.
Затворена тема
Страница 35 от 36 ПървиПърви ... 25313233343536 ПоследнаПърви
Резултати от 851 до 875 от общо 882

Hybrid View

Мега фен
    Това прекаляване се тълкува по различен начин.. Ето например за бащата прекаляване е това,че спазвам хранителен режим или поне някакво подобие на хранителен режим. Обаче аз това не го приемам така,смятам,че е неразделна част от тренировките ми и върви ръка за ръка.

Мега фен
    може. различни виждания брат.. аз лично не предпочитам този начин на трен ( качване на килограми, после чистене) и като цяло качването на много мускулна маса, защото вечно не се тренира. Кат станеш на 40-50 години и кво? Проблеми започват.
    Тва е нещо кат зеленото. пушиш -става ти готино, а на другия ден - гадно.
    Фитнеса - тренираш - готино ти е - организмът ти свиква - идва времето,когато спираш всякакви режими и тнт - започват проблемите. А тези проблеми са по-големи , защото организмът ти е свикнал дълго време на интензивно фитнес натоварване.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от klimatronik Виж мнението
    може. различни виждания брат.. аз лично не предпочитам този начин на трен ( качване на килограми, после чистене) и като цяло качването на много мускулна маса, защото вечно не се тренира. Кат станеш на 40-50 години и кво? Проблеми започват.
    Тва е нещо кат зеленото. пушиш -става ти готино, а на другия ден - гадно.
    Фитнеса - тренираш - готино ти е - организмът ти свиква - идва времето,когато спираш всякакви режими и тнт - започват проблемите. А тези проблеми са по-големи , защото организмът ти е свикнал дълго време на интензивно фитнес натоварване.
    Качване на много мускулна маса без химия може да забравиш,а качването на маса с химия рядко става умерено и както трябва. Като станеш на 40-50 зависи от теб,това е талант,талант да ставаш по-здрав,талантът да издържаш на много химия,трябва и опит и акъл,да четеш литература,да пробваш върху себе си всичко. Има всякакви ,има културисти по 45-50 и нагоре години,където клякат с по 180-200 кг още и са здрави кат' бикове,а други,където много се пазят да не тренират на 25-30 и вече проблеми с кръвно,холестерол и не знам си още какво. Ако спреш да тренираш ще се прибереш просто и ще станеш лека по-лека нормален човек,който все по-малко ще му личи,че тренира.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Ако спреш да тренираш ще се прибереш просто и ще станеш лека по-лека нормален човек,който все по-малко ще му личи,че тренира.
    Мне, ще се разплуеш. Доказателството са почти всички бивши спортисти.

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мне, ще се разплуеш. Доказателството са почти всички бивши спортисти.
    Не е точно така. Не гледай професионалистите.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Чакай малко . Тези дето на 25-30 имали кръвно, защото се пазили - те пък хич нищо не са тренирали.
    Абе може и да си прав... ако искаш да си професионалист , да си отдал живота си.. на фитнеса.. не всеки може и иска това.
    Ако искаш да ставаш кулурист , отново се връщаме на зад в темата - ти започваш да се лишаваш от много работи.

Повече от фен Аватара на marrcandy
    Чакай малко . Тези дето на 25-30 имали кръвно, защото се пазили - те пък хич нищо не са тренирали.
    Абе може и да си прав... ако искаш да си професионалист , да си отдал живота си.. на фитнеса.. не всеки може и иска това.
    Ако искаш да ставаш кулурист , отново се връщаме на зад в темата - ти започваш да се лишаваш от много работи.

И аз не получих тези толкова важни неща,които пропускам от живота.

Мега фен
    Изброй ми тези неща първо,за да преценя до колко са важни и дали наистина се лишавам от тях..

Мега фен
    Изброй ми тези неща първо,за да преценя до колко са важни и дали наистина се лишавам от тях..
    Докато учиш за фитнеса , учиш по-малко за други неща. За развитието ти. За работата и много др неща.
    Лъвчо ти кога стана културист?

Докато учиш за фитнеса , учиш по-малко за други неща. За развитието ти. За работата и много др неща.
    Това нещо го повтаряш и повтаряш, и не исках да кажа нещо понеже темата е добра, а последните няколко страници се осра. Какви са тези други неща, я дай някви примери? Да не би да намекваш, че ти спира интелектуалното развитие? Или нещо друго? Истината, е че всичко опира до това кое ти е приоритет и как си разпределяш времето. Тренировки 2 часа на ден (повечето правят и много по-малко), няколко пъти в седмицата няма как да спре житейското ти израстването, а само да го подпомогне. Не съм съгласен и с някои други твои изказвания, но в крайна сметка всичко се свежда до моето мнение срещу твоето, а ме съмнява някой от двамата да си го промени след като прочете 5-6 реда коментар в нета ...

Цитирай Първоначално написано от ararat Виж мнението
    Истината, е че всичко опира до това кое ти е приоритет и как си разпределяш времето.
    Ето това е ! Жестоката истина.

Човек, ако иска, има време за всичко. Особено ако знае как да учи. Много повече пречи протакването на ежедневните ангажименти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Нищо не каза.Кои за тези други неща ,какво за развитието ми ,за работата? Ако не знаеш и пишеш ей така,защото си личи,че е така,кажи 'не знам к'ви ги дрънкам ,сорка" ..

Супер фен Аватара на cunt
    Град
    София
    Пълни глупости. На мен ми правиха операция преди месец и нещо. Не съм тренирал ,но се храня правилно и отслабнах 3-4 кг за това време. Всичко зависи от това как ще се храниш след като спреш да тренираш. Естествено ,че ако нагъваш джънк фууд по цял ден ще се разплуеш,но храниш ли си се правилно просто ще отстлабнеш малко .
    Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
    L'homme est n

Цитирай Първоначално написано от cunt Виж мнението
    Пълни глупости. На мен ми правиха операция преди месец и нещо. Не съм тренирал ,но се храня правилно и отслабнах 3-4 кг за това време. Всичко зависи от това как ще се храниш след като спреш да тренираш. Естествено ,че ако нагъваш джънк фууд по цял ден ще се разплуеш,но храниш ли си се правилно просто ще отстлабнеш малко .
    Най-вече. И от коя до коя крайност ще отидеш. Може да се сцепиш от ядене и да спреш да тренираш след период на чистене.

Мега фен
    Ми ще се разплуеш ами като си тъп и си спрял да тренираш,а ядеш по същия начин,къде ще идеш?

Мега фен
    Вие дрънкате глупости.
    Както и да ядеш ,щом спреш да тренираш, се разпльокваш като ЛАЙНО. Гърди, рамо, трапец, гръб -всичко заминава. Остават само най-главните мускули. Така е с всички. Независимо слаби или дебели - се превръщат в мърши.
    А пък хората,които нормално си спортуват и ходят на фитнес ,колкото да се поддържат ... и те стават баници, ама не толкова големи , а и не заболяват .

Мега фен
    То ще замине мускулната маса,ама няма да станеш дебел,там беше смисъла

А пък хората,които нормално си спортуват и ходят на фитнес ,колкото да се поддържат ... и те стават баници, ама не толкова големи , а и не заболяват .
    Научно доказателство или се самоубиваш

Мега фен
    То ще замине мускулната маса,ама няма да станеш дебел,там беше смисъла

Научно доказателство или се самоубиваш
    Това е толковаа видно, ама вие не искате да го разберете ,защото живеете в илюзия и ще ви се развали настроението
    Ей за това,че заминава мускулната маса - и цицките ти овисват кат на онея голите и тлъстите баби дето се пекат на плажа! . Увисва кожата и трябва да си я връзваш за папионка .

Мега фен
    Като сваляш бързо килограми ще увисне,но защо трябва да сваляш бързо ?

Мега фен
    Като сваляш бързо килограми ще увисне,но защо трябва да сваляш бързо ?
    бързо, бавно.... аз баща ми и неговите приятели не ги ли виждам? И всички са били големи спортисти
    А смятай фитнес феновете стават още по-зле.
    Стероидите пък не доживяват да видят внуците си.

Ами това че баща ти е тъп и не мисли не значи че всички сме като него. А като те гледам тебе и мислите ти вече започваш да ме отегчаваш. Ти знаеш ли,че стероидите са лекарства? Не можеш ли да прочетеш малко инфо преди да дрънкаш простотии. То от всичко се умира,щом не го използваш както трябва. Знаеш ли че можеш да умреш и от витамин C? И от аспирин? Не го знаеш нали,защото четеш само това,което се дрънка по медиите.
    Айде сега да ни спестиш простотиите си и да спреш да пишеш.

Мега фен
    хахаххахах Лекувайте се хахахах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си