моля ви помогнете искам да отслабна малко в талията.имам мерки 92/68/90.искам да сваля малко в талията,ако някои може да ми каже някакъв хранителен режим.коремни преси правя.![]()
![]()
коремните преси не вършат работа за талията пробвай да въртиш обрач докато гледаш телевизия или четеш книга![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
да четеш книга и едновременно да въртиш обръч ?! .. много интересна комбинация \Първоначално написано от zarety
/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да като да спиш и да караш колело...
а да попитам ако във фитнса по 5 минути въртя обръч ще има ли ефект![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
еми аз винаги така правя защото изкарвам по 30мин 1час без проблем иначе само следя всяка минута но на някои им става лошо въпрос на изборПървоначално написано от zlatit0o
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
а за времето аз първо започнах от десет минути на следващия път 15 ,20 и накрая по 30 или 60 зависи от настроението ми![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
аз защото нямам в къщи пък не мога да отида на фитнес и 1 час да въртя само обръч![]()
ако можеш да го въртиш без да ти пада не ти прави впечетление докато гледаш телевизия е да изморяваш се ама какво пък само като си помислиш че ще имаш хубава талияПървоначално написано от TheGirlNextDoor
. Но ако си като мен завъртя го 1 път и ми падне
направо полудявам. Като малка можех да издържа много но съм изгубила тренинг.
![]()
Има ефект въртенето на обрач , да.
Аз като малка въртях страшно много , с часове , защото просто наистина обожавах и без да разбера си направих супер яката талия.![]()
TheGirlNextDoor защо просто не си купиш един обрач ?![]()
To infinity and beyond.
ХА!..Първоначално написано от zarety
+Първоначално написано от Infinity
но гледай да е по тежък, а ако не е отвори го и го напълни примерно с боб или нещо такова. Аз моя го напълних с каквото набарах в шкафаот всичко има
![]()
уф как успявате толкова време да го задържитекато малка можех да въртя, а наскоро когато пробвах дори 1 завъртане не успях да няправя, а имам нужда..
![]()
оф сабравих да ви питам вашите обръчи много ли са тежки защото моя уж е някакъв нормален (не е кой знае колко тежък) обаче ми прави синини на корема и на паласките макар и да не мога да го задържа много![]()
да сигурно ще си купя щом казвате,че помага...ама и на мен проблема ми е,че съм изгубила тренинг със задържанетоПървоначално написано от Infinity
![]()
sry че дигам стара тема обаче каква е разликата по-тежък или лек ще е обръча...защото моя е лек и ако трябва да го напълня с нещо![]()
А ако въртя обръч на дупето, ще се пооформи ли малко?
Мъдростта на живота се състои в отстраняването на маловажните неща.
Сигурно, стига да можеш да го задържишПървоначално написано от sunnyreni
![]()
....coz you're beautiful, no matter what they say, words can't bring you down....