.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Еххх ,момчетааа

Обичайния въпрос:Как можем да задържим момчето до себе си?
    Как мислите вие?Ще се радвам да споделите

Обичай го, обгръщай го със цялото си внимание, покажи му че е всичко за теб и че имаш нужда от него. Това е достатъчно за да ви обичаме и да държим на вас :P :P
    Мария

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Давай му време да диша, да си излезе с приятелите, да си прави неговите неща. Ако го задушаваш, няма как да го задържиш.

Животът е адът описан в Библията!

anonymous768631
    Guest
    Чукане и свобода...

Мега фен Аватара на Paramour
    Град
    Варна ^.^
    Той ако иска да е с теб, с теб ще остане.
    Ако е решил, че не го кефиш.. си заминава. Това е.
    МОМИЧЕ!
    So I try to hold onto a time when nothing mattered
    And I can't explain what happened
    And I can't erase the things that I've done
    No I can't

Цитирай Първоначално написано от RichardCastle
    Обичай го, обгръщай го със цялото си внимание, покажи му че е всичко за теб и че имаш нужда от него. Това е достатъчно за да ви обичаме и да държим на вас :P :P
    +10000000000000

Голям фен Аватара на CR0W
    СВОБОДА.Остави го да излиза с приятели.Интересувай се от интересите му.Не му бъди като сянка.И мосля,че общо взето е това.

novasum
    nirvana13

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    По много начини,но първо самото момиче наистина трябва да е убедена и да знае,че иска да е с момчето.
    Пък после...си зависи от хората,от интересите ви,от действията...какво обичате да правите и какво не,на какви компромиси сте склонни,какво сте свикнали да правите във връзките си и т.н.

Понякога дори и един секс може да развали нещата или пък да събере двама човека.

Цитирай Първоначално написано от SuNsEt
    По много начини,но първо самото момиче наистина трябва да е убедена и да знае,че иска да е с момчето.
    Пък после...си зависи от хората,от интересите ви,от действията...какво обичате да правите и какво не,на какви компромиси сте склонни,какво сте свикнали да правите във връзките си и т.н.

Понякога дори и един секс може да развали нещата или пък да събере двама човека.
    Aбе, женско ли си :Д
    Мария

Абе не е и много добре да го задушаваш с внимание Давай му свобода и го обичай а пък дали той те обичаа си е друг въпрос

Ние(свестните) винаги оценяваме това, което нашето момиче прави за нас, а и нали знаеш че момичетата 40% от пътите, които казват "обичам те", не го мислят или беше обратното не знам, докато ние винаги го чувстваме, когато го казваме :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ако не ще, най-много да те антагонизира и съвсем да изчезне от живота ти.

Днес го карам много сериозната.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Супер фен Аватара на Luci
    Град
    София
    Както теб те задържа едно момче, така и ти може да задържиш него
    "You were deceived"

w0sh, нали знаеш, че младеща ни не е толкова интелигентна, че да разбере възвишенитети мисли , карай го по- просто :P:P
    Мария

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Мога да ти кажа мен как ме задържа. Само ми намеква за някакви перверзни неща и аз направо полудявам .
    Толкова мн я обичам

Поредният повърхностен деградирал тийн... :P:P
    Мария

Еххх ,момчетааа

Амии да праи сте ,трябва да даваме свобода,но на мен ми писва да ми казва ,че имал да учи и за тва не влиза в скаип,и какво да му повярвам,нее е всеки ден,ама се дразна

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    дори и да направиш нещо за да го задържиш то ще е временно,ако той е решил да те остави ...ще те остави каквото и да правиш ,а ако го задържиш по някакъв начин няма ли да ти е ...тъпо като знаеш ,че веднъж е искал да те остави
    Hostis Honori Invidia

Ако иска да я остави, значи не я заслужава изобщо :P:P
    Мария

Има 1001 книги изписани по тоя въпрос, но 2,9/3 от съветите са неприложими, ако твоят характер не съвпада с шаблона, наложен от авторката. Да, авторката. Защото жените се чудят как да задържат мъжа, докато на него или му е пред ку.ра, или просто успява във връзката си.
    Това, ако някой не е схванал по някаква причина, е съвет да не встъпвате във връзки, за чийто успех или трябва да се променяте, или да полагате усилия, или искате да променяте човекът, излъгал се да бъде с вас.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Има 1001 книги изписани по тоя въпрос, но 2,9/3 от съветите са неприложими, ако твоят характер не съвпада с шаблона, наложен от авторката. Да, авторката. Защото жените се чудят как да задържат мъжа, докато на него или му е пред ку.ра, или просто успява във връзката си.
    Това, ако някой не е схванал по някаква причина, е съвет да не встъпвате във връзки, за чийто успех или трябва да се променяте, или да полагате усилия, или искате да променяте човекът, излъгал се да бъде с вас.
    Доообре , само че остави авторките на тези книги без хляб
    Мария

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си