- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
zipfail стига се прави на много голяма работа.
awerw много знаеш ама като те питат колко ти е ръката или ти кажат да качиш снимка отклоняваш въпроса .. Темата е за снимки, качи снимка вместо да се правиш на велик без покритие
Сега излезе, че пък аз съм се правил на велик, ей смешко чети отначало, той започна.
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
А защо не качиш снимка ? Нито някой ще ти се смее нито нищо ...
Точно пък на теб ще се показвам, дето пускаш 5 теми за 1 програма![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
Ти не ми говори защото темите 'въпросите на аверв' са 3-4 и в почти всяка ръсиш бисери и всички ти се смеят .. Не искам да ми се показваш на мен, нали си по здрав от Arrows of death, айде докажи го, на думи всеки е Рони Колман ..
Не съм казал, че съм по-здрав от него не си съчинявайте, казах, че той не е кой знае какво, че да ми казва, че не разбирам![]()
sapphire5![]()
И ти не си кой знае какво ама все много знаеш, че и съвети даваш по темите .. Той може да не е кой знае какво, но е по-добре от теб, така че или качи снимка, или млъкни ... Айде спирам да пиша че оспамихме темата
Когато достигнеш моето ниво, тогава ми казвай какво съм, ясно ? Аз на него не съм му казал нишо, той си започна, ай спирам и аз, че не си достоен за спор с мен![]()
sapphire5![]()
Айде качи тъпата снимка да ти видя нивото ве смешник .. Много говориш ама без покритие .. Аз може да не съм много добре, но поне не ме е срам да кача снимка. Пълен комплексар си такива като теб са много - пред компа отворени, а като трябва да покажат резултат от тренировките увъртат.. Пълен олигофрен си и не съм единственият на това мнение !
бих ти отговорил, но вече се чувствам гадно, че споря с някой който не ми е на нивото![]()
![]()
sapphire5![]()
Ало, мостър123, тука да не е РПУ, всеки има правото да си качва/не качва квото иска, айде спри се със спама вече ?
Просто се ядосвам, че гейчето аверв се има за бог и критикува много, а не качва снимка, защото е мишок и комплексар.. Както и да е животът го е наказал достатъчно като го е направил такъв загубеняк .. Аз млъквам, няма смисъл да му обяснявам колко е тъп, някой ден сам ще го осъзнае
хахахаПървоначално написано от monster123
![]()
Аз като четох това за стреет фитнеса там и фитнеса ми идеше да кажа две думи,ама да не почват пак километрични спорове ,които нямат смисъл![]()
Човека с това се занимава а ти си некво недорасло пуберче, смешно е да му говориш такаПървоначално написано от awerw
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Добре, добре, кажи колко е твоята ръка ае ???Първоначално написано от monster123
![]()
sapphire5![]()
Първоначално написано от HolyShit
след третия киломеър има стоп -бан .
![]()
Здраво чистене падна 1 месец, смятам още 1 седмица т.е другата като почнем даскало да ми е последната за сваляне, 1 месец почивам няма качвам, нито свалям ще гледам да задържа мазнините, килограмите всичко.
Преди чистенето
http://prikachi.com/images/859/3571859Q.jpg
След чистенето
http://prikachi.com/images/229/3798229k.jpg
За какво чистене може да става дума на тези килограми? Винаги ми е било интересно "чистенето" при слаби и прилично стегнати.
Audio ergo sum
Всъщност и на мен ми е непонятно защо искаш да сваляш още, при положение, че се задава т.н масов период.