.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: Ейвън

Супер фен Аватара на Djuff

Ейвън

Кажете продукти на ейвън от които сте доволни.

Повече от фен Аватара на Vikito0o
    Ами аз съм доволна от няколко спирали и лосиони за тяло

Аз съм довлна от лосионите за тяло и спрейовете.Спирала само една тяхна харесвам и между другото е най-евтината им -color trend.Пробвала съм маските за лице, но изобщо не ми харесаха.Миризмата на душ геловете изчезва много бързо и затова спрях да ги ползвам.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Повече от фен Аватара на francyzoi4ety
    дистрибутор съм и имам страшно много козметика и съм си доволна от всичко : ))

Супер фен Аватара на Molzinka
    Град
    в мола на Стамболийски
    Цитирай Първоначално написано от francyzoi4ety
    дистрибутор съм и имам страшно много козметика и съм си доволна от всичко : ))

Супер фен Аватара на Djuff
    Ами от парфюмите?

Еми от там имам душ гел,разни гланцове,спирала и сега съм си поръчала една пудра.Доволна съм,но съм имала и някои парфюми,но не стават за нищо.

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Цитирай Първоначално написано от Djuff
    Ами от парфюмите?
    Аз имам Pure Blanca и Incandessence. Първият е много свеж, младежки и пролетен, а вторият - успокояващ, дълбоко женствен, изтънчено-семпъл. Средно трайни са - около 5-6 часа, като след това остава едва загатнато ухание. За Incandessence е вярно, че се разгръща и променя нюанса на аромата си през деня.

-----------------------

От продуктите на Ейвън харесвам спиралата Super Shock, плодовите гланцове и спрейовете за тяло. Онова червило с частици злато, което Рийз Уидърспуун рекламираше, също беше хубаво.
    all day... all night... what the fuck?!

Аз използвам и AVON и ORIFLAME. Поръчвам си всеки месец и от двете. Ако трябва да говорим за качество, според мен ORIFLAME е по-добрата марка нищо, че е по-скъпо от AVON. Но пък от AVON също са добри (някои неща), така че е въпрос на вкус.

Повече от фен Аватара на JustForFun
    Главно от душ геловете и кремовете за тяло, но гланцовете не струват (нищо общо със снимките в каталозите!)

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    Цитирай Първоначално написано от JustForFun
    Главно от душ геловете и кремовете за тяло, но гланцовете не струват (нищо общо със снимките в каталозите!)
    +1

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Аз също съм дистрибутор и обичам да ползвам козметиката на Avon. От парфюмите най-много ме радва Herve Leger май в момента е най-скъпия, но и най-дълготраен. Аромата също много ми допада а пък и няма някой който не ми каза ''мм много хубаво миришеш'' Последно си поръчах тая новата спирала вибриращата ;д И тя не е за испускане. И най любимите са ми на Planet Spa всички маски лосиони кремове та камъни за масаж дори

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си