- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
Това прекаляване се тълкува по различен начин.. Ето например за бащата прекаляване е това,че спазвам хранителен режим или поне някакво подобие на хранителен режим. Обаче аз това не го приемам така,смятам,че е неразделна част от тренировките ми и върви ръка за ръка.
може. различни виждания брат.. аз лично не предпочитам този начин на трен ( качване на килограми, после чистене) и като цяло качването на много мускулна маса, защото вечно не се тренира. Кат станеш на 40-50 години и кво? Проблеми започват.
Тва е нещо кат зеленото. пушиш -става ти готино, а на другия ден - гадно.
Фитнеса - тренираш - готино ти е - организмът ти свиква - идва времето,когато спираш всякакви режими и тнт - започват проблемите. А тези проблеми са по-големи , защото организмът ти е свикнал дълго време на интензивно фитнес натоварване.
Качване на много мускулна маса без химия може да забравиш,а качването на маса с химия рядко става умерено и както трябва. Като станеш на 40-50 зависи от теб,това е талант,талант да ставаш по-здрав,талантът да издържаш на много химия,трябва и опит и акъл,да четеш литература,да пробваш върху себе си всичко. Има всякакви ,има културисти по 45-50 и нагоре години,където клякат с по 180-200 кг още и са здрави кат' бикове,а други,където много се пазят да не тренират на 25-30 и вече проблеми с кръвно,холестерол и не знам си още какво. Ако спреш да тренираш ще се прибереш просто и ще станеш лека по-лека нормален човек,който все по-малко ще му личи,че тренира.
Чакай малко . Тези дето на 25-30 имали кръвно, защото се пазили - те пък хич нищо не са тренирали.
Абе може и да си прав... ако искаш да си професионалист , да си отдал живота си.. на фитнеса.. не всеки може и иска това.
Ако искаш да ставаш кулурист , отново се връщаме на зад в темата - ти започваш да се лишаваш от много работи.
Изброй ми тези неща първо,за да преценя до колко са важни и дали наистина се лишавам от тях..
Това нещо го повтаряш и повтаряш, и не исках да кажа нещо понеже темата е добра, а последните няколко страници се осра. Какви са тези други неща, я дай някви примери? Да не би да намекваш, че ти спира интелектуалното развитие? Или нещо друго? Истината, е че всичко опира до това кое ти е приоритет и как си разпределяш времето. Тренировки 2 часа на ден (повечето правят и много по-малко), няколко пъти в седмицата няма как да спре житейското ти израстването, а само да го подпомогне. Не съм съгласен и с някои други твои изказвания, но в крайна сметка всичко се свежда до моето мнение срещу твоето, а ме съмнява някой от двамата да си го промени след като прочете 5-6 реда коментар в нета ...
Пълни глупости. На мен ми правиха операция преди месец и нещо. Не съм тренирал ,но се храня правилно и отслабнах 3-4 кг за това време. Всичко зависи от това как ще се храниш след като спреш да тренираш. Естествено ,че ако нагъваш джънк фууд по цял ден ще се разплуеш,но храниш ли си се правилно просто ще отстлабнеш малко .
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Ми ще се разплуеш ами като си тъп и си спрял да тренираш,а ядеш по същия начин,къде ще идеш?
Вие дрънкате глупости.
Както и да ядеш ,щом спреш да тренираш, се разпльокваш като ЛАЙНО. Гърди, рамо, трапец, гръб -всичко заминава. Остават само най-главните мускули. Така е с всички. Независимо слаби или дебели - се превръщат в мърши.
А пък хората,които нормално си спортуват и ходят на фитнес ,колкото да се поддържат ... и те стават баници, ама не толкова големи , а и не заболяват .
Това е толковаа видно, ама вие не искате да го разберете ,защото живеете в илюзия и ще ви се развали настроението
Ей за това,че заминава мускулната маса - и цицките ти овисват кат на онея голите и тлъстите баби дето се пекат на плажа! . Увисва кожата и трябва да си я връзваш за папионка .
Като сваляш бързо килограми ще увисне,но защо трябва да сваляш бързо ?
Ами това че баща ти е тъп и не мисли не значи че всички сме като него. А като те гледам тебе и мислите ти вече започваш да ме отегчаваш. Ти знаеш ли,че стероидите са лекарства? Не можеш ли да прочетеш малко инфо преди да дрънкаш простотии. То от всичко се умира,щом не го използваш както трябва. Знаеш ли че можеш да умреш и от витамин C? И от аспирин? Не го знаеш нали,защото четеш само това,което се дрънка по медиите.
Айде сега да ни спестиш простотиите си и да спреш да пишеш.
хахаххахах Лекувайте се хахахах