- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ай ся да се върнеш и да прочетеш отново всичките ми коментари? Кво ще кажеш да потърсиш какво съм имал в предвид,че ми писна да обяснявам .
А това ,което каза за всеки лостаджия е пълна глупост. Не знам доколко беше ирония ,но някой път прекалявате с такива изцепки.
Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 14:07
а ти на колко годинки си
L'homme est n
то оставаше и в тоя век да си роден хахахахха
а лафа НЕ Е ВЕРЕН няма значение на кой е
L'homme est n
Други трибуни нямате ли? Езък за темата.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Я кажи какво изпускам от живота? Да мятам салфетки в син сити? Или да си купя рокля за 2 бона за бала? Или единственото ,с което да мога да се похваля,е "ооолеле ако знаеш как се напих вчера" . Или да живея за да изляза вечер и да пия и да пуша. Ми не нищо не изпускам,правила съм подобни глупости и сега се чувствам 308857577 пъти по добре и си чувствам живота по пълноценен.
И защо мислиш, че който не ходи на фитнес трябва задължително да пие ,пуши, изтъпява от купони, живее непълноценно и да не е възпитан, издръжлив психически? Нима фитнесът е здравословен живот? Нима като блъскаш щанги и постоянно спазваш някакви диети и хранителни режими за качване на маса, които възпрепятстват на природното ти развитие ,което е заложено още от раждането ти на генна основа в клетката (кодирани и запаметени всички стадии на развитие на организма в различни периоди на живота) - е много полезно и пълноценно за теб? Нима фитнеса е единствения спорт, който те учи на ,, дисциплина,упоритост,търпе ние,издръжливост за живота ?
Нямам нищо против фитнеса, стига да си знаеш мярата. Освен ,ако не смяташ да изкарваш заплата си след това - не трябва да се прекалява с фитнеса?
Може ли,ако може, да те попитам на колко години си? И аз до преди 1 година по същия начин мислих, но аджеба сега малко си промених представата си
Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 17:48
Като гледам тези на моите години,точно това правят. 18-23 г. аз съм на 19 . Говора за спорта като цяло,не само за фитнеса. Да,аз имам намерението да се занимавам професионално с този спорт. Но говора като цяло,че спорта изгражда тези неща в характера ти,независимо дали го практикуваш за тонус или искаш да е професионално. И кое му е нездравословното,че се храня често,с толкова количества колкото са ми нужни,и ям чиста храна,а не боклуци. Имам постоянно енергия,правя супер силните тренировки,и се чувствам добре в кожата си,и най-важното правя го с кеф.
Не е полезно да претоварваш организма си с прекалено хранене ( 6 пъти на ден) с цел ,,надебеляване'' от гледна точка на природното ти развитие, за което обясних.
Погледни щангистите. Знаеш ли какви здравословни проблеми получават след време?
Бодибилдинг ли ? Знаеш ли след години на какво заприличват . Получават се вътрешни увреждания както на сърдечно съдовата система, така и на много други органи.
А пък при химиците става 100 пъти по-зле.
Щом смяташ да се занимаваш професионално и след време в областта на фитнеса - тогава добре.
Обаче повечето млади хора като нас ,просто ходят , струват, вманиачават се и след време ( 30-40 годишна възраст спират всякакви тренировки).
Иначе като цяло за спорта съм напълно съгласен с теб. Всичко си има границите.
Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 18:44
О аз съм против химията,особено за жените,но всеки си има глава и си решава сам. Добре сигурно с прав,но аз се чувствам добре когато ям по 6 пъти. Верно че така постоянно му създавам работа,ама така се чувствам винаги сита. А за щангистите е вярно това ама аз не правя тяга със сто кила ,че да има за какво да се притеснявам. При клека доста се пазя. Поне на тва се научих да си слагам колан ,защото преди и това не правех.
Вижте, аз споделям какво е моето мнение . Може и да греша, не съм нито специалист, нито професор, нито имам някакъв дългогодишен опит. Не само фитнесът крие рискове. За всичко се иска глава на раменете и мозък естествено.
Не съм компетентен по въпроса как са нещата при момичета , но от моите наблюдения - мъжете се бъхтим , вдигаме тежко. След няколко години труд вече сериозно трениращите качват бая мускулна маса, каквато по никакъв друг начин не може да се постигне освен с фитнеса. Това не е нормално за по природата . Може да звуча малко смешен, но си е така. Еволюцията ни е създавала милиони години, а фитнеса е измислен на скоро. И това, бодибилдинга , дето ставаш 100 кг, или дори онези билдърските програми , дето започваш вдигаш ненормално мн кг. За мен това не е полезно. Полезно е бягането, планинските преходи, чистия въздух на вън, добрата храна.
Иначе това,че ти е кеф, на всички ни е кеф. много е яко да си гледам как ми се уголемяват мускулите .. ама кеф не е равно на здравослвоно.
Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 19:53
eй cunt , баш wanker слабичко
Покажи да видя колко си корав , щото няма смисъл да пиша на някфа онлине нинжа с 35 рака.
Последно редактирано от Muaythaifighter : 05-07-2013 на 20:17
Някой път с изграждане на функционалност това е равносилно и на изграждане на размери. Еволюцията все пак явно е създала генетично по-добрите в тази област (черните) и явно и тя играе някаква роля. Все пак това е мускул и трябва да направиш така,че да има защо да расте,а това става със стимул от тренировките. Ако седиш вкъщи той няма причина да расте,не му е нужно,за да оцелява.
Сега рисковете са големи,ама бая зависи..Има много балъци и за това така се говори,я всички да знаеха какво правят да видиш дали щеше така да се говори..Само някой идиот дето е и голям хейтър ще го каже,но сега понеже всеки втори гълта метана като бонбонче от две стинки и хората мислят,че всички трева пасем..
Това прекаляване се тълкува по различен начин.. Ето например за бащата прекаляване е това,че спазвам хранителен режим или поне някакво подобие на хранителен режим. Обаче аз това не го приемам така,смятам,че е неразделна част от тренировките ми и върви ръка за ръка.
може. различни виждания брат.. аз лично не предпочитам този начин на трен ( качване на килограми, после чистене) и като цяло качването на много мускулна маса, защото вечно не се тренира. Кат станеш на 40-50 години и кво? Проблеми започват.
Тва е нещо кат зеленото. пушиш -става ти готино, а на другия ден - гадно.
Фитнеса - тренираш - готино ти е - организмът ти свиква - идва времето,когато спираш всякакви режими и тнт - започват проблемите. А тези проблеми са по-големи , защото организмът ти е свикнал дълго време на интензивно фитнес натоварване.
Качване на много мускулна маса без химия може да забравиш,а качването на маса с химия рядко става умерено и както трябва. Като станеш на 40-50 зависи от теб,това е талант,талант да ставаш по-здрав,талантът да издържаш на много химия,трябва и опит и акъл,да четеш литература,да пробваш върху себе си всичко. Има всякакви ,има културисти по 45-50 и нагоре години,където клякат с по 180-200 кг още и са здрави кат' бикове,а други,където много се пазят да не тренират на 25-30 и вече проблеми с кръвно,холестерол и не знам си още какво. Ако спреш да тренираш ще се прибереш просто и ще станеш лека по-лека нормален човек,който все по-малко ще му личи,че тренира.
Чакай малко . Тези дето на 25-30 имали кръвно, защото се пазили - те пък хич нищо не са тренирали.
Абе може и да си прав... ако искаш да си професионалист , да си отдал живота си.. на фитнеса.. не всеки може и иска това.
Ако искаш да ставаш кулурист , отново се връщаме на зад в темата - ти започваш да се лишаваш от много работи.
Изброй ми тези неща първо,за да преценя до колко са важни и дали наистина се лишавам от тях..