- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Ибей доставка ...
Ами първо трябва да поглледнеш дали въобще има доставка до България...Иначе при всеки е различно има и такива с безплатна доставка.
Някой продавачи си имат договори с куриерските компании и цените им са нищожни.Други са доста "дебели",а трети безплатни.Но има едно на ум,че цената зависи и от обема и кг -те,така че не мисли ,че ако поръчаш няколко неща от един продавач наведнъж ,доставката ще ти е по - евтина.Има и друг вариан с бг фримата Еконт,която може да наддава или пазарува от твое име - виж сайта им!
Fashion and Styling
Съжалявам, че ще ти използвам темата, но за да не правя друга излишна тема ще попитам тук![]()
В Ибей може ли да се плаща при доставката или задължително с кредитна карта![]()
Много мие чудно как говориш без покритие.Еконт има много общо и към автора на темата ето ти инфо от сайта на ЕКОНТ:Първоначално написано от divacheee
http://www.econt.com/?s=ebay
А към whitebunny:
Плаща се при покупката и трябва да е с карта или по сметка дадена ти от продавача.Но винаги плащай през PayPal за да си нямаш грижи после,защото винаги може да оспориш плащането ако не ти доставят артикула!
Fashion and Styling
Да, точно без покритие говоря .. нищо, че повече от две години пазарувам от и-бей .. това, което ти си дала е за посредничество .. и смятай, че не е от евтините .. Това, което ще направят от Еконт-а можеш и сам да си го направиш .. не е толкова трудно да се общува с продавачаПървоначално написано от Stela94
![]()
Аз никога не съм казвала,че е евтино,а просто ти опровергах твърденията ,че Еконт нямат нищо общо.Да не е трудно да се общува с продавача,но все пак има такива,които не изпращат артикула си извън Англия.Ето защо ако толкоз държиш на такъв артикул ,Еконт е опция!Първоначално написано от divacheee
Fashion and Styling
Никога няма да узнаеш колко ще ти струва доставката. Дори след като я платиш. На смъртния си одър дори ще се чудиш колко е била.
Ако е с Еконт да иначе не,защото първо плащаш сумата за артикула + тази за доставката и чак тогава получаваш стоката!Първоначално написано от TheNewReligion
Fashion and Styling
Здравейте! Искам и аз да попитам нещо....![]()
Понеже съм си харесала това :
http://cgi.ebay.com/Pro-Makeup-Cosme...item19c21710bc
иии в България четките за грим са много по-скъпи, някой може ли да ми каже колко горе долу ще ми излезе всичко ии дали ще мога да го платя по друг начин освен кредитна карта!?![]()
Окей .. тук си праваПървоначално написано от Stela94
Просто никога не ми се е случвало да си поръчам нещо и продавача да откаже да ми го изпрати до България !
art ако дадеш линк ще ти кажем ТОЧНО колко е доставката .. без линк едва ли някои ще ти каже .. ако искаш ориентировачно може да е от free до плюс безкрайност![]()
MegiBoOm Нямат доставка до България и може да се пазарува само с дебитна/кредитна карта (We Accept PayPal Only!) .. Друг вариант е това, което каза Stela94 за доставка с Еконт (:
Ох еми то аз като гледам май всичките изискват само с кредитна карта ;(
Кредитна или дебитна,но международна да е и да е регистрирана в paypal.Все пак ebay и paypal са заедно и е най-сигурният начин за пазаруване,защото винаги може да си върнеш парите при евентуален опит за измама.
Fashion and Styling
Въпросът е там, че аз нямам нито дебитна, нито кредитна и просто не мога да намеря продавач, който ен изисква плащането да бъде по този начин!![]()