- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
бих ти отговорил, но вече се чувствам гадно, че споря с някой който не ми е на нивото![]()
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ало, мостър123, тука да не е РПУ, всеки има правото да си качва/не качва квото иска, айде спри се със спама вече ?
Просто се ядосвам, че гейчето аверв се има за бог и критикува много, а не качва снимка, защото е мишок и комплексар.. Както и да е животът го е наказал достатъчно като го е направил такъв загубеняк .. Аз млъквам, няма смисъл да му обяснявам колко е тъп, някой ден сам ще го осъзнае
хахахаПървоначално написано от monster123
![]()
Аз като четох това за стреет фитнеса там и фитнеса ми идеше да кажа две думи,ама да не почват пак километрични спорове ,които нямат смисъл![]()
Човека с това се занимава а ти си некво недорасло пуберче, смешно е да му говориш такаПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Добре, добре, кажи колко е твоята ръка ае ???Първоначално написано от monster123
![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Първоначално написано от HolyShit
след третия киломеър има стоп -бан .
![]()
Здраво чистене падна 1 месец, смятам още 1 седмица т.е другата като почнем даскало да ми е последната за сваляне, 1 месец почивам няма качвам, нито свалям ще гледам да задържа мазнините, килограмите всичко.
Преди чистенето
http://prikachi.com/images/859/3571859Q.jpg
След чистенето
http://prikachi.com/images/229/3798229k.jpg
За какво чистене може да става дума на тези килограми? Винаги ми е било интересно "чистенето" при слаби и прилично стегнати.
Audio ergo sum
Всъщност и на мен ми е непонятно защо искаш да сваляш още, при положение, че се задава т.н масов период.
Ами, защото бях в период на качване (5-6 месеца) и бях качил бая мазно и нали гледам да сваля мазнотиятаПървоначално написано от ArrowsOfDeath
.Стремя се главно към маса, не толкова от към релеф, искам маса и малко релеф
.
За да не се натрупват много мазнини и за това гледам да изчиста каквото могаПървоначално написано от Weirdo
.
Ще почна да качвам чак след месец т.е общо взето зимата, и искам този път да кача по-чистичко, защото първия път като качвах си хапвах бая и исках по-бързо да кача килограми, сега няма да бързам и ще хапвам по-качествено!
Талията доста, по гърба имах малко, главно талията, но и плочките са замазани баяПървоначално написано от ArrowsOfDeath
.
И къде си качил мазно? Аз нищо такова не виждам, дори и плочките ти си личат.
Audio ergo sum
На втората снимка са по-ясно изразени.
sapphire5![]()
И как си с килограмите? След тоя период свалил ли си?
Audio ergo sum
Ами точно на това се радвам много, защото преди да почна бях 79/80 даже на моменти 81 (много ми играят килограмите), сега съм 78/79Първоначално написано от ArrowsOfDeath
, общо взето 1 кило и нещо да съм доло
, защото исках максимално да запазя мускулната маса която съм качил.
Ама колко си висок? Защото ми мязаше на максимум 70кг![]()
Audio ergo sum
опс забравихПървоначално написано от ArrowsOfDeath
, последно бях 178 см, може да съм дръпнал още 1,2 санта ама не ми се вярва
.
щом преди това са ти се виждали коремните мускули значи не си има толкова много мазнини и като цяло си си изгубил един месец за нещото от което не е имало смисал според мен ама тва си е лично мое мнение![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
висок и мускулест баткоооооооПървоначално написано от Shines
![]()
![]()
![]()
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
плочките са по-дълбоки
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy