- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Циркаджия
Аз си се падам малко така циркаджия, в миналото училище си имах тоя образ и сега също, момичетата много ги забавлявам то ми идва отвътре, даже викат, че съм бил "супер пич" и "готин", искам да питам това добре ли е? Смисъл, може да не ме приемат насериозно, незнам..а пък казват, че за едно момче е плюс да е забавен, ма знам ли..а иначе аз никога няма да си променя характера, то както казах ми идва от вътре..и да искам, както и да е, бих желал да чуя няколко мнения![]()
ти си СУПЕР ГОТИН ПИЧ
[ мразим хора! ]
'И аз ще се изплезя на света,
обесен върху черния прозорец.'
('Дяволско' - А. Далчев)
Аз не приемам такъв тип момче насериозно (насериозно=като възможност за връзка)
Еми не е лошо да си забавен,но не прекалявай,защото момичетата не харесват лигльовци...
Приемат те точно като циркаджия.."Прекалено" забавен и затова не подхождат насериозно към теб..
![]()
Ако говорим за приятелки е добре... ако говорим за гаджета е зле... xD
Дръж се по-сериозно... прекалено забавното и лежерно поведение не ни се харесва чааак толкова...
Be yourself... there are enough other people. : )
- Weezy ♥ -
Намери си "циркаджийка" и ще бъдете СУПЕР ГОТИНА ДВОЙКА.
Ми, да, какво го лъжете момчето, момичетата се хващат повече на циркаджиите от колкото на учещите. Така се забавляват по време на средното училище и като дойде време за завършване се ориентират в правилните посоки.![]()
Бъди забавен,но не се лигави!Просто не се отпускай толкова,но това,че те мислят за циркаджия не значи,че трябва да станеш някакъв скучен или да не си себе си!
Няма лошо да си "циркаджия" и да си забавен,но просто в границите на нормалното..Когато прескочиш тази граница - става лошо..Никой няма да те има за сериозен..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
+++ И аз съм на това мнение!!!!Първоначално написано от SmilezZz
Мисля, че самата дума "циркаджия" говори за излизане от границите на нормалното. Все едно да говориш за лудост в границата на нормалното.
Точно такива типове момчета най-много обичамПървоначално написано от noproblem123
![]()
![]()
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Обичам забаввнитеНо гледай да не преливаш от забавнотия
![]()
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.