.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: страх...?

страх...?

Здравейте,Имам проблем с гаджето.Значи ходим от 2 месеца и все още не съм извървял пътя до леглото.Тя беше лесбийка и откакто ходим спря с това,но все още е девствена.Отначало тя искаше,аз да й доставя удоволствието,но впоследствие се отказа...Винаги казва ,че няма да дойде,когато се събираме някъде с приятели или когато аз искам да се усамотим някъде.Просто имам чувството ,че се страхува от нещо и че бяга от мен.От какво може да е това? Благодаря предварително за отговорите

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Амиии толкова е просто-тя Е девствена => я е страх и не е още готово и за Бога вие ходите само от 2 месеца,спри да я притискаш с некви срокове -когато се почувства готова сама ще дойде и ще ти го кажи или покаже whatever
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Много филми гледаш ..
    Била лесбийка, пък ходи с тебе и спряла да бъде .. Това или е лъжа или е бисексуална и нищо чудно интимните отношения с жени да й харесват повече от теб и твоите приятели ..
    Simplicity is harder than complexity.
    Прост народ - слаба държава!
    Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не е сигурна в себе си, не е сигурна в чувствата ти към нея и не знае какво да очаква от теб, страхува се да не бъде употребена и захвърлена и т. н.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

anonymous708973
    Guest
    "Тя е девствена, беше лесбийка, но откакто ходим, спря с това"
    Омфг!

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Омфг!
    Nice, a?
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Голям фен Аватара на Moderatorius
    Сигурен ли си, че е спряла с лесбийския навик?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Омфг!
    И аз бях розов слон, но после си хванах сериозно гадже и вече съм мъж.

Дай й време да се убеди в сериозността на връзката ви и намеренията ти.

Мисля, че има връска с баща си!
    A.D.I.D.A.S.

Голям фен Аватара на xinfamous

Re: страх...?

Цитирай Първоначално написано от Leaguner
    Тя беше лесбийка и откакто ходим спря с това,но все още е девствена.

ПХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ АХАХАХАХАХА
    Can It All Be So Simple ?

Сиг. и правиш отвратително впечатление...
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    И как така изведнъж е спряла да бъде лесбийка?
    На колко години е ?По какво определи ,че е лесбийка?
    По това,че си раздава лигави целувки с приятелки ли???
    Ако в действителност е хомосексуална,не се заблуждавай,не я привличаш,но ако става въпрос за 12-13-14 годишна пикла,която не си знае интересите и разправя наляво-надясно хомосексуалните си наклонности,то тя не е достатъчно зряла за връзка.
    Ами ти?Заедно сте само от 2 месеца,а си тръгнал да говориш за секс? Ужас!
    Правя си извод,че си с нея само заради секса.

Тя е на 15, просто мисля така,не защото искам да я изпозвам ,а защото просто със всичките ми приятели е така,правят си спокойно секс и такива работи и това е нормално за тях,няма значение от колко време ходят с момичетата.И да ви питам според вас това нормално ли е, тя ми казва ,че мога да правя секс с други момичета ,защото знае ,че имам нужда от това.Изобщо не ме ревнува и ме пуска на свобода ,стига от нея да не крия нищо.Но аз самия ревнувам много.

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Leaguner
    Тя е на 15, просто мисля така,не защото искам да я изпозвам ,а защото просто със всичките ми приятели е така,правят си спокойно секс и такива работи и това е нормално за тях,няма значение от колко време ходят с момичетата.И да ви питам според вас това нормално ли е, тя ми казва ,че мога да правя секс с други момичета ,защото знае ,че имам нужда от това.Изобщо не ме ревнува и ме пуска на свобода ,стига от нея да не крия нищо.Но аз самия ревнувам много.
    Не гледай приятелите си!Всеки сам си преценя кога да предприеме дадена стъпка.Съдейки по това,което ти е казала ,смятам че не държи особено на теб.Може би за нея тази връзка не е нещо сериозно.
    Какъв е смисъла да сте заедно,след като ти позволява да и изневеряваш?Ами разделете се и всеки да си прави каквото ще.
    Аз не одобрявам това,което ти е казала,но това си е мое мнение,с което не си длъжен да се съгласяваш,разбира се.

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Вие това го наричате "връзка"? Nigga please..
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си