Ми то си е имдивидуално, от човек до човек има голяма разлика, но поне според мен за да разбереш , че един човек ти изневерява трябва да го познаваш почти до съвършенство и да си му изучил навиците много добре и въпреки това никога не можеш да си сигурен. Най-често човек които изневерява се разбира по честата смяна на настроението, друг белег е че започва да става по-потен, не казва с кого излиза, къде е бил и като го попиташ гледа на бързо да смени темата на разговора, друг пример е когато сте заедно и му звънне телефона и започва да се държи странно (пак казвам, че наистина трябва да познаваш човека отлично за да го прочетеш в очите му ) да не дава да му четеш примерно имейлите или да му разглеждаш телефона или хронологията в скайп примерно, а преди това да не е било проблем. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО този начин на поведени може да се дължи на ред други причини, не можеш да си кажеш край той/ тя не ми дава да му гледам телефона значи ми изневерява. Според мен трудно може да се хване човек в изневяра поради простата причина, че хората които изневеряват обикновенно не им пука за партнъора с когото са и следователно начина на поведението им не се е променил особено. На въпроса за прошката след изневяра аз лично смята , че никога човек не може да прости това предателство. Да може да каже прощавам ти но вътрешно в него тази болка си остава завинаги (ако те обича естествено) и в края на крайщата при всяка твоя грешна стъпка и всяка ваша караница той/тя ще се връща назад отново и отново и накрая ще дойде един момент в който и двамата ще разберете . че не може да се живее с бремето на изневярата. Съжалявам за безбройните правописни грешки