- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
Ами освен ако някой не ме снима, няма как да направя по различна снимка (може отпред някой път да се снимам) или ако ходя на плаж да навия някой![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз си подпирам тела и го пускам на самоснимачка![]()
Audio ergo sum
хаха, не знам кой беше писал, че ръката му е 33Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
няма значение колко еПървоначално написано от slicky
важното е,че той няма дори 40 ръка да ми казва, че не разбирам
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Тихо, мършо, да не ти пускам пак силовото!Първоначално написано от awerw
Важното е ,че изглежда в пъти по-добре от теб пича!
Първоначално написано от Ebaticirka
![]()
![]()
![]()
![]()
Епичен спор се заформя.
Да, а той може 10 силови и то перфектни нали, ловя бас, че и едно не можеПървоначално написано от Ebaticirka
И виждал ли си ме, че да знаеш дали изглежда по-добре от мен ?
sapphire5![]()
Пусни снимка да те видим ве, само като ти чета малоумните лапешки постове и ми иде да те сгъна на 8 части!Първоначално написано от awerw
Ае Велики Ханибале стига си цитирал постове, че и на мен ми иде да те сгъна.
sapphire5![]()
духай
аее хващай лостовете и цирка и у вас![]()
sapphire5![]()
Тука стана ебати цирка![]()
Единия ръката му дали има 30 вика "че ти нямаш 40 ръка че да те слушам"![]()
Еми няма, кво да се прай, като напрай 40, тогава сигурно и моята ще е толкова![]()
sapphire5![]()
Ако почнеш да зобиш, с толкова много чикии и 50 ше ти станеПървоначално написано от awerw
ее чак 50![]()
sapphire5![]()
Не знам от къде идва заблудата, че тренирам на лостове?Занимавам се с кикбокс и кросфит чат-пат....Не, че няма да те праскам във всеки спорт де..........
ръката на лостаджията е слаба, ама силна колкото на културист![]()
Първоначално написано от loveca777
![]()
тъкмо щях да кажа, че напоследък са ти намалели бисерите ....![]()
![]()
![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Първоначално написано от loveca777
![]()
![]()
![]()
![]()
иеее, ебати спортистаПървоначално написано от Ebaticirka
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sapphire5![]()
Много ми е забавен как критикува винаги, без да е показал как изглежда и какво е постигнал. Айде пусни снимки да видим какво представляваш.
И нито ръката ми е 33, нито ще вдигаш моите килограми на съотношението ми ръст/килограми и нито ще изглеждаш така. Затова че или покажи нещо, или млъкни.
Audio ergo sum
Като бях на неговите години и аз много говорех ама не показвах снимки![]()
Първоначално написано от ArrowsOfDeath
sapphire5![]()