- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Признаци че изневерява ???
На който са му изневерявали и е хващал да пише как е станало,забелязал ли е преди това промяна в държанието или нещо друго което може да те накара да подозираш и да си мислиш че изневерява и прощавали ли сте?![]()
Аман от курви...НЯМА ПРОЩАВАНЕ тва е положението за тебе
Изневерявали са ми, ама връзките не са били кой знае колко сериозни. Първия път като ми изневериха, му личеше от далеч, че съм му омръзнала. Беше адски студен (в сравнение с преди). Не простих като разбрах, скъсахме.
Втория път, момчето се чувстваше гузно, чудеше се как да ми каже и какво точно да ми каже. Усещах, че има нещо такова. Но това държание продължи някъде ден, после ми каза. В този случай простих, но просто защото не ми дремеше за него. Скъсахме след месец някъде.
Има много добри измамници. Не очаквай всеки път да личи от държанието, че е изневерил/а.
По-интересният въпрос е не дали ти е изневерил, а защо? Не мисля, че ако го е направил, ще си личи по поведението му.
да найстина има и такива който няма как да хванеш..колкото и да следиш и т.н..както се казваше,,ако е решил/а да изневери ходи я/го спри"Първоначално написано от DarkTemplar
интересува ме хора който са хващали човек в изневяра,как се е случило и т.н
[quote="kremen4eto"]Изневерявали са ми, ама връзките не са били кой знае колко сериозни. Първия път като ми изневериха, му личеше от далеч, че съм му омръзнала. Беше адски студен (в сравнение с преди). Не простих като разбрах, скъсахме.
точно това имам предвид,защото аз съм с моя приятел от година и малко,и за тая 1 година сме се виждали всеки ден,и забелязах че от няколко месеца почна да се държи студено но само от време на време,примерно днеска сичко е супер,на другия ден почти не ми говори,не ме целува,нервничи..дали му омразвам с нещо нзм.Но съм сигорна че не ми е изневерил за това време понеже в момента не се занимавам с нищо и сме постоянно заедно,всеки ден го чакам след работа и отиваме у тях..и се чудя дали еднообразието и постоянното виждане някакси го кара да се държи така или има и др.
Ми то си е имдивидуално, от човек до човек има голяма разлика, но поне според мен за да разбереш , че един човек ти изневерява трябва да го познаваш почти до съвършенство и да си му изучил навиците много добре и въпреки това никога не можеш да си сигурен. Най-често човек който изневерява се разбира по честата смяна на настроението, друг белег е че започва да става по-потаен, не казва с кого излиза, къде е бил и като го попиташ гледа на бързо да смени темата на разговора, друг пример е когато сте заедно и му звънне телефона и започва да се държи странно (пак казвам, че наистина трябва да познаваш човека отлично за да го прочетеш в очите му ) да не дава да му четеш примерно имейлите или да му разглеждаш телефона или хронологията в скайп, а преди това да не е било проблем. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО този начин на поведение може да се дължи на ред други причини, не можеш да си кажеш край той/ тя не ми дава да му гледам телефона значи ми изневерява. Според мен трудно може да се хване човек в изневяра поради простата причина, че хората които изневеряват обикновенно не им пука за партнъора с когото са и следователно начина на поведението им не се е променил особено. На въпроса за прошката след изневяра аз лично смятам , че никога човек не може да прости това предателство. Да може да каже прощавам ти но вътрешно в него тази болка си остава завинаги (ако те обича естествено) и в края на крайщата при всяка твоя грешна стъпка и всяка ваша караница той/тя ще се връща назад отново и отново и накрая ще дойде един момент в който и двамата ще разберете . че не може да се живее с бремето на изневярата. Съжалявам за безбройните правописни грешки![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
благодаря за отговора начина ми на мислене много съвпада с твояПървоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
[quote="kiki1991"]Това, че е станал студен може да не означава, че е изневерил. Може да си му омръзнала, може да е изнервен на нещо друго случващо се, да има някакви проблеми и т.н. Година е достатъчно време, за да го попиташ какъв е проблемът и можете ли да го разрешите. Да му кажеш как се чувстваш и че виждаш промяна в него.Първоначално написано от kremen4eto
Момичета, искате ли признак?
Ако ходите с момче, значи изневерява, ако може. Ама я се спрете с тези истерии. Да не сте съпрузи бе!
Въй чУек, не думай...после що ни се носи толкова лоша славаПървоначално написано от kartacha
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
Не се извинявай,а ги поправи доколкото можеш!Първоначално написано от 0y7ofCon7roL
![]()
Имдивидуално,както си написал/а се пише с н--> индивидуално.
Оправи си пунктуацията!Изреченията ти са много дълги,а точките не са на мястото си.Не се заяждам.Поправям те само.
По темата:
Мисля,че не са ми изневерявали,но от лъжата никой не е застрахован.Всеки си го знае,но признаците на изневяра ще усетиш по отношението му към теб.Предполагам ще се държи хладно ,дори странно.Ако съжалява може да се почувства виновен и да започне да ти прави ценни подаръци,без да има за какво.В началото може да те отбягва.Това съм забелязала в някои филми.Поучителни са филмите,да.
Сама трябва да си го опознала достатъчно,че да успееш да усетиш внезапната промяна.
Аз пък ще се заяда.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
иМдивидуално...![]()
![]()
![]()
![]()
Ами,...Курдоколенко..., лъжа ли е?
Пише се пунктУация. Не се заяждам, само казвам.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
Я чети тук. Те хората още не са 100% наясно, ти очакваш момчето/момичето да знае...
Точните хора, заслужават коректно отношениеПървоначално написано от kartacha
![]()
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
ThisIsMe и яс ни съ заяждъм ъма оти ни съ фаниш за гулемите пръсти на краката, атъпи сме ко дъ прайм , а и бай дъ уей мерси, че ми каза как аджеба се пише иНдивидуално, нямах си никва идея
![]()
- Луд съм мамо луд съм
- Пиян си сине въри си лягай
нямате си и на идея колко потаен може да е човек
това във филмите е НИЩО
просто по някога и детектив да си няма как да разбереш![]()
~девойче съм~
kiki1991, подкрепям мнението на kremen4eto, че трябва да седнете и да поговорите и да разбереш от какво има нужда твоя човек. А и винаги може да си разнообразите отношенията по много начини - ходене на различни места и вършене на различни от обичайните неща, разнообразни компании и т.н., дори в секса може да разнообразявате, когато ви се прииска.![]()
Хващал съм. 5-годишна връзка си замина с такъв спомен(причината беше в мен, признавам, защото още ми се вилнееше и отлагах всички разговори за брак).
Понякога е трудно да се разбере, дори и когато познаваш отлично човека. Особено, ако е достатъчно интелигентен и хладнокръвен. Дори не предположих, докато не дойде един приятел и ми даде адреса и телефона на другия - познаваше го. Понеже не му повярвах, набрахме домашния номер и когато любезно поздравих с "Добър вечер, може ли да ми се обади ХХ(нейното име)", глупакът дори не се усети и й даде слушалката. Шокът й беше толкова голям, че се наложи в няколко изречения да й съобщавам кой съм, иронично изразявайки учудване, че ми е забравила гласа само за няколко часа.
Простих й(и тогава си давах сметка, че вината я нося аз), остави този, но след три месеца се хвана с друг. Дори не се разделихме официално, както се очаква след толкова дълга връзка. Тя просто замина при него и бяхме до там.
Най-често причините за изневяра са комплексни, но могат да се сведат до незадоволеност на единия в някое отношение. А дали трябва да се прости или не, зависи от обстоятелствата, характерите на двамата и причините за изневярата, доколкто могат да се осъзнаят и от двамата.
Появи ли се постоянно студено отношение нещата вече са скапани![]()
Изневерявали са ми 3 пъти и то един и също човек, на 3тият път ми кипна и сложих края. Двата пъти когато простих - 2 от огромните ми грешки в живота, които сма на себе си немога да простя. Единият път беше в началото и се оправда с това, че неосъзнавал колко сериозни са станали нещата между нас. Вторият път бяхме в кризисен период от връзката ни ( 4 месеца след 1вата изневяра ), а третият беше като гръм от ясно небе. Една вечер просто не ми дигаше телефона и след няколко дни когато ме попита уж за свой приятел възможно ли е момичето да е забременяла поради еди си каква си случка ( да не навлизам в подробности ) и се изтърва нещо в 1во лице ед. число, тогава ми светна лампичката и го разнищих. Накрая когато си призна ( силно казано призна ) вече разкрит от мен отново имаше наглоста да помоли за прошка, казах му изчакай няколко дни да си помисля. Какво бях решила е ясно от написаното по горе ( свъщтност нит за 1 сек не съм си помисляла да простя, просто ми беше гот да го гледам как се измъчва и заради мен и заради това, че оная може да е бременна и да му прецака с това живота ). А в към ден днешен той ходи с това момиче с което ми изневери ( 3тата по ред ), а тая е голяма селска пръчка и му е стъпила на врата яко, ама така му се пада! На тоя свят има господ, забавя, но не забравя и когато му дойде времето наказва!
държеше се много странно, да хванах го с майка мипростих му да ...и спах с баща му
![]()
A.D.I.D.A.S.