- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите Събота и Неделя?
Хора,какво правите Събота и Неделя,защото аз направо откачам.![]()
Но е по-добре да почивам и да се разнообразявам малко,защото като дойде седмицата и съм само в движение.
Вие какво правите по цял ден особено в това отвратително време?
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
При нас времето е XTRA! обаче днес имам гости и няма как да изляза.
наспивам се хубаво,после малко на ПС-то,а накрая чета книга
У нас почти всичко е изчетено по 50 пътиПървоначално написано от slicky
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Ами вземи някоя книга от библиотекатаПървоначално написано от LadyV
![]()
радвам се че не съм на училище![]()
излизам, гледам филми в нас, спя до късно, случва се и да уча.
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
В събота по принцип не се прибирам цял ден, а в неделя релаксирам..![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
Събота:
Ставам рано за да не изпусна деня
малко из Интернет
Излизам г/д от 12 до 6,7
Нет/скайп до към 1,2.
сън.
Неделя:
Ставам късно
цял ден интернет, филми, ядене.
Направо full relax.
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Доста сериозно се отдавам на мързела....
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
Намирам си различни занимания всяка събота и неделя.
Организирам си филмови маратони, не се откъсвам от дадена книга, преслушвам дискографиите на групи, които съм избрала и т.н. и т.н.
Когато времето е хубаво и имам на разположение приятна компания обичам да излизам и извън града.
И спря да се върти за миг земята..
Събота:
Спя до към 12,ставам и закусвам,обличам се,отивам при майка ми и кисна там до 5 часа (нали,така умишлено съм казала 5 часа..понеже като отида се лигавим с часове).Слееед това отивам в една приятелка и се гласим за дискотека
след като сме се нагласили излизаме,кефя се на макс и се прибирам.
Неделя:
Като пребита съм попринцип след някой дискотечкаспя до 12-1-2 всеки път различно..ставам и закусвам,малко на пц и си отивам при бащата
като се прибера там започвам да уча,малко чистя и се къпя
лягам си към 1 и после на даскалоо.. (:
Buzzzz {} {
} {
}
FuckIt <3 <3 <3 <3
Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
Обичам.
Уча интернет филми излизане малко почивка и
други работи .![]()
Общо взето мързелувам
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
пф,нямам точно определен план- график какво правя събота и неделя... в смисъл, всеки ден правя различни неща,непланувани и незнайни хахаха, тва е адски безсмилена тема е такова
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Мързелувам.Почивам си.
Събота: спя до към 10,комп,учене..следобяд излизанка.
Неделя:Същото.
включвам и гледане на филми,дълго спане след като обядвам и така.
Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб![]()
Сега се прибрах от една съседка!Колко е важно,като ти е тъп, да имаш с кого да си запълниш времето!
Зависи.Винаги се наспивам до към 10-11.Ако има с кой излизам някъде на билярдче/кино,но ако няма с кой да излезна обикновено стоя в нас гледам филми,чета играя на компа пища тука и такаСъщо използвам времето и,за да поспортувам,а и ако имам нужда от дрехи/подстригване и такива неща...
спя до към 10-11, малко чета, играя на компа, излизам някъде с приятели, спортувам, гледам някой филм, отивам на кино..нзз всеки път е различно
![]()
Ми в събота спя до 2ч. най-късно,ставам ям,на компютъра,после излизам ако ми е тъпо в нас.В неделя пак ставам към 2ч.,излизам и кат се прибера на компа![]()
Спя до 4-5 ..и целия ден ми минава![]()
мннн съм мързелива![]()
Ами в събота спя цял ден,защото предната вечер съм била на диско или някъде на купонче ... Ставам между 15-18ч.,ако имам време вземам лаптопа и джъткам малко в нета ... После се къпя,оправям си косата,обличам се и айде пак на заведение,после на диско ...
В неделя същото,но без дискотеката - заменям я с някое заведение/ресторант/пицария ...
Ако пък случайно (както днес) реша да си стоя вкъщи - ами гледам телевизия до 5-6 сутринта и си лягам![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Спя до късно,ставам,ям xD После излизам някъде и се запилявам там до вечерта.Прибирам сее,комппппп и отново спинкаммм![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D