Вижте сега диетата е гладуване + ограничение и без спорт. За всяка диета пише че ще отслабнете бързо и то само с лишения, а какво се оказва накрая като свърши диетата...изгубените килограми + още 5-10 ви се лепват и се чудите от къде ви е дошло. Вярно че загубените килограми могат да се задържат, но е трудно. Въобще не ви трябва да се забърквате с диети (тази дума ми стана досадна), просто спортувайте и яжте по малко, но на често.Консумирайте повече течности и се опитвайте да ядетe по-здравословно.![]()
Humans need fantasy to be human.
Темата зове за ключ, но ми се ще да задам няколко въпроса и след това ще я локна.
PinkPan7her, пилешкото месо, с което се храниш, собствено производство ли е или си го купуваш? Рибата, с която се храниш, в какви условия е отглеждана? И шоколадът не е полезен, но си активна в темата за въпросния любим десерт, нали?
Вманиачавате се в стремежа си да угодите на дебелото си черво.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
?Първоначално написано от ch0c0latee7
Със сигурност и трите изброени неща са по-полезни от майонезата, дюнерите, пържените картофи и газираното. Въпросът е да избираш кое да вкараш в тялото си, а моето не е боклучийско кошче, за да приема горните.Първоначално написано от kalpazanka
Освен това шоколадът стимулира чудесно мозъка![]()
Опитваш се да ми кажеш, че предпочиташ пилешко от животинки, които са тъпкани с хормони, за да натрупат мускулна маса и да бъдат убити на 45-тия ден след излюпването си? И се мъчиш да ме убедиш, че това е по-полезно от пържените картофи?!
Мда, какво толкова, че има отношение и към канцерогенезата.Първоначално написано от PinkPan7her
Двойни стандарти. И слугуване на дебелото черво.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!