Така ето го и моя "проблем",влюбена съм в едно момче от 2 години.Ходихме преди доста време,около един месец,но се разделихме,защото щяло да е по-добре за мен.Бях много ядосана,но въпреки,че той ме сравни със Земята и до днес го обичам.Направих една глупост преди година,спах с негов приятел,мислех,че ще го накарам да ревнува,но уви,единственото,което постигнах бе да ме намрази,и до днес не мога да си простя това,което направих.Тогава той ми каза,че съм гадна кучка и не искал дори да говори с мен.Не ми говори 2 месеца,но след това започна да ме поздравява и лека полека отнова се сближихме,бяхме заедно (той ме покани) и на Нова Година и на Коледа.На Нова година бяхме на вила и спахме на едно легло,но не правихме нищо друго освен да се целуваме.Тогава той ме пита какво искам иаз мъ казах,че искам него,а той ми отвърна:"Не ти трябвам аз,по-добре да не правим нищо,защото ти имаш чувства и след това ще стане гадно!"Но същевременно продължи да ме целува.На другия ден след като слязохме,всичко се преобърна,блокира ме в скайпа и фейсбук без да ми каже нищо.След това разбрах от негови приятели,че ме е блокирал,защото съм му досаждала.Казал,че не ми е дава никакви поводида си мисля,каквото и да било.Виждам го всеки ден,но сега отнова не ми казва дори здравей...Моля Ви за съвет какво да направя,искам да се съберем отново,той е единственото момче,което някога съм обичала...,но не знам какво точно иска той.