- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво правите Събота и Неделя?
Спя до 11, ям, излизам, прибирам се към 4, ям, някой филм, комп и към 7 излизам, прибирам се към..10-11 дори 12 понякога, ям, комп ако не съм адски изморен и хоризонтирам![]()
Ами Пътък или Събота ходя на диско,понякога и двата дена.През деня излизам на кафе,по ммагазинит,оправям си стаята.Неделя е пълен сдух,или уча или тъпея цял ден и ямм![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Съботата ставам към 10-11 и после излизам. Няма ме цял ден и като се върна направо лягам.
Неделята ставам, мотая се из нас известно време, ям повечко, гледам филми, говоря си с хората, евентуално пак излизам с някого или уча/чета, а накрая - заспивам към 12-1. Гледам неделята да не правя нищо общо взето.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
спа до късно, после ям, после малко навън, ако е лошо времето цял ден на компа и така![]()
В събота ставам към 10,после на урок от 11,прибиране,ядене,сядане на компа,учене ако съм на кеф в събота и евентуално излизане,гледане на филми късно вечерта
В неделя ставане към 8-8,30,урок от 9,прибиране,ядене,комп,изли ане,учене,филми
![]()
Гледам да уча,ама нещо не ми се отдаваТъй че мързелувам
![]()
Ми почти не излизам, все вкъщи... Само понякога, ако не е толкова студено.
спя до късно от време на време излизам за 2-3 часа,копм,четене / учене .. мързелувне общо взето ..
Този уикенд не съм мърдала от нас, учих...
Събота: спя до когато си искам и после се излежавам и гледам тв в леглото. Ям, обличам се и сядам на компа. Някой път излизам (ако има с кой), някой път уча (много рядко), гледам телевизия, пак на компа, по някое време ям и някой път се къпя (като казвам "къпя", имам предвид, че си мия и косата).
Неделя: Спя до когато си искам, излежавам се и гледам тв в леглото. Ям, обличам се и сядам на компа. След 2-3 часа почвам да уча, ако не съм си измила косата събота си я мия в неделя. Като се изкъпя сядам на компа и после си приготвям чантата.
Ами в събота най-често излизам с приятели или седя по цял ден на скайпаИначе понякога излизам извън града и имам разнообразие .. но дойде ли неделята почва да ми намирисва на даскало и се сещам, че имам да уча
Ако е хубаво времето събота и неделя излизам по магазините ;P :)
Излизам с приятели,почивам си,преглеждам си уроците..
Гледам телевизия..Сядам на компютъра,чета книги,слушам
музика и т.н..
Все намирам нещо..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Събота:Ставам,закусвам,гле ам телевизия,сядам на компютъра,излизам ако има с кой да си играя,връщам се, и седя на компа до 12-1-2.
Неделя:Ставам,закусвам,оба дам се на приятели, мятаме пиратки т.н.т,прибирам се към 7-8,сядам на компютъра,лягам си към 12-1.
Леле сериозно водите супер заспал начин на живот ... само спите и ядете и на компа - КАК ИЗДЪРЖАТЕмене на едно място повече от 1 час не ме сдържа ... значи от петък го водя за почивен ден ... в петък съм на дискотека до към 3-4 прибирам се лягам и в 7 и 30 ставам за работа ... работя до 5,в 5 часа се отчитам и не че цял ден не съм висяла в кафето ама сядам да изпия още едно с колегите да се посмеем,прибирам се към 6 и лягам за 1-2 часа г.д. ставам в 9 оправям се там къпане коса а у и в 11 излизам пак барчета,дискотеки до 4-5 прибирам се спя и в 8 и 30 в неделя съм на работа
( и погледа ми е премрежен и цял ден изпускам чаши
) и до 4 едвам едвам притиквам работата изведнъж в 4 ми идва силата и отивам на кафе с приятелки после на още едно ... и се прибирам в 9-10 и съм мат веднага заспивам и спя до 8-9 в понеделник сутринта ..
Събота ставам 9 часа пускам музика от компа и се разкарвам малко из апартамента да загрея.След обяд излизам с приятели на центъра ,кино мино и вечерта се гледат филми .Неделя същата работа![]()
Събота ставам около 9 часа,сядам на компа,за да се уговорим с приятелите по скайпа,ако всичко е наред излизаме да играем футбол!
Играем няколко часа,прибирам се,пускам си Италианското първенство по футбол и така!![]()
Най-великия президент- ДЖОН КЕНЕДИ!
Еми браво на теб,ако си и 94 набор супер!С тоя ритъм най-вероятно няма да изкараш още 20-30 години преди да получиш я инфаркт,я нещо друго.Първоначално написано от miminka__94
ми да 94 съм ... и предпочитам да живея така докато съм на 17 отколкото по цял ден да стоя в къщи все едно съм на 50 ... не се притеснявай колко години ще изкарам![]()
Спя до късноопосле ставам решавам задачи и после като свърша сядам на компиутара псоле гледам тв и после вечерта се обличам хубаво и излизам да вечерям навън :P
![]()
Кво да правя.. Спя до обяд, седя на компютъра, уча, че в неделя съм на урок и така.. Понякога излизам, като имам настроението, защото често го нямам.
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Взе ми думите ...Първоначално написано от miminka__94
Спане ---> ядене ---> учене ---> ядене ---> ТВ/компютър (за разнообразие) ---> спане ---> ядене ---> ...
![]()
![]()
![]()
А кога се забавлявате/излизате?!![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Спя до обяд,уча малко,гледам ТВ,на компа играя и излизам навън с приятели.