- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
ще ти гледат тялото, няма да те питат колко ти е ръката. и исках да кажа по-скоро с какво големината на ръката на някой си го определя като човек и определя това какво знае и какво не?мен лично не ме интересуват нито твоите години, нито колко буташ от лежанка, нито колко ти е ръката, нито колко тежиш. ако те видя на улицата ще ти гледам тялото, не ме интересува колко точно ти е ръката. а тук във форума мнението би трябвало да се изгражда от мненията и това, което пише в тях, а не от това колко ти е ръката или колко буташ от лежанка
![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
казах да ми гледат ръката, не да питат колко е........................
и чачо знае много а ръката му е 32, просто кво да ти кажа, попринцип колкото по-големи резултати толкова повече знания, но не всеки път е така, но да речем, ако не познаваш чачо и го сравниш с един доста по-здрав кой ще кажеш, че знае повече ?
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ще реша, че по-здравият знае повече разбира се, но няма да пренабрегвам мнението на чачо, особено като се има впредвид това, че пише все умни неща у форума.
Не задълбочавайте спора.Една лежанка,една ръка и едно тяло не могат да определят човека като личност.Това са пълни простотии.
Във фитнес средите винаги е нормално,като приемем,че много малко хора имат дадено образование да си мериш пишките по този начин "който изглежда по-добре,следователно знае повече" Това разбира се не винаги е така.Определящ фактор е генът и даже някои хора,които изглеждат по-добре заради гена си,а не знаят как са постигнали своите резултати,знаят по-малко от човека,който не е такъв генетик и се е бъхтил в залата,тренирал е и се е хранил както трябва и по този начин е разбрал какво е оптималното за него най-важното как точно си е постигнал целите.Иначе ,за да затапиш някой много пъти се използва това "я като си по-добър да видим твоя снимка" . Колкото е некоректно и аз съм го правил това и то тук,но това е било с хора,които наистина абсолютно нищо не знаят,а се мъчат само да спорят без никакви валидни аргументи.
офф, абе казах ти да не ги познаваш и двамата...............
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
абе лъвчо ти ходиш ли по дискотеки![]()
sapphire5![]()
Не,не ходя.Нито 1 път не съм ходил и най-вероятно в близко бъдеще няма да отида.
ее ;д лятото можеш да работиш като охрана![]()
sapphire5![]()
ее, можеш да помислиш и за друг вариант ;д
sapphire5![]()
Респект, брат !
иначе awerw, дори да не ги познавам и двамата, пак ще ги изслушам и сам ще преценя какво да правя. нали (само пример), ако якия ми казва "прави тва, за да си здрав", а Чачо ми казва "прави това, защото ... бла бла добри аргументи бла бла", ще послушам Чачо.сеш се?
Последно редактирано от ccdesigns : 02-11-2012 на 12:33
ae otkoga kolko ti e golqma rakata ima tolko golqmo znachenie , i az iskam da imam nad 45 izcepena na max , ama nqma film
ko vi izpratim iv4o fightera det s 30 rAKa , she va pomete sichki mazni nacepeni batki ne samo v toq forum a i popr , nqma znachenie kolko ti e rakata i kolko digash ot leg , vajnoto e da izglejdash dobre i da se chustvash taka
пак не ме разбра..... говоря ти само да ги гледаш, защото няма кой да те заговори на улицата не разбра ли, че само ги гледаш и нищо другооооо и си правиш мнение от вида им, защото няма да ги заговаряш.........
sapphire5![]()
заеби, няма смисъл от тоя спор или квото е тамако само ги гледам на улицата ще предположа, че здравия знае повече за фитнеса и т.н., но мен това не ме интересува, ако само ги гледам
![]()
Аз пък си мисля за ..
https://www.team9000.net/attachments...487-jpg.72943/
jo, enjoy that?
Holлy,ти по жени няма ли да тръгваш? Ерген ли искаш да си? През лятото пробвай работа на морето, там рускините и германките са хипер активни.![]()
![]()
хахаа кой за каквото си мисли![]()
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!