.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 882

Hybrid View

Мега фен
    Вижте, аз споделям какво е моето мнение . Може и да греша, не съм нито специалист, нито професор, нито имам някакъв дългогодишен опит. Не само фитнесът крие рискове. За всичко се иска глава на раменете и мозък естествено.
    Не съм компетентен по въпроса как са нещата при момичета , но от моите наблюдения - мъжете се бъхтим , вдигаме тежко. След няколко години труд вече сериозно трениращите качват бая мускулна маса, каквато по никакъв друг начин не може да се постигне освен с фитнеса. Това не е нормално за по природата . Може да звуча малко смешен, но си е така. Еволюцията ни е създавала милиони години, а фитнеса е измислен на скоро. И това, бодибилдинга , дето ставаш 100 кг, или дори онези билдърските програми , дето започваш вдигаш ненормално мн кг. За мен това не е полезно. Полезно е бягането, планинските преходи, чистия въздух на вън, добрата храна.
    Иначе това,че ти е кеф, на всички ни е кеф. много е яко да си гледам как ми се уголемяват мускулите .. ама кеф не е равно на здравослвоно.
    Последно редактирано от klimatronik : 05-07-2013 на 20:53

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си