- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
ОК, от днес само билдърите са спортисти,аа да ве и футболистите!Първоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
Ех, добре, че нямам по-стар пост, където ръката ми да няма и 30, че и него щеше да изкараш![]()
Audio ergo sum
И защо винаги ръцете са ти в главата? Други мускули не признаваш ли?
Audio ergo sum
Тука се заформи интересен спор.Още в ученическите ми години ги имаше тези работи..колко ти е ръката и колко буташ на лежанка,това бяха двата въпроса,който вълнуваха 90% от билдерите.То и сега е така,явно се дължи на комплекс за малоценност или не знам и аз на какво.
А за стрийт фитнеса,за мене лично е за хора,който нямат възможности или най-вече за такива,който ги мързи да се занимават СЕРИОЗНО със спорт като правят нещата 5-6 (визирам така наречения стрийт фитнес).Пък и доста хора го правят,не защото им се тренира,а защото в момента това е един вид мода...
a стига говори глупости.Първоначално написано от TodorMarkov
Според мен човека си казва чистата истина, така, че не са никакви глупости, а самата реалност, всички ходят да се фукат кой какво може какъв ''шприц'' бил и тн.Ще му мине времето, зарибявката е същата както беше с паркура и какво ли още не..Преди години всички скачаха и се мислеха, за Давид Бел, но сега останаха само тези хора, които наистина могат и им харесва да го практикуват.Давам му макс още година и стрийт фитнеса ще утихне..Първоначално написано от klimatronik
То по тази логика фитнеса е абсолютно същото.![]()
Не е така...Фитнеса-Бодибилдинга си е цяла наука.Като започнеш от тренировъчни методи,та стигнеш до хранене.Просто е доста по-ангажиращ и обширен спорт,отколкото стрийт фитнеса..
Да но ходите за УДОВОЛСТВИЕ нали?
Така и лостаджиите ходят на лостовете
"Пуснато на: Пет Юни 10, 2011 1:32 pm" минали са само 3 месецаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Виж аз не съм противник на стрийт фитнесът,нито на който и да било силов,ако мога така да го нарека спорт.
П.п Даже аз в момента 1 месец съм отделил на лостове,само.
awerw, мене ръката ми е 40, аз мога ли да ти кажа да спреш да ръсиш бисери ?
Напоследък нещо се беше кротнал и ми се беше дигнало мнението, ама май не е трябвало.![]()
И кое точно е бисер ? Аз му казах, че ръката му не е кой знае колко и не може да ми каже, че не разбирам, не че да ми казва нещо друго.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Абе кой на кой дава акъл ми е все едно, темата е за снимки и не ми е кеф да ви чета лафчетата в продължение на 2 страници.
ПП: Което ме навежда на мисълта, що не направим тема за спам и в тоя раздел, май има нужда..
zipfail стига се прави на много голяма работа.
awerw много знаеш ама като те питат колко ти е ръката или ти кажат да качиш снимка отклоняваш въпроса .. Темата е за снимки, качи снимка вместо да се правиш на велик без покритие
Сега излезе, че пък аз съм се правил на велик, ей смешко чети отначало, той започна.
sapphire5![]()
А защо не качиш снимка ? Нито някой ще ти се смее нито нищо ...
Точно пък на теб ще се показвам, дето пускаш 5 теми за 1 програма![]()
sapphire5![]()
Ти не ми говори защото темите 'въпросите на аверв' са 3-4 и в почти всяка ръсиш бисери и всички ти се смеят .. Не искам да ми се показваш на мен, нали си по здрав от Arrows of death, айде докажи го, на думи всеки е Рони Колман ..
Не съм казал, че съм по-здрав от него не си съчинявайте, казах, че той не е кой знае какво, че да ми казва, че не разбирам![]()
sapphire5![]()
И ти не си кой знае какво ама все много знаеш, че и съвети даваш по темите .. Той може да не е кой знае какво, но е по-добре от теб, така че или качи снимка, или млъкни ... Айде спирам да пиша че оспамихме темата
Когато достигнеш моето ниво, тогава ми казвай какво съм, ясно ? Аз на него не съм му казал нишо, той си започна, ай спирам и аз, че не си достоен за спор с мен![]()
sapphire5![]()
Айде качи тъпата снимка да ти видя нивото ве смешник .. Много говориш ама без покритие .. Аз може да не съм много добре, но поне не ме е срам да кача снимка. Пълен комплексар си такива като теб са много - пред компа отворени, а като трябва да покажат резултат от тренировките увъртат.. Пълен олигофрен си и не съм единственият на това мнение !