.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Бих се върнал,за да се срещна с миналия си Аз,да го погледна,той да ме зяпне,аз да се ухиля и да си тръгна,оставяйки го сам да се побърка

Не... за всяко нещо си е имало причина така че не бих...
    Life is too precious to worry about stupid shit. So have fun, get drunk, fall in love, say what you wanna say and do what you want to do. Regret nothing and don't let people who don't matter, bring you down. :]

Не. Не съжалявам за абсолютно нищо, което съм направила или казала. От всичко е имало и ще има полза, независимо дали ще се връщам в миналото или ще ходя в бъдещето.

П.П.: Абе, винаги ми е било интересно, ако решим да се върнем назад, дали знаем, че сме там, за да се поправяме, и дали след т'ва изживяваме всичко наново или не? : /

Супер фен Аватара на viksit0y
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от neeDaBosS
    Бих върнала времето поне няколко пъти назад..за да изживея пак същото
    Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    Бих искала да се върна малко назад и да не се бях запознавала с един човек.... само ми усложни живота напразно ;xx

М не не бих, ще вървя само напред да се връщам назад изключено...
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Мдаммм бих се върнала и бих избегнала една грешка която сега ми вгорчава живота Но явно не е било писано да стане....
    - ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D

Не бих се върнал назад. Имам всичко, което искам. Миналото е... минало.

Град
    Сливница
    Определено много моменти бих върнала и бих постъпила по друг начин без да наранявам хората които обичам,само че в живота такива опции няма и не трябва да се съжелява за нищо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си