- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- сложете тук снимки с вашия прогрес в сферата на трениране
познавам хора дето са наптавили огромен гръм и им стои грозно, защото нямат нито маса, нито големи ръце.
А от тъпите набирания до макс дето заболява - не расте никакъв бицепс или трицепс...
Ами то трицепс от набирания няма как да направиш![]()
![]()
И от набиранията на макс се гони бройка,а не растеж
Само,че лостаджийте с широк гръб обикновено са добре оформени и в ръцете (предмишницата при всички е добре развита)Въртят силови с тежести на широк хват демек отнасят го гърдите рамото бицепса и трицепса демек шанса да си с широк гръб и ръка 25 са 1 към 10.Явно твойте приятели са яко спрели
![]()
Темата е за друго, мръсни тролове...
Oт набиранията само в началото малко разтът ръцете. После и до макс да се набираш - само ти стяга бицепса на камак, но само товаПървоначално написано от musicinmyveins
.
Ръцете - трицепса най-добре се тренира на успоредката.
От набиране широк хват се прави добро гръбче, но не и много широк.
http://www.vbox7.com/play:41fe8077&start=9
http://www.vbox7.com/play:7fc187c6&start=11
Ама не ми обяснявай с кое се натоварва трицепсПовтарям се ама явно не четеш
Никой от истинските лостаджий не гони огромни ръце.Всички си гонят силата (сила да направи някое упражниние).Друг е въпроса,че всеко лапе което е гледало Тачев гони неговите резултати с изкривена представа за нещата и не го интересува дали ше се набира 20 пъти а дали ръката му е 35 примерно.Аз много се разочаровах като видях група 14 годишни лайнари в 120 да пият No Xplode и да се чустват много здрави.И като направих iron man на успоредката лошо им стана.Фитнеса и лостовете много се умешаха.Но както не може некой с 1 месец опит в зала да му викат билдър така и не може един с опит 1 месец на лостове да му викате лостаджия. Айде поздравиИ от набиранията на макс се гони бройка,а не растеж![]()
Аз искам и тяло на културист и да мога да съм като Ханнибал.Ама някой друг живот. А тези пишлемета дето се мислят за много корави ,защото вече се набират 10 пъти - не ги гледай.
Мен баща ми ме бие на канадска, пък от 15- 20 години не тренира нищо и е 90 кила.. Туй означава ,че силата си я пази от миналото.
![]()
Един от основните плюсове на тренировките със собствено тегло е,че като направиш силата и си изградиш техниката дори да спреш не губиш форма за отрицателно време.Пример -> Антоан беше спрял един месец да тренира (2 седмици преди турнира пак започна) и на турнира 3ти ... И въпреки всичко на лостове трудно се качва тая сила.Не става от днеска за утре иска се постоянство и много много яко висене.Залата трупаш по-бързо сила маса и въобще там всичко е x2 на лостовете.Загубата на силата обаче след спиране на тренировките в зала и на лостове е различна.Давам пример не пряко свързан със залата.Любо Ганев - волейболист добра фигура и физическа подготовка.(ПРЕДИ). Сега като го видя на някой мач (например на откриването на залата преди 1 месец без малко) не мога да си представя,че е бил спортист.Надебелял отпуснат и въобще епик фейл....Пример за лостаджия-Има един ръб от мойто даскало дет още преди да се появят Тачев и останалите софийски и бг идоли почна да тренира.Лицеви и набирания 24/7 не спеше само упражнения нон стоп.Ултра зарибен.Върти по 30-40 набирания гръбни силови флагове везни везна на 1 лакът въобще изрудСега не тренира сериозно и пуши пие яде квот му падне въобще яко деграде
обаче пак ги върти 15 силови без засилка от майната си .... И лостовете и залата имат предимства и недостатъци просто мен лично ме изнервят лапета дето си мислят,че са "спортисти" като са гледали тачев и висят от месец на лоста...
Прав си но , не за всичко. Дали ще тренираш лостове, или бодибилдинг - ако спреш за дългро време и започнеш да се храниш с вреди храни , пушиш, пиеш тнт - тялото ти увисва...
Силата и тя се губи, но по-бавно.
Ако спреш да тренираш на лоствете няколко месеца - после ти е много трудно да се набира, но за бърз период отново свикваш.
А ако 20 години не тренираш и си надебелял ,дори да си бил световен гимнастик - няма може се набереш един път. Но силата ще си я пазиш.
А за тва състезание дето Пламен взе първото място постоянно се питам защо той, като имаше един луд ИЗРУД на на татуаровки дето нямаше никва умора.и правише силовите набирания като машина и още едно яко упр.
Шменти му е прякора.Иначе се казва Емил.Не участва на успоредка,защото спука мазол и се отказа (явно не му беше толкова важно можеше да се бинтоваПървоначално написано от loveca777
).Той с фул планч-а еба майката на сички
Както и да е.Опция да си гимнастик и 20 години да не барнеш е 1 към 100
Смисъл ти дори да спреш ше се метнеш на халките е така щот те дърпа нещо като навик
![]()
Е повечето хора след 40 годишнавъзраст вече спират да тренират...Първоначално написано от musicinmyveins
Омръзва им на дъртите да висят по тези лостове
Та Шменти ми заприлича на бял Ханнибал или Зеф. Да е*а тоя взима химия сигурно, а и на фитнес ходи. Че на колко години е?
Ебахти простотиите дето говорите, много ги обичам тея лафове, дето дори логическа свързаност няма в тях, пък камо научна обосновка.
Айде обясни ми защо в залата по-бъзо губиш силата отколкото на лостовете ? Ква е разликата в натоварването ? Аз как след като почти от 1 година не бях влизал във фитнес на лежанката бях паднал с точно 5 кг ?
Никва химия той още от преди си беше изруд.Аз съм го виждал на стари събирания ма беше с дълга коса (тип брус лий ;d) Общо взето тренира колкото Тачев +- не съм на 100% сигурен.Удари ги всички много яко.Явно ген или е тренирал гимнастика като малък (по ръста му не ми мяза на гимнастик).Ама де да ги знам.Мое да са бутали в гърлата некой азотен буустър преди тва да се въртят 1,30 на лостаПървоначално написано от loveca777
.
НЕ казах,че в зала се губи по-бързо на лост по-бавно.Казах,че загубата на сила е различна.Демек може да паднеш с 10 набирания за 1 година и с 5 килограма от лег за 1 година.Просто не е едно и също -> това казахZipFail
МнениеПуснато на: Сря Авг 24, 2011 3:59 pm Заглавие:
Ебахти простотиите дето говорите, много ги обичам тея лафове, дето дори логическа свързаност няма в тях, пък камо научна обосновка.
Айде обясни ми защо в залата по-бъзо губиш силата отколкото на лостовете ? Ква е разликата в натоварването ? Аз как след като почти от 1 година не бях влизал във фитнес на лежанката бях паднал с точно 5 кг ?Другото,което е ти за тая година не си спрял ептен с тренировките.Я собствено тегло,я боен спорт (доколкото знам се занимаваш с някакво бойно изкуство)
az ako ne тренирам 1 година първо ща падна с 20 набирания и ще ми е необходимо цяла зедмица тренировки за да си възвърна малко силите, па второ - ще умра щот немога да изтрая толкова дълго без се напъвам.![]()
чш, темата е за снимки, а не да обсъждате проблемите си.
Оо,много добре! Заякнал си в ръцете и раменете. На първите две снимки изглеждат по-добре и предмишниците и китките,сега са по-големи отпреди. Може би краката изглеждат малко по-слаби,но зависи и прасеца колко е. Ако не е малък,ще има симетрия и хармония. Първата снимка много кефи.Първоначално написано от ArrowsOfDeath
![]()
само коремните плочки за сега ми се опират но ще ги искарам и тях не бързам за никъде![]()
![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
За какво сте на лов с въздушните пушки.![]()
Какво гледаш пушките бе, виж момчето как се е преобразило!!!
Браво бро...![]()
![]()
"Не се плаши, ако трябва да се сбогуваш. За да има нови срещи, първо трябва да има сбогуване. А щом сте приятели, непременно ще се срещнете, било след броени мигове или след няколко живота. " Ричард Бах " Илюзии "
Предиииииииииииии ~5 години
http://prikachi.com/images/283/3741283S.jpg
Преди ~ 2.5 години
http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot..._3907109_n.jpg
http://prikachi.com/images/310/3741310T.jpg
Преди 1 година:
http://prikachi.com/images/311/3741311a.jpg
От тогава да са ми направили макс 3 снимки, които така и не съм ги получил
Ааа в гръб в момента съм дръпнал доста иии е по-релефен.
(като поизчистя ако се харесам - може да постна снимка)
Все пак цял месец гребане всеки ден си каза тежката дума...
(ама гребане в лодка :Д)
Браво. Гребането развива както гръб , така и рамо и гърди и кръст дори.
А гребането с кану - още повече![]()
Само на мене ли не ми отваря prikachi ?