.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Тема: WI-FI

WI-FI

Преди 2 часа wi-fi ми беше изкючен.Пробвах се да си напря е-майл,но не стана-няма значение за това,ама не го ползвах,а ползвах нета на тела-не wi-fi.И после ми излезе иконата че ми е включен(wi-fi) и немоа го махна.Към никой не съм свързан,къде ли не бръкнах и нищо не открих.Моля помогнете колкото се може по-бързо щото ми пада батерията на 2 дена,а ако остане с включен ще пада за 1 ден!!!!

Re: h

Цитирай Първоначално написано от Sexer
    ?????

п

Късмет да ти помогне някой.

Супер фен Аватара на radeberger
    Я пак обясни.

Цитирай Първоначално написано от radeberger
    Я пак обясни.
    начи имали на близо някой безчичен нет веднага на телефона ми излиза иконата за wi-fi,но не съм свързан с никой.Досега не беше така

аве малоумник, чак в последния ти пост се разбира, че става дума за телефон
    откровено тъп си.

Ако темата ти беше написана по подобен начин:

Здравейте, използвам такъв телефон и нещо направих, сега непрекъснато телефонът ми търси безжична мрежа /wi fi/, към която да се закачин. Не знам как да го спра
    щеше да имаш отговор на 15тата минута

аре бегай от тука

Мега фен Аватара на MaGuSs
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    аве малоумник, чак в последния ти пост се разбира, че става дума за телефон
    откровено тъп си.

...
    Аре грамни са ве.Човека ти е написал още в първия си комент.Сложи си цайси инак не струваш !!!

Преди 2 часа wi-fi ми беше изкючен.Пробвах се да си напря е-майл,но не стана-няма значение за това,ама не го ползвах,а ползвах нета на тела-не wi-fi.И после ми излезе иконата че ми е включен(wi-fi) и немоа го махна.Към никой не съм свързан,къде ли не бръкнах и нищо не открих.Моля помогнете колкото се може по-бързо щото ми пада батерията на 2 дена,а ако остане с включен ще пада за 1 ден!!!!
    -Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
    -Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!

Цитирай Първоначално написано от MaGuSs
    Аре грамни са ве.Човека ти е написал още в първия си комент.Сложи си цайси инак не струваш !!!
    Tethering :*

темата е кофти написана, определено зле подредена мисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си