.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Hybrid View

Гърлфренд :Д

Амм чудех се къде да напиша темата и реших да е тука... Може ли да попитам как е най-добре да задам въпроса "Искаш ли да станем гаджета" смисъл мене мноу ме тфари тва ии просто немога да го кажа...момичето е от другия клас и се харесваме...Мерси на всички,които ще отговорят =) Може и да спамите,ама отвреме на време си давайте мнението :Д

Фен Аватара на SeXyMaCka
    Град
    София
    На мен написаният от теб израз ми звучи доста банално. Бих ти предложила да и кажеш нещо от сорта на " Искаш ли да сме заедно " " Искаш ли даси ми гадже ", но зависи и от годините ви. Първото е по за зрели хора ( над 17 - 18 според мен ), докато второто си е тиин изразче в стил 13 - 15 ( 16 ). Успех ти желая

Цитирай Първоначално написано от SeXyMaCka
    На мен написаният от теб израз ми звучи доста банално. Бих ти предложила да и кажеш нещо от сорта на " Искаш ли да сме заедно " " Искаш ли даси ми гадже ", но зависи и от годините ви. Първото е по за зрели хора ( над 17 - 18 според мен ), докато второто си е тиин изразче в стил 13 - 15 ( 16 ). Успех ти желая
    Maцо ти на колко си години, че ги лафиш тея работи . В жестока грешка си тФа със въпросите "аре да ходим" и тем подобни глупости са за 12-13-14... Останалите излизат на срещи 1-2, целувката и сте заедно тФа е. :P:P
    Мария

Ще и кажа : "АЙ ХОЙМ" (като през това време дъвча дъвка)

О, да ще остане очарована :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на FuckedUp
    Според мен, "Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?" е най-удачно.. "Искаш ли бъдем заедно?"
    Roses are brown,
    Violets are brown,
    SOMEONE SHIT IN MY GARDEN

anonymous708973
    Guest
    Не се пита бе. Убива цялото настроение.
    Излезте заедно. Ще си проличи от 100 км дали те харесва. Целуваш я и това е.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her
    Не се пита бе. Убива цялото настроение.
    Излезте заедно. Ще си проличи от 100 км дали те харесва. Целуваш я и това е.
    И аз това казвам, нооо :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Слушайте батко си КАсъл.Излезте,намери момента и я целуни
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Цитирай Първоначално написано от britzy
    Слушайте батко си КАсъл.Излезте,намери момента и я целуни
    Няма да сгрешат нали :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    "искаш ли взаимоотношенията ни да прерастнат в сложната симбиоза между приятели и партньори, която на жаргонен език някои наричат "гаджета"?"
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Цитирай Първоначално написано от w0sh
    "искаш ли взаимоотношенията ни да прерастнат в сложната симбиоза между приятели и партньори, която на жаргонен език някои наричат "гаджета"?"
    Ахахахах, братле той, ако и го каже това, оная ще го зяпа 2103193 часа и няма да разбере за кФо става въпрос :P:P
    Мария

Град
    Варна, моретоо :)
    Човек, тя и да не го харесва, при това изречение директно ще се влюби в него
    хЪх...

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    чесно ли, братле.

Добре че ми разясни същността на нещата.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

ама аз това наистина ще го пробвам хахаха добър си :Д:Д

Прати и предложение във фейсбук дали иска да сте "In a relationship with.."
    „След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев

Цитирай Първоначално написано от K_O_L_E_V
    Прати и предложение във фейсбук дали иска да сте "In a relationship with.."
    Като онази реклама на Глобул мисля, че беше :P:P
    Мария

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от RoSKo0o0
    Човек, тя и да не го харесва, при това изречение директно ще се влюби в него

Ако толкова държиш да и задаваш въпрос (защото някои ако не се питат не знаят после да ли ходят ;д да не пускаш след 2-3 дни тема ''заедно ли сме '' ;д ) питай я дали иска да има нещо по-сериозно от приятелство между вас

"тфари". "тфари". Човек, подчертава ми го с червена вълнообразна линийка. "тфари". Отново.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    "тфари". "тфари". Човек, подчертава ми го с червена вълнообразна линийка. "тфари". Отново.
    a?

Обикновено това се случва, когато цитирам дума, която някой си е изсмукал от аналното отверстие.

Цитирай Първоначално написано от TheNewReligion
    Обикновено това се случва, когато цитирам дума, която някой си е изсмукал от аналното отверстие.
    "аналното отверстие." a? нене разбрах те,много ми помогна МЕРСИ ^_^

Мега фен Аватара на babity
    Една целувка не значи нищо. Само казвам.

Форумна Сектантка! Мега фен Аватара на dream1707
    След като един път се бях разделила с бившия ми... аз му предложих с изречението "Господин ******, бихте ли ми отдали честта да бъдете с мен" (това му го казах, само защото бях сигурна, че ще приеме де) ... Обаче някакси не върви да го кажеш и на мацката ... пробвай с нещо като "Искаш ли да ходиш с мен" или както един бивш ми беше предложил - "Искаш ли да ми бъдеш приятелка" (само дето звучи леко двусмислено)

Бих заложил на - ай са гаджосаме уа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си