- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПомоЩЩ
здравейте....знам че сиг има много такива теми но ... така значи преди седмица с приятеля ми го направихме.. доколкото видях презерватива не се беше скъсал но по едно време спяхме и пак го направихме след 10 15 мин без презерватив за 2 мин някадеи не се изхвърли в мен ... та въпроса ми е какъв е шанса да съм бременна
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ми казах му да спре но тай ми каза че знае какво прави .. и че нищо нямало да стане ако не се изхвъли...
Ми направи си извод колко да му вярвяш. Или е въздух под налягане или те плзва само за лашкане. Може и просто да се е заблудил човека...
Яжте вафла "Мура", за да ви порасне носа !
може но плс кажете има ли якаква вероятност да съм бременна и ако да каква ???![]()
не е свършвал в мен и как да си изчисля овулацията![]()
Първоначално написано от miminko
![]()
Личи си кой не е посещавал редовно часовете по биология в 7-8 клас.
Лелееей, не знаеш какво е овулация, пък даваш да те търбушат без шлиферо![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
И след като свърши първия път, поне си го изми със сапун, нали така?Първоначално написано от m1sh3t0
пхах не![]()
Щом не е свършвал в теб нито първоначално,нито след тези 15-20 минути,няма шанс.Обаче ако е свършил в кондома и след това без да се измие ,пак е прониквал,може да почвате да мислите име на бебето.Първоначално написано от m1sh3t0
Има мнооого минимален шанс,клонящ към нулев според мен ако не е свършвал изобщо и то ако си в овулация.Много ти се моля,образовай се!