.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ибей доставка ...

Здравейте! Искам да си поръчам някои неща от Ибей, но не знам колко ще миструва доставката о България. Може ли някой да ми каже? Предварително благодаря!

Супер фен Аватара на divacheee
    Град
    ...
    Зависи от продавача .. ако искаш дай линк да ти кажа (:

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Ами първо трябва да поглледнеш дали въобще има доставка до България...Иначе при всеки е различно има и такива с безплатна доставка.

Град
    Пловдив
    Някой продавачи си имат договори с куриерските компании и цените им са нищожни.Други са доста "дебели",а трети безплатни.Но има едно на ум,че цената зависи и от обема и кг -те,така че не мисли ,че ако поръчаш няколко неща от един продавач наведнъж ,доставката ще ти е по - евтина.Има и друг вариан с бг фримата Еконт,която може да наддава или пазарува от твое име - виж сайта им!
    Fashion and Styling

Супер фен Аватара на whitebunny
    Град
    Пловдив<3
    Съжалявам, че ще ти използвам темата, но за да не правя друга излишна тема ще попитам тук
    В Ибей може ли да се плаща при доставката или задължително с кредитна карта

А това с Еконт как точно става? Може ли повече информация?

Град
    ...
    whitebunny .. плаща се само с дебитна/кредитна карта

Цитирай Първоначално написано от art
    Еконт нямaт нищо общо в случaя

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от divacheee
    whitebunny .. плаща се само с дебитна/кредитна карта

Цитирай Първоначално написано от art
    Еконт нямaт нищо общо в случaя
    Много мие чудно как говориш без покритие.Еконт има много общо и към автора на темата ето ти инфо от сайта на ЕКОНТ:

http://www.econt.com/?s=ebay

А към whitebunny:
    Плаща се при покупката и трябва да е с карта или по сметка дадена ти от продавача.Но винаги плащай през PayPal за да си нямаш грижи после,защото винаги може да оспориш плащането ако не ти доставят артикула!
    Fashion and Styling

Много мерси за инфото.

Град
    ...
    Цитирай Първоначално написано от Stela94
    Много мие чудно как говориш без покритие.Еконт има много общо и към автора на темата ето ти инфо от сайта на ЕКОНТ:

Да, точно без покритие говоря .. нищо, че повече от две години пазарувам от и-бей .. това, което ти си дала е за посредничество .. и смятай, че не е от евтините .. Това, което ще направят от Еконт-а можеш и сам да си го направиш .. не е толкова трудно да се общува с продавача

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от divacheee

Да, точно без покритие говоря .. нищо, че повече от две години пазарувам от и-бей .. това, което ти си дала е за посредничество .. и смятай, че не е от евтините .. Това, което ще направят от Еконт-а можеш и сам да си го направиш .. не е толкова трудно да се общува с продавача
    Аз никога не съм казвала,че е евтино,а просто ти опровергах твърденията ,че Еконт нямат нищо общо.Да не е трудно да се общува с продавача,но все пак има такива,които не изпращат артикула си извън Англия.Ето защо ако толкоз държиш на такъв артикул ,Еконт е опция!
    Fashion and Styling

Никога няма да узнаеш колко ще ти струва доставката. Дори след като я платиш. На смъртния си одър дори ще се чудиш колко е била.

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Никога няма да узнаеш колко ще ти струва доставката. Дори след като я платиш. На смъртния си одър дори ще се чудиш колко е била.
    Ако е с Еконт да иначе не,защото първо плащаш сумата за артикула + тази за доставката и чак тогава получаваш стоката!
    Fashion and Styling

На мен ми е ясно, че конкретна сума никой няма да ми назове, но ако може поне от до колко варират сумите някой да ми каже?

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    Здравейте! Искам и аз да попитам нещо....
    Понеже съм си харесала това :

http://cgi.ebay.com/Pro-Makeup-Cosme...item19c21710bc

иии в България четките за грим са много по-скъпи, някой може ли да ми каже колко горе долу ще ми излезе всичко ии дали ще мога да го платя по друг начин освен кредитна карта!?

Град
    ...
    Аз никога не съм казвала,че е евтино,а просто ти опровергах твърденията ,че Еконт нямат нищо общо.Да не е трудно да се общува с продавача,но все пак има такива,които не изпращат артикула си извън Англия.Ето защо ако толкоз държиш на такъв артикул ,Еконт е опция!
    Окей .. тук си права Просто никога не ми се е случвало да си поръчам нещо и продавача да откаже да ми го изпрати до България !

art ако дадеш линк ще ти кажем ТОЧНО колко е доставката .. без линк едва ли някои ще ти каже .. ако искаш ориентировачно може да е от free до плюс безкрайност

MegiBoOm Нямат доставка до България и може да се пазарува само с дебитна/кредитна карта (We Accept PayPal Only!) .. Друг вариант е това, което каза Stela94 за доставка с Еконт (:

Град
    Света На Мечтите
    Ох еми то аз като гледам май всичките изискват само с кредитна карта ;(

Град
    ...
    може и с дебитна .. аз поне с дебитна пазарувам

Град
    Пловдив
    Кредитна или дебитна,но международна да е и да е регистрирана в paypal.Все пак ebay и paypal са заедно и е най-сигурният начин за пазаруване,защото винаги може да си върнеш парите при евентуален опит за измама.
    Fashion and Styling

Град
    Света На Мечтите
    Въпросът е там, че аз нямам нито дебитна, нито кредитна и просто не мога да намеря продавач, който ен изисква плащането да бъде по този начин!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Само с дебитна или кредитна става. Имай предвид, че трябва да наддаваш и четките в момента могат да струват едва няколко долара, но цената им ще се повиши до края на търга, тоест в следващите 20 дни.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си