.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Тема: Циркаджия

Циркаджия

Аз си се падам малко така циркаджия, в миналото училище си имах тоя образ и сега също, момичетата много ги забавлявам то ми идва отвътре, даже викат, че съм бил "супер пич" и "готин", искам да питам това добре ли е? Смисъл, може да не ме приемат насериозно, незнам..а пък казват, че за едно момче е плюс да е забавен, ма знам ли..а иначе аз никога няма да си променя характера, то както казах ми идва от вътре..и да искам, както и да е, бих желал да чуя няколко мнения

Супер фен Аватара на xWandereRx
    Град
    Сатурн
    ти си СУПЕР ГОТИН ПИЧ
    [ мразим хора! ]

'И аз ще се изплезя на света,
    обесен върху черния прозорец.'
    ('Дяволско' - А. Далчев)

anonymous708973
    Guest
    Аз не приемам такъв тип момче насериозно (насериозно=като възможност за връзка)

Град
    София
    Еми не е лошо да си забавен,но не прекалявай,защото момичетата не харесват лигльовци...

Приемат те точно като циркаджия.. "Прекалено" забавен и затова не подхождат насериозно към теб..

Ако говорим за приятелки е добре... ако говорим за гаджета е зле... xD
    Дръж се по-сериозно... прекалено забавното и лежерно поведение не ни се харесва чааак толкова...
    Be yourself... there are enough other people. : )
    - Weezy ♥ -

Супер фен Аватара на slicky
    Цитирай Първоначално написано от xWandereRx
    ти си СУПЕР ГОТИН ПИЧ
    +1

Намери си "циркаджийка" и ще бъдете СУПЕР ГОТИНА ДВОЙКА.
    Ми, да, какво го лъжете момчето, момичетата се хващат повече на циркаджиите от колкото на учещите. Така се забавляват по време на средното училище и като дойде време за завършване се ориентират в правилните посоки.

Бъди забавен,но не се лигави!Просто не се отпускай толкова,но това,че те мислят за циркаджия не значи,че трябва да станеш някакъв скучен или да не си себе си!

Супер фен Аватара на brokeninside13

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Няма лошо да си "циркаджия" и да си забавен,но просто в границите на нормалното..Когато прескочиш тази граница - става лошо..Никой няма да те има за сериозен..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Няма лошо да си "циркаджия" и да си забавен,но просто в границите на нормалното..Когато прескочиш тази граница - става лошо..Никой няма да те има за сериозен..
    +++ И аз съм на това мнение!!!!

Мисля, че самата дума "циркаджия" говори за излизане от границите на нормалното. Все едно да говориш за лудост в границата на нормалното.

Повече от фен

Цитирай Първоначално написано от Fashion13
    Бъди забавен,но не се лигави!Просто не се отпускай толкова,но това,че те мислят за циркаджия не значи,че трябва да станеш някакъв скучен или да не си себе си!
    +1

Град
    NяkuDЭэЭ

Re: Циркаджия

Цитирай Първоначално написано от noproblem123
    Аз си се падам малко така циркаджия, в миналото училище си имах тоя образ и сега също, момичетата много ги забавлявам то ми идва отвътре, даже викат, че съм бил "супер пич" и "готин", искам да питам това добре ли е? Смисъл, може да не ме приемат насериозно, незнам..а пък казват, че за едно момче е плюс да е забавен, ма знам ли..а иначе аз никога няма да си променя характера, то както казах ми идва от вътре..и да искам, както и да е, бих желал да чуя няколко мнения
    Точно такива типове момчета най-много обичам
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Град
    NяkuDЭэЭ
    Обичам забаввните Но гледай да не преливаш от забавнотия
    Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си