва си ги тренирал(свивал) болката е още по-голяма.
Но по-вероятно е да те болят от ударите в корема!
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9