.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 38 от общо 38
    anonymous768631
    Guest
    Не, това наистина е жалко. Тегли й майните. Ако ли я искаш много. Лижи и докато се разсея, го бутни, да видиш как ще притрепера!

Цитирай Първоначално написано от FuckedUp
    Ти я лижеш редовно, а тя ни секс, ни свирки?

Сам си прави изводите..

Точно така - ни свирки, ни секс! ПИТАЛ СЪМ Я МНОГО ПЪТИ - ОТКАЗВА!

вече незнам какво да прая! Толкова съм загорял, че бих ръгал и саксията в кухнята!!! Говорихме, питам я - без резултат. Все вика - "Следващия път ще опитаме" а всеки път вика първо да я "отпусна" отдолу! После (след 15 минути някъде) и казвам че ме боли езика и тя - "Миличко стига повече вече получих оргазъм" HELP

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Еми.. решението е много лесно. Просто спираш да я лижеш, докато не ти направи свирка примерно..ПРОСТО Я ОСТАВИ НА СУХО!. Ще разбереш дали си заслужава.
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Мега фен Аватара на fenastz
    Град
    Land of the blind
    След като я излижеш го мушни !!!
    Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО

Цитирай Първоначално написано от TykaSePisheNick
    Вие сте много глъми.Са ревете, че темата е стара, ама после някой като направи нова тема със същото заглавие ще има да ревете "има такива теми" и нз. си кво..В шибаното си трупане на мнения и сами се обърквате..

anonymous768631
    Guest
    Хаха, чак ставаш жалък!

Егати мъчението

На тая ако ѝ пукаше за теб, щеше да се замисли как да ти достави удоволствие. Предай ѝ от мен, че такава егоистка не заслужава да има приятел (като теб и изобщо)
    ~ Luv ya!

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    Да ти кажа честно останах и със впечетлението, че сам си си виновен за създалата се сеитуация. така да, ти сам си го правиш като продължаваш да я лижеш без да получаваш нищо в замяна. Както ти казаха и хората преди мене спираш да я лижеш и да я видиш как ще ти се моли на колене, но бъди твърд и казвай не! Ако ти пусне ( вече нормален секс ) чак тогава лизане. Дръж си на позицията и стига си си падал под достойнството - не ти пуска, не я лижеш - просто и ясно.

Цитирай Първоначално написано от yupaa03
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Добре де...
    Проблемите обикновено се оправят с говорене. Тя защо точно не иска? Питал ли си я?
    Щото така й е гот, а иначе не е готова за секс.
    А иначе твоята ситуация е като да научиш котката ти на Whiskas, а после да я мамиш с кренвирши на КЕН Трябва да я оставиш малко да "погладува"
    Край, почвам да куповам на кучето от евтините гранули! ! !
    Иначе май има нещо вярно в тоя коментар.Много е тъпо това което тя прави. Ако не иска секс поне да се опита да се погрижи и тя за тебе по някакъв начин.

ххаха значи не знаеш да се eбеш или ти е малък xуя

anonymous768631
    Guest
    То и отверчица 2-ка да е, пак ще го докараш, ако си техничар!

Ако бях на твое място досега бих и дал червен картон братлето..... Неможе само на ней да и е гот , то разбирам 1 -2 -3 пъти така но пък хич да не те отразява ее небива да го допускаш..
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си