.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Град
    София

Ударна диета

Здравейте! Не съм дебела, но имам да сваля няколко килца. Плс кажете ми за някаква ударна и най-вече изпробвана диета, с която да сваля няколко килца много бързо? Колкото и да е сложна, аз издържам, но въпросът е да е тествана и да работи бързо! Благодаря предварително!
    Нека кой квото иска да си мисли за мене, на мен въобще не ми дреме!

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    При ударни диети е много важно да знаеш точно колко кила искаш да свалиш. И по дмного важно имам предвид задължително. Имам няколко диети в инвентара си изпробвани.
    Та колко искаш да свалиш?

Ама , ти нали щеше да си режеш вените ? Какво стана ? Хубаво е , че си се отказала !
    По темата : Опитай някоя на Пиер Дюкан , 100 % ще ти помогнат !

НАЙ-бързата е същто супер лесна.В продулжение на примерно 10 дена ядеш само плодове и пиеш мноооого вода,ако не издържиш (в което съм поети сигорен) си купи от лафката некви солети ОБИКНОВЕНИ!!Само да не ти стане това режима ,] Разбира се и много спорт! Аз лично така свалих за 10 дена 4 кила!Ама трябва да имаш много голяма воля.Излизай повече (разсейвай се) за да не мислиш за сладка баничка!

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    sladka bani4ka
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Супер фен
    plodovo-zelen4ukovite dieti sa nai dbri za tvoqta cel
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    не са хич добри... защото освен мазнини заминат МУСКУЛИ, КОСА И КОЖА ...
    протеинова диета...

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    не са хич добри... защото освен мазнини заминат МУСКУЛИ, КОСА И КОЖА ...
    протеинова диета...
    при протеиновата също заминават мускули, коса и кожа
    Grumpy old madman

ае глупости ... солети ... банички ... плодове .. 1во си изчисляваш BMR-то , после вадиш 500 калории (да речем) и с останалите калории т.е Х-500 си съставяш диета като гледаш въглехидратите да са под 100 на ден.Вкарваш спорт (бягане , каране на колело , скачане на въже) по 3-4 пъти в седмицата и би трябвало да си OK.

Повече от фен
    Град
    lunata
    Цитирай Първоначално написано от koman
    ае глупости ... солети ... банички ... плодове .. 1во си изчисляваш BMR-то , после вадиш 500 калории (да речем) и с останалите калории т.е Х-500 си съставяш диета като гледаш въглехидратите да са под 100 на ден.Вкарваш спорт (бягане , каране на колело , скачане на въже) по 3-4 пъти в седмицата и би трябвало да си OK.
    Мислиш ли, че 1 13 годишна ще го разбере това?

Виж ся сладурано. Не се хвърляй на диетки, защото после ще качиш двойно на дупарата и между нея .
    wtf

Според мен ти е малко рано да се подлагаш на някакви строги диети. Още повече, че в днешно време под "диета" се разбира глад...
    Трябва да ограничиш сладките, тестените, мазните храни и газираните напитки и да се захванеш с някакъв спорт. Така ще отслабнеш дълготрайно и здравословно.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Виж ся сладурано. Не се хвърляй на диетки, защото после ще качиш двойно на дупарата и между нея .

МАлеееееееееее като ми започнете да се изказвате като големци.... толкова сте смешнииииииии!!!!!!!!!!!!!!![/quote]

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от narciso

МАлеееееееееее като ми започнете да се изказвате като големци.... толкова сте смешнииииииии!!!!!!!!!!!!!!!
    [/quote]

И защо да са смешни?Сякаш 13 годишна да иска да сваля килограми бързо,мигновено,веднагичес ки не е смешно... Наистина и е рано за диети.Все още се развива..да внимава какво яде ( т.е. да ограничава пици, банички, шоколади, газирано, а просто да се храни по-здравословно) и няма да има проблем.

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    А не мислите ли,чееее темата е Уееекинко старинка???
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от Zodiac
    НАЙ-бързата е същто супер лесна.В продулжение на примерно 10 дена ядеш само плодове и пиеш мноооого вода,ако не издържиш (в което съм поети сигорен) си купи от лафката некви солети ОБИКНОВЕНИ!!Само да не ти стане това режима ,] Разбира се и много спорт! Аз лично така свалих за 10 дена 4 кила!Ама трябва да имаш много голяма воля.Излизай повече (разсейвай се) за да не мислиш за сладка баничка!
    + 1/2 яйца на ден ... иначе ще припаднеш ...

Голям фен Аватара на Sunshin3
    2008...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на Mi6inka
    Цитирай Първоначално написано от Sunshin3
    2008...
    !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ключ трябва

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове