Klimatronik, не знам колко си ограничен,за да си мислиш такива неща. Това че копаш градината не те прави издръжлив. Издръжлив не означава само да имаш сила да цепиш дърва и после да ги подредиш. Ти можеш ли да си наложиш всеки ден да правиш нещо точно по-едно и също време? Можеш ли да си наложиш нещо,и да го спазваш,без да си намираш оправдания като изморен съм или днес не съм на кеф. Ако пушиш,можеш ли да спреш цигарите? Ако пиеш,можеш ли да спреш пиенето? Колко пъти си казвал ,аз трябва да направя еди кво си,и само го отлагаш?
ФИТНЕСА НЕ Е ТОЛКОВА ПРОСТО НЕЩО,КОЛКОТО ВИЕ СИ МИСЛИТЕ. фитнеса те учи на дисциплина,упоритост,търпе ние,издръжливост. Може да те промени тотално. И не говора за хората,който се сещат,че има фитнес 2 месеца преди лятото,защото те са заблудени ,точно колкото теб.
Относно тежестите - извинявай,ама аз съм момиче и вдигам повече отколкото всеки смотан лостаджия,въпреки че това няма никакво значение.
Относно изказването за препаратите - downloadvirus е абсолютно прав. 70 % от успеха се крие в яденето,20 в тренировките и едва 10 в химията и добавките.

И айде да престанете вече с тъпите изказвания. Особено Fisherman,ти да не си царя на планетата, естествено че има и такива който го правят за пичетата,но има и хора който се интересуват от самия спорт. Ти не си човека,който има право да съди хората. Нали се сещаш ,че тези който го правят за пичетата,само се заблуждават,защото повечето са торби с лайна,и са супер смешни и непостоянни.