...
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
343кк за 250гр
мерси
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
зависи как е сготвен
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Абсолютно. Винаги ми е било смешно.. как ли са ги изчислили тия 343 калории. Пък и калориите са супер маловажни, гледа се отношението между съставкитеПървоначално написано от zarety
![]()
Аз съм решила да се науча да ям кафяв ориз или поне в съотношение 50:50 с белия.
кво те интересува дали е калоричен или не? като ти се яде ориз..яж ориз![]()
!!!!Първоначално написано от xxKiFlAxx
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
??Първоначално написано от gabi7u
момичето може да е на диета не може ей така да си я развали![]()
^ами не знам човек, ама ме убиват с тези диети.
Лишават се от най-хубавото нещо на света-храната, за хорското мнение.
Ако ще ви обичат, ще ви обичат каквите сте пфф.
Тормозете си организмите, тормозете ги. Те ще си го върнат ..![]()
Диети ..
-You, obviously. *smile*
_________
Абсолютно те подкрепямПървоначално написано от gabi7u
рядко съм съгласнаПървоначално написано от britzy
![]()
Диетите са вредни.Аз ям от всичко но по малко . И вредните храни сa полезни ако се ядат както трябва:P
Глупости е това за вредните храни.
Не е тормоз на организма да се храниш балансирано, избягвайки боклуците. А "ако някой ме харесва, ще ме харесва такава, каквато съм" е утеха за дебеланките, които нямат воля!
Не са глупости. Всичко е полезно ако знаеш колко и как да го ядеш..но явно ти не знаеш![]()
![]()
Ад винаги ям така ..и съм 53кг да не би съм дебела![]()
Застреляй се, миличка.Първоначално написано от xxKiFlAxx
Не искам съвети от хлапенце на 14 години, което вярва, че е центърът на планетата, мрази момчетата, мисли, че е нормално да ходи с космалак между краката, защото никой не го вижда и половите органи да го сърбят.
Дюнерът не е полезен при никакви обстоятелства.
Майонезата не е полезна при никакви обстоятелства.
Пържените картофки не са полезни при никакви обстоятелства.
Газираното не е полезно при никакви обстоятелства.
От друга страна, бялото пилешко месо, зелената салата, соевите кълнове, зеленчуковата супа, бялата риба са полезни винаги!
А килограмите не са най-важното. 53 могат да са много, могат да са страшно малко. Зависи колко си висока, дали костната ти структура е тежка или лека. Като не разбираш, трай си![]()
Попринцип не обичам да споря, но тази вечер нямам какво да правя и ще попиша малко ;дПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
Пък и вече отговориха на въпроса, така че малко оффтопик не е вреден![]()
Това, че ще ме харесват каквато съм си, е баш така си.
Просто нямам такова, ъм намерение да се променям заради тях.
То ако някой не ми е приятел заради външния вид, значи не заслужава да ми е приятел.
А колкото за определението, което имам увството, че е за мен - Нищо такова![]()
Аз съм 182 см, едва 60 кг.
И искам да ти кажа, че тялото ми е в перфектна форма, точно заради волята, която имам, за да го поддържам такова.
Не го постигам обаче с диети и ако спомена как се храня е възможно на някой да преяде само от четене.
На мен ми се получава упражнения всеки ден и постоянство, разбира се, вече 3 години.
-You, obviously. *smile*
_________
Но пък са страшно вкусниПървоначално написано от PinkPan7her
![]()
-You, obviously. *smile*
_________
Мнн си злеПървоначално написано от PinkPan7her
По-добре да не пиша кво мисля щото ще ме изтият от форума..
А дюнер обичам мнн и ям през ден и не съм станала дебела,тялото ми е стегнато и със Сигурност е по хубаво от твоето! Аз знам как да ям- Ти не.
Глупавата и която не разбира..си ти
Сигурна съм.Като малките деца си... какво "като", ти си си малка. На разумни аргументи отговаряш със смешки. Нито си ме виждала, нито знаеш нещо за мен, но си по-хубава и по-умна. Така да е
![]()
офф с тия диети ме убиватеверно някой момичета имат нужда ама аз се чуда как да надебелея и нзз как
![]()
много съм слаба
lubof
кафявия ориз е полезен обаче готви почти двойно по-дълго от белия и е мн досадно защото докато го ядеш пак си мечтаеш за бял ориз със зеленчуципоне при мен е така
като знам че нещо е полезно просто не ми е вкусно
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
Off луди ли сте ?? Аз напълно заставам зад PinkPan7her и мисля, че до сега всички отговори дето ви ги даде си бяха на място. И престанете да спорите - всеки си има мнение и няма как да промените нищо в мисленето на другите !
![]()
Ама вие на къде отидохте брейй.. аз питах едно просто въпросче вие го изкарахте на диета съм била и т.н. сами се вкарвате във филми от къде тръгнахте че и спорите кой колко кг бил и кой бил стегнат,умен.. пф.. съжалявам че пуснах темата ..![]()