- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Само лижене ....
Не, това наистина е жалко. Тегли й майните. Ако ли я искаш много. Лижи и докато се разсея, го бутни, да видиш как ще притрепера!
Първоначално написано от FuckedUp
Точно така - ни свирки, ни секс! ПИТАЛ СЪМ Я МНОГО ПЪТИ - ОТКАЗВА!
вече незнам какво да прая! Толкова съм загорял, че бих ръгал и саксията в кухнята!!!Говорихме, питам я - без резултат. Все вика - "Следващия път ще опитаме" а всеки път вика първо да я "отпусна" отдолу! После (след 15 минути някъде) и казвам че ме боли езика и тя - "Миличко стига повече вече получих оргазъм"
HELP
Еми.. решението е много лесно. Просто спираш да я лижеш, докато не ти направи свирка примерно..ПРОСТО Я ОСТАВИ НА СУХО!. Ще разбереш дали си заслужава.
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
След като я излижеш го мушни !!!
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Хаха, чак ставаш жалък!
Егати мъчението![]()
![]()
На тая ако ѝ пукаше за теб, щеше да се замисли как да ти достави удоволствие. Предай ѝ от мен, че такава егоистка не заслужава да има приятел (като теб и изобщо)![]()
~ Luv ya!
Да ти кажа честно останах и със впечетлението, че сам си си виновен за създалата се сеитуация. така да, ти сам си го правиш като продължаваш да я лижеш без да получаваш нищо в замяна. Както ти казаха и хората преди мене спираш да я лижеш и да я видиш как ще ти се моли на колене, но бъди твърд и казвай не! Ако ти пусне ( вече нормален секс ) чак тогава лизане. Дръж си на позицията и стига си си падал под достойнството - не ти пуска, не я лижеш - просто и ясно.
То и отверчица 2-ка да е, пак ще го докараш, ако си техничар!
Ако бях на твое място досега бих и дал червен картон братлето..... Неможе само на ней да и е гот , то разбирам 1 -2 -3 пъти така но пък хич да не те отразява ее небива да го допускаш..![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/