.
Затворена тема
Страница 8 от 36 ПървиПърви ... 45678910111218 ... ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 882
    Banned Мега фен
    познавам хора дето са наптавили огромен гръм и им стои грозно, защото нямат нито маса, нито големи ръце.
    А от тъпите набирания до макс дето заболява - не расте никакъв бицепс или трицепс...

Повече от фен Аватара на musicinmyveins
    Ами то трицепс от набирания няма как да направиш И от набиранията на макс се гони бройка,а не растеж Само,че лостаджийте с широк гръб обикновено са добре оформени и в ръцете (предмишницата при всички е добре развита)Въртят силови с тежести на широк хват демек отнасят го гърдите рамото бицепса и трицепса демек шанса да си с широк гръб и ръка 25 са 1 към 10.Явно твойте приятели са яко спрели

Супер фен Аватара на HolyShit
    Демек,та демек,турчин стана..

Banned Фен
    Темата е за друго, мръсни тролове...

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от musicinmyveins
    Ами то трицепс от набирания няма как да направиш И от набиранията на макс се гони бройка,а не растеж Само,че лостаджийте с широк гръб обикновено са добре оформени и в ръцете (предмишницата при всички е добре развита)Въртят силови с тежести на широк хват демек отнасят го гърдите рамото бицепса и трицепса демек шанса да си с широк гръб и ръка 25 са 1 към 10.Явно твойте приятели са яко спрели
    Oт набиранията само в началото малко разтът ръцете. После и до макс да се набираш - само ти стяга бицепса на камак, но само това .
    Ръцете - трицепса най-добре се тренира на успоредката.
    От набиране широк хват се прави добро гръбче, но не и много широк.
    http://www.vbox7.com/play:41fe8077&start=9
    http://www.vbox7.com/play:7fc187c6&start=11

Ама не ми обяснявай с кое се натоварва трицепс Повтарям се ама явно не четеш
    И от набиранията на макс се гони бройка,а не растеж
    Никой от истинските лостаджий не гони огромни ръце.Всички си гонят силата (сила да направи някое упражниние).Друг е въпроса,че всеко лапе което е гледало Тачев гони неговите резултати с изкривена представа за нещата и не го интересува дали ше се набира 20 пъти а дали ръката му е 35 примерно.Аз много се разочаровах като видях група 14 годишни лайнари в 120 да пият No Xplode и да се чустват много здрави.И като направих iron man на успоредката лошо им стана.Фитнеса и лостовете много се умешаха.Но както не може некой с 1 месец опит в зала да му викат билдър така и не може един с опит 1 месец на лостове да му викате лостаджия. Айде поздрави

Banned Мега фен
    Аз искам и тяло на културист и да мога да съм като Ханнибал. Ама някой друг живот. А тези пишлемета дето се мислят за много корави ,защото вече се набират 10 пъти - не ги гледай.
    Мен баща ми ме бие на канадска, пък от 15- 20 години не тренира нищо и е 90 кила. . Туй означава ,че силата си я пази от миналото.

Един от основните плюсове на тренировките със собствено тегло е,че като направиш силата и си изградиш техниката дори да спреш не губиш форма за отрицателно време.Пример -> Антоан беше спрял един месец да тренира (2 седмици преди турнира пак започна) и на турнира 3ти ... И въпреки всичко на лостове трудно се качва тая сила.Не става от днеска за утре иска се постоянство и много много яко висене.Залата трупаш по-бързо сила маса и въобще там всичко е x2 на лостовете.Загубата на силата обаче след спиране на тренировките в зала и на лостове е различна.Давам пример не пряко свързан със залата.Любо Ганев - волейболист добра фигура и физическа подготовка.(ПРЕДИ). Сега като го видя на някой мач (например на откриването на залата преди 1 месец без малко) не мога да си представя,че е бил спортист.Надебелял отпуснат и въобще епик фейл....Пример за лостаджия-Има един ръб от мойто даскало дет още преди да се появят Тачев и останалите софийски и бг идоли почна да тренира.Лицеви и набирания 24/7 не спеше само упражнения нон стоп.Ултра зарибен.Върти по 30-40 набирания гръбни силови флагове везни везна на 1 лакът въобще изруд Сега не тренира сериозно и пуши пие яде квот му падне въобще яко деграде обаче пак ги върти 15 силови без засилка от майната си .... И лостовете и залата имат предимства и недостатъци просто мен лично ме изнервят лапета дето си мислят,че са "спортисти" като са гледали тачев и висят от месец на лоста...

Оле,с тия примери дето даваш смешно ми става

Banned Мега фен
    Прав си но , не за всичко. Дали ще тренираш лостове, или бодибилдинг - ако спреш за дългро време и започнеш да се храниш с вреди храни , пушиш, пиеш тнт - тялото ти увисва...
    Силата и тя се губи, но по-бавно.
    Ако спреш да тренираш на лоствете няколко месеца - после ти е много трудно да се набира, но за бърз период отново свикваш.
    А ако 20 години не тренираш и си надебелял ,дори да си бил световен гимнастик - няма може се набереш един път. Но силата ще си я пазиш.
    А за тва състезание дето Пламен взе първото място постоянно се питам защо той, като имаше един луд ИЗРУД на на татуаровки дето нямаше никва умора. и правише силовите набирания като машина и още едно яко упр.

Нарича се "мускулна памет"

Цитирай Първоначално написано от loveca777
    Прав си но , не за всичко. Дали ще тренираш лостове, или бодибилдинг - ако спреш за дългро време и започнеш да се храниш с вреди храни , пушиш, пиеш тнт - тялото ти увисва...
    Ако спреш да тренираш на лоствете няколко месеца - после ти е много трудно да се набира, но за бърз период отново свикваш.
    А ако 20 години не тренираш и си надебелял ,дори да си бил световен гимнастик - няма може се набереш един път. Но силата ще си я пазиш.
    А за тва състезание дето Пламен взе първото място постоянно се питам защо той, като имаше един луд ИЗРУД на на татуаровки дето нямаше никва умора. и правише силовите набирания като машина и още едно яко упр.
    Шменти му е прякора.Иначе се казва Емил.Не участва на успоредка,защото спука мазол и се отказа (явно не му беше толкова важно можеше да се бинтова ).Той с фул планч-а еба майката на сички Както и да е.Опция да си гимнастик и 20 години да не барнеш е 1 към 100 Смисъл ти дори да спреш ше се метнеш на халките е така щот те дърпа нещо като навик

Banned Мега фен
    Шменти му е прякора.Иначе се казва Емил.Не участва на успоредка,защото спука мазол и се отказа (явно не му беше толкова важно можеше да се бинтова ).Той с фул планч-а е** майката на сички Както и да е.Опция да си гимнастик и 20 години да не барнеш е 1 към 100 Смисъл ти дори да спреш ше се метнеш на халките е така щот те дърпа нещо като навик
    Е повечето хора след 40 годишнавъзраст вече спират да тренират...
    Омръзва им на дъртите да висят по тези лостове
    Та Шменти ми заприлича на бял Ханнибал или Зеф. Да е*а тоя взима химия сигурно, а и на фитнес ходи. Че на колко години е?

Мега фен Аватара на ZipFail
    Ебахти простотиите дето говорите, много ги обичам тея лафове, дето дори логическа свързаност няма в тях, пък камо научна обосновка.
    Айде обясни ми защо в залата по-бъзо губиш силата отколкото на лостовете ? Ква е разликата в натоварването ? Аз как след като почти от 1 година не бях влизал във фитнес на лежанката бях паднал с точно 5 кг ?

Шменти му е прякора.Иначе се казва Емил.Не участва на успоредка,защото спука мазол и се отказа (явно не му беше толкова важно можеше да се бинтова ).Той с фул планч-а е** майката на сички Както и да е.Опция да си гимнастик и 20 години да не барнеш е 1 към 100 Смисъл ти дори да спреш ше се метнеш на халките е така щот те дърпа нещо като навик
    Е повечето хора след 40 годишнавъзраст вече спират да тренират...
    Омръзва им на дъртите да висят по тези лостове
    Та Шменти ми заприлича на бял Ханнибал или Зеф. Да е*а тоя взима химия сигурно, а и на фитнес ходи. Че на колко години е?
    Никва химия той още от преди си беше изруд.Аз съм го виждал на стари събирания ма беше с дълга коса (тип брус лий ;d) Общо взето тренира колкото Тачев +- не съм на 100% сигурен.Удари ги всички много яко.Явно ген или е тренирал гимнастика като малък (по ръста му не ми мяза на гимнастик).Ама де да ги знам.Мое да са бутали в гърлата некой азотен буустър преди тва да се въртят 1,30 на лоста .

ZipFail
    МнениеПуснато на: Сря Авг 24, 2011 3:59 pm Заглавие:
    Ебахти простотиите дето говорите, много ги обичам тея лафове, дето дори логическа свързаност няма в тях, пък камо научна обосновка.
    Айде обясни ми защо в залата по-бъзо губиш силата отколкото на лостовете ? Ква е разликата в натоварването ? Аз как след като почти от 1 година не бях влизал във фитнес на лежанката бях паднал с точно 5 кг ?
    НЕ казах,че в зала се губи по-бързо на лост по-бавно.Казах,че загубата на сила е различна.Демек може да паднеш с 10 набирания за 1 година и с 5 килограма от лег за 1 година.Просто не е едно и също -> това казах Другото,което е ти за тая година не си спрял ептен с тренировките.Я собствено тегло,я боен спорт (доколкото знам се занимаваш с някакво бойно изкуство)

Banned Мега фен
    az ako ne тренирам 1 година първо ща падна с 20 набирания и ще ми е необходимо цяла зедмица тренировки за да си възвърна малко силите, па второ - ще умра щот немога да изтрая толкова дълго без се напъвам.

Мега фен Аватара на hamilcar
    Град
    София/Банкя и на луната за Dragon Stones
    чш, темата е за снимки, а не да обсъждате проблемите си.

Правила на форума!
    Стар ник: xaxo_xixi

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Да покажа и аз докъде съм стигнал.
    183см, 67кг
    Оо,много добре! Заякнал си в ръцете и раменете. На първите две снимки изглеждат по-добре и предмишниците и китките,сега са по-големи отпреди. Може би краката изглеждат малко по-слаби,но зависи и прасеца колко е. Ако не е малък,ще има симетрия и хармония. Първата снимка много кефи.

Повече от фен Аватара на brusa

само коремните плочки за сега ми се опират но ще ги искарам и тях не бързам за никъде
    Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..

Banned Мега фен
    За какво сте на лов с въздушните пушки.

Град
    Пловдив
    Какво гледаш пушките бе, виж момчето как се е преобразило!!!
    Браво бро...
    "Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "

Супер фен Аватара на zero
    Предиииииииииииии ~5 години
    http://prikachi.com/images/283/3741283S.jpg
    Преди ~ 2.5 години
    http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3907109_n.jpg
    http://prikachi.com/images/310/3741310T.jpg
    Преди 1 година:
    http://prikachi.com/images/311/3741311a.jpg
    От тогава да са ми направили макс 3 снимки, които така и не съм ги получил
    Ааа в гръб в момента съм дръпнал доста иии е по-релефен.
    (като поизчистя ако се харесам - може да постна снимка)
    Все пак цял месец гребане всеки ден си каза тежката дума...
    (ама гребане в лодка :Д)

Banned Мега фен
    Браво. Гребането развива както гръб , така и рамо и гърди и кръст дори.
    А гребането с кану - още повече

Мега фен Аватара на ZipFail
    Само на мене ли не ми отваря prikachi ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си