- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пяна на Taft
смятам да си купя тази пяна на Taft http://apteka.framar.bg/30005524/%D1...80%D0%BD%D0%B0
ии за пръв път ще ползвам пяна как да се къдря да мачкам косата или какво? и още нещо става ли за суха коса?
Пяната е хубава в момента съм с нея.Ми на влажна коса слагаш в шепата и почваш да мачкаш.Ми знам за суха коса дали става.
Имам я и аз лично си я слагам на суха коса, къдри се чудесно и мирише божествено![]()
Най-скъпото е онова,за което плащаме със сълзите си!
Трудно е да очакваш нещо,което знаеш,че няма да се случи.. но още по-трудно е да се откажеш,когато знаеш,че това е всичко,което искаш!![]()
Едва когато се докоснеш до истинското,разбираш колко фалшиво и незначително е било всичко останало!
Пяната е хубава. Сложи си я, когато косата ти е влажна или когато не е мокра. Само че НЕДЕЙ да я втриваш във корените и то мноогооо, защото се получават бели люспички и после се махат много трудно. Мирише хубаво както казаха по-горе!![]()
когато се къдря първо вечерта си навлажнявам косата с вода и връзвам високо с ластик..и после когато трябва да се правя просто я мачкам с пяната и пръскам с лак и пак мачкам..не ми харесва как седи със сешоара като я направя..Първоначално написано от Me4encety