Гле, гле гле са... ако хода на фитнес 3 пъти в седмицата - Понеделник, Сряда и Петък за около 8 месеца какъв ще е резултатът според вас ? Също така ако се ограничавам и от вредните тестени, пържени и останали вредни, трупащи бързо мазнини храни...Фитнесът има 2 пътечки, но те са с ограничение за килограмите до 80кг... а аз съм 183см 93кг малко е ОЛД СКУУЛ т'ва фитнесче ама приятела нещо иска там, а на мен сам не ми се ходи другаде...от 2 месеца го посещаме с него... дадоха ни няква програма по която да работим 3 месеца и после да я сменим... аз съм на 2месец и 1 седмица...Включва - Гърди, Гръб, Бицепс, Рамо, Трицепс и Корем и то в един ден

и това го правими цялото нещо в Понеделник, Сряда и Петък...Както казах съм висок около 183см и 93кг... 10кг съм над нормата...та сега кажете според вас за около 8 месеца какък горе долу ще е резултатът... Всичко е по 3 серий и 12 повторения, като правим една за загрявка - само с лоста на първите 2 упражнения...аре са ми кажете квото имате да казвате...ако има нещо неточно написано питайте ще чакам отговор... пиша тука защото съм нов, а и не ми се губи време да чета къде се пускат теми и прочие...И ПО БЪРЗО ДА МИ ОТГОВОРИТЕ, ЧЕ СЕ НЕРВА ВЕЧЕ