.
Затворена тема
Страница 16 от 36 ПървиПърви ... 612131415161718192026 ... ПоследнаПърви
Резултати от 376 до 400 от общо 882
    Мега фен Аватара на awerw
    Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от ccdesigns Виж мнението
    абе, четох 2-3 страници назад бисерите на awerw. с добро те питам, не ми налитай. с какво ръката на един човек определя той какво може, какво знае и какъв е? и защо толкова те интересува колко въобще е ръката на някой си там.
    хахаха, момко, хората на улицата ще ти гледат ръката, няма да те питат колко вдигаш и тези простии.....
    sapphire5

lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?
    miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

Супер фен Аватара на ccdesigns
    ще ти гледат тялото, няма да те питат колко ти е ръката. и исках да кажа по-скоро с какво големината на ръката на някой си го определя като човек и определя това какво знае и какво не? мен лично не ме интересуват нито твоите години, нито колко буташ от лежанка, нито колко ти е ръката, нито колко тежиш. ако те видя на улицата ще ти гледам тялото, не ме интересува колко точно ти е ръката. а тук във форума мнението би трябвало да се изгражда от мненията и това, което пише в тях, а не от това колко ти е ръката или колко буташ от лежанка
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    казах да ми гледат ръката, не да питат колко е........................

и чачо знае много а ръката му е 32, просто кво да ти кажа, попринцип колкото по-големи резултати толкова повече знания, но не всеки път е така, но да речем, ако не познаваш чачо и го сравниш с един доста по-здрав кой ще кажеш, че знае повече ?
    sapphire5

miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek

ще реша, че по-здравият знае повече разбира се, но няма да пренабрегвам мнението на чачо, особено като се има впредвид това, че пише все умни неща у форума.

Супер фен Аватара на HolyShit
    Не задълбочавайте спора.Една лежанка,една ръка и едно тяло не могат да определят човека като личност.Това са пълни простотии.

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Не задълбочавайте спора.Една лежанка,една ръка и едно тяло не могат да определят човека като личност.Това са пълни простотии.
    точно това искам да кажа и аз

Във фитнес средите винаги е нормално,като приемем,че много малко хора имат дадено образование да си мериш пишките по този начин "който изглежда по-добре,следователно знае повече" Това разбира се не винаги е така.Определящ фактор е генът и даже някои хора,които изглеждат по-добре заради гена си,а не знаят как са постигнали своите резултати,знаят по-малко от човека,който не е такъв генетик и се е бъхтил в залата,тренирал е и се е хранил както трябва и по този начин е разбрал какво е оптималното за него най-важното как точно си е постигнал целите.Иначе ,за да затапиш някой много пъти се използва това "я като си по-добър да видим твоя снимка" . Колкото е некоректно и аз съм го правил това и то тук,но това е било с хора,които наистина абсолютно нищо не знаят,а се мъчат само да спорят без никакви валидни аргументи.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    офф, абе казах ти да не ги познаваш и двамата...............
    sapphire5

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    абе лъвчо ти ходиш ли по дискотеки
    sapphire5

Не,не ходя.Нито 1 път не съм ходил и най-вероятно в близко бъдеще няма да отида.

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ее ;д лятото можеш да работиш като охрана
    sapphire5

Летото цел ден ще пресаням кашони

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    ее, можеш да помислиш и за друг вариант ;д
    sapphire5

За 60 лева на ден,няма да обмислям втори вариант..

Цитирай Първоначално написано от HolyShit Виж мнението
    Във фитнес средите винаги е нормално,като приемем,че много малко хора имат дадено образование да си мериш пишките по този начин "който изглежда по-добре,следователно знае повече" Това разбира се не винаги е така.Определящ фактор е генът и даже някои хора,които изглеждат по-добре заради гена си,а не знаят как са постигнали своите резултати,знаят по-малко от човека,който не е такъв генетик и се е бъхтил в залата,тренирал е и се е хранил както трябва и по този начин е разбрал какво е оптималното за него най-важното как точно си е постигнал целите.Иначе ,за да затапиш някой много пъти се използва това "я като си по-добър да видим твоя снимка" . Колкото е некоректно и аз съм го правил това и то тук,но това е било с хора,които наистина абсолютно нищо не знаят,а се мъчат само да спорят без никакви валидни аргументи.
    Респект, брат !

иначе awerw, дори да не ги познавам и двамата, пак ще ги изслушам и сам ще преценя какво да правя. нали (само пример), ако якия ми казва "прави тва, за да си здрав", а Чачо ми казва "прави това, защото ... бла бла добри аргументи бла бла", ще послушам Чачо. сеш се?
    Последно редактирано от ccdesigns : 02-11-2012 на 12:33

Повече от фен Аватара на Muaythaifighter
    ae otkoga kolko ti e golqma rakata ima tolko golqmo znachenie , i az iskam da imam nad 45 izcepena na max , ama nqma film
    ko vi izpratim iv4o fightera det s 30 rAKa , she va pomete sichki mazni nacepeni batki ne samo v toq forum a i popr , nqma znachenie kolko ti e rakata i kolko digash ot leg , vajnoto e da izglejdash dobre i da se chustvash taka

Цитирай Първоначално написано от poncho Виж мнението
    Мисля ,че и на момичетата тая темичка доста ще ни хареса...
    Дамм определено

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    пак не ме разбра..... говоря ти само да ги гледаш, защото няма кой да те заговори на улицата не разбра ли, че само ги гледаш и нищо другооооо и си правиш мнение от вида им, защото няма да ги заговаряш.........
    sapphire5

заеби, няма смисъл от тоя спор или квото е там ако само ги гледам на улицата ще предположа, че здравия знае повече за фитнеса и т.н., но мен това не ме интересува, ако само ги гледам

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от sladk0t0odidi Виж мнението
    Дамм определено
    И аз така мисля
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Голям фен Аватара на RainBerry
    Град
    ..някъде там..
    Цитирай Първоначално написано от amnessia Виж мнението
    И аз така мисля
    Аз пък си мисля за ..
    https://www.team9000.net/attachments...487-jpg.72943/

jo, enjoy that?

Град
    у ТилиЛеЙската г0рА
    Цитирай Първоначално написано от RainBerry Виж мнението
    Аз пък си мисля за ..
    https://www.team9000.net/attachments...487-jpg.72943/

jo, enjoy that?
    hahahahah, най-добрата !
    sapphire5

Някой си е играл да трие коментари..

Супер фен Аватара на slicky
    Holлy,ти по жени няма ли да тръгваш? Ерген ли искаш да си? През лятото пробвай работа на морето, там рускините и германките са хипер активни.

Повече от фен Аватара на amnessia
    Град
    България
    хахаа кой за каквото си мисли
    БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си