Ако опитваш да компенсираш комплексираш КОМПЕНСИРАШ с фитнес

( да напраиш маняшко тяло за кварталните мацки , аве както ти ги наричаш лели с леко наболи СЕКСИ бради и както си ги обичаш

) недъзите си които са толкова много, толкова колкото септична яма където са срали две дузини коне и маняшка агитка от педесе кюрда от родния ти град Константинопол

няма да успееш лек. Да замажеш страха си чрез имидж на самопровъзгласил се италянски мафиот , дон СПЕКоне ТАШАКоне

също , фейл , пусни си на компа на БИОСА сейф буут опцията , демек да ти работи компа и след посирането

Между другото вместо да нареждаш нацепените маняци в тая тема , и да постваш снимки на катедра химия , дай да те видим тебе , колко ти е голяма ръката , колкото сламката с която си пия сока може би

ОПРОВЕРГАЙ МЕ , изненадай ме , покажи че си маняк достоен да те наричам батка , или може би паляк
Аз тренирам не зарад пичетата , тренирам за друго , ама ти си шматка и няма да разбереш. Пичетата ми се кефят на други раоти , йордек

Дори и да съм петстин кила като приятелката ти , това пак няма да има значение щото имам мноо тайни жокери , разбра ли спешъл

Спешъл мен - джентъл мен , джентъл ли си

Да.
Всички нацепени батки на които тоя сламкар се изсмя , да му скочат задружно , това е покана от мен

Аз ще го вържа и вие ще му покажете това което е изпуснал по часовете по химия

Демек как се праи нишесте от мозъка ти и шоколадов мус с кръвта от носа ти
Мухахаха не мога да се сдържа заеби , аверката ми стои и не може да спре да се хили как ги измислям

Вляза ли в пауър , демек да качвам левел, никой не може да ме спре,само смъртта