.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

90 дневна диета

Здравейте! От 6 дена съм на 90 дневната диета. Предлагам, ако има още някой на нея, да споделяме кой как се чувства и какви са резултатите му

И аз от понеделник я започвам и ще пиша какви са ми резултатите.
    Fashion is my passion.

Моя резултат на 7 - мия ден беше -1,5 кг , но аз напражих една много груба грешка не се изтеглих първия ден когато я започнах, а чак на 2 - рия и имам чувството, че още от първия бях свалила, защтото бях на 2 плода и мляко и половина за цял ден И така пиши какво е станало при теб.

И аз съм на нея... вече 11 ден, обаче кантара ми е прецакан и все ме показва различно. Иначе като се погледна в огледалото... еми по-слабичка изглеждам, май.
    То си има цяла тема ДИЕТИ ДНЕВНИК, но там нещо замряха нещата.
    Don't know if it's a mirage but I always see your face, Damon Salvatore

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Аз я почвам пак от 3 Януари също съм на нея. За сега всичко е супер,ама Петък и Събота мн я нарушавам....
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Аз от 4 дена съм на нея.. Добре се чувствам за сега.

аз съм на шестия ден и не съм свалила нищо което ме притеснява защото като гледам тук на 2 рия ден с по -1 кг иначе си я спазвам точно

Ама вие нали не си мислите, че сте стопили 1кг.? Невъзможно е. То ако така се сваляха... Тоя 1кг. е заради стомаха, който е доста по - празен от преди и се е свил.

Аз съм на диетата от 3ти януари,обаче кантара ми е развален и не знам дали съм свалила нещо и колко. Днес съм на плодове и издържах и като цяло се чувствам супер
    Because I'm not human... and I miss it. I miss it more than anything in the world.That's my secret. But there's only so much hurt a man can take...

Някой може ли да ми обясни диетата по подробно?

http://www.dieti-otslabvane.com/90-%...B0%D0%BD%D0%B5

Прочети това. Надявам се да ти е достатъчно

Повече от фен Аватара на Nich
    юхууу аз я започнах на 1ви януари, не съм се качвала на кантар, не гоня килограми а по-скоро как изглеждам : ) и да, чувствам се много добре като начин на хранене и не се подувам, опитвам се да пия по 1,5л вода на ден и смятам,че е ефикасна. от преди да я започна ми казваха, че съм отслабнала, но хубавото е че поне не са спрели :Д та ако не съм отслабнала то поне не съм напълняла и се чувствам чудесно!

Вече ми е 6-ти ден, но наистина ме е страх, че ще се откажа имам воля, но имам апетит, прияжда ми се нещо сладко, когато не е позволено или мляко с нес със захар, това са ми само проблемите. Не съм се мерила, нито като почнах, нито сега, не мисля и да се меря преди да свърши цялата диета, защото за мен по важно е на размери да се намаля, отколкото на килограми. Имам да свалям около 7 - 10 надявам се искрено да стане успех и на вас дами

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Цитирай Първоначално написано от imagination888
    Вече ми е 6-ти ден, но наистина ме е страх, че ще се откажа имам воля, но имам апетит, прияжда ми се нещо сладко, когато не е позволено или мляко с нес със захар, това са ми само проблемите. Не съм се мерила, нито като почнах, нито сега, не мисля и да се меря преди да свърши цялата диета, защото за мен по важно е на размери да се намаля, отколкото на килограми. Имам да свалям около 7 - 10 надявам се искрено да стане успех и на вас дами
    След няколко дни вече няма да усещаш липсата на сладкото.
    И аз бях като тебе, но след първите 2 седмици свикнах и дори ми става зле от една вафла.

Във форума на бг мама има идеална тема за 90 дневната.Много помагат момичетата там,и са по-дрожелюбни от хората тук Иначе аз съм на 4 ден от диетата.
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Голям фен Аватара на bet3to
    Амии .. аз мисля да я почна от днес, защото по новините казаха че днес е най - добрия ден за започване на диета.. Успех на всичкии )))

Аз съм на нея
    Вече съм в 4 ден ииии искам шоколаааад

Повече от фен Аватара на Melanie
    Цитирай Първоначално написано от Deeevilish
    Аз съм на нея
    Вече съм в 4 ден ииии искам шоколаааад
    И аз съм на 4тия ден и издържах с плодовете геройски

Някой ,който е минал 1 цикъл ако мове да даде примерното си меню ,ако не е от форумите

Аз съм от 24 дни на тази диета днес ми беше плодов ден.В началото много се притеснявах за този водния ден ама сега свикнах с режима и някак си имам чувството,че ще го мина геройски .Иначе аз бях 168 и 64 сега съм 57.400 кг като си имаме впредвид,че комбинирах диетата с фитнес и домашни упражнения така че изглеждам доста по-слабичка и стегната.Късмет на всички!
    Най-хубавите неща в живота ни се случват тогава,когато най-малко очакваме.

утре ми е 4 ден ии мога да кажа че не ми се яде,добре се чувствам
    само че съгреших леко...въглехидратен ден,а изядох 1 яйце

от утре и аз я почвам дано този път успея да я издържа и ще я съчетая с фитнес 2пъти в седмицата зимни кънки веднъж и през останалото време може би упражнения вкъщи
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Голям фен Аватара на VampireLover3
    Град
    Варна *
    Аз няма да мога да издържа ако я започна .. мисля само да се откажа от хляба и да намаля сладкото.

Голям фен Аватара на bet3to
    Ами и аз да се похваля вече съм 6 ден и го комбинирам с 30 мин кростренажор. Свалиа съм 2 кг обаче е нядявам до 90 дем (ако издържа де ;д) да са 22 Успех на всички

първи ден -успешен пих соево мляко и за закуска изядох една ябълка утре за обяд ще ям задушени зеленчуци
    и този ден се будиш
    объркан се чудиш
    какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
    пътя начертан е на карта
    но за него си сляп
    това не е моя свят каза
    червеното вино и късчето хляб
    спомени в сърцето си пазя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове