- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гърлфренд :Д
Амм чудех се къде да напиша темата и реших да е тука... Може ли да попитам как е най-добре да задам въпроса "Искаш ли да станем гаджета" смисъл мене мноу ме тфари тва ии просто немога да го кажа...момичето е от другия клас и се харесваме...Мерси на всички,които ще отговорят =) Може и да спамите,ама отвреме на време си давайте мнението :Д
На мен написаният от теб израз ми звучи доста банално. Бих ти предложила да и кажеш нещо от сорта на " Искаш ли да сме заедно " " Искаш ли даси ми гадже ", но зависи и от годините ви. Първото е по за зрели хора ( над 17 - 18 според мен ), докато второто си е тиин изразче в стил 13 - 15 ( 16 ). Успех ти желая![]()
Maцо ти на колко си години, че ги лафиш тея работиПървоначално написано от SeXyMaCka
. В жестока грешка си тФа със въпросите "аре да ходим" и тем подобни глупости са за 12-13-14... Останалите излизат на срещи 1-2, целувката и сте заедно тФа е.
:P:P
Мария
Ще и кажа : "АЙ ХОЙМ" (като през това време дъвча дъвка)![]()
![]()
Според мен, "Искаш ли да бъдем нещо повече от приятели?" е най-удачно.. "Искаш ли бъдем заедно?"
Roses are brown,
Violets are brown,
SOMEONE SHIT IN MY GARDEN
Не се пита бе. Убива цялото настроение.
Излезте заедно. Ще си проличи от 100 км дали те харесва. Целуваш я и това е.![]()
И аз това казвам, ноооПървоначално написано от PinkPan7her
Мария
Слушайте батко си КАсъл.Излезте,намери момента и я целуни![]()
"искаш ли взаимоотношенията ни да прерастнат в сложната симбиоза между приятели и партньори, която на жаргонен език някои наричат "гаджета"?"
Ахахахах, братле той, ако и го каже това, оная ще го зяпа 2103193 часа и няма да разбере за кФо става въпросПървоначално написано от w0sh
Мария
Човек, тя и да не го харесва, при това изречение директно ще се влюби в негоПървоначално написано от w0sh
![]()
хЪх...
чесно ли, братле.
Добре че ми разясни същността на нещата.
ама аз това наистина ще го пробвам хахаха добър сиПървоначално написано от w0sh
:Д:Д
Прати и предложение във фейсбук дали иска да сте "In a relationship with.."![]()
![]()
![]()
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
Като онази реклама на Глобул мисля, че бешеПървоначално написано от K_O_L_E_V
Мария
Първоначално написано от RoSKo0o0
![]()
![]()
![]()
Ако толкова държиш да и задаваш въпрос (защото някои ако не се питат не знаят после да ли ходят ;д да не пускаш след 2-3 дни тема ''заедно ли сме '' ;д ) питай я дали иска да има нещо по-сериозно от приятелство между вас![]()
"тфари". "тфари". Човек, подчертава ми го с червена вълнообразна линийка. "тфари". Отново.
a?Първоначално написано от TheNewReligion
![]()
Обикновено това се случва, когато цитирам дума, която някой си е изсмукал от аналното отверстие.![]()
"аналното отверстие." a?Първоначално написано от TheNewReligion
нене разбрах те,много ми помогна МЕРСИ ^_^
Една целувка не значи нищо. Само казвам.
След като един път се бях разделила с бившия ми... аз му предложих с изречението "Господин ******, бихте ли ми отдали честта да бъдете с мен" (това му го казах, само защото бях сигурна, че ще приеме де)... Обаче някакси не върви да го кажеш и на мацката ... пробвай с нещо като "Искаш ли да ходиш с мен" или както един бивш ми беше предложил - "Искаш ли да ми бъдеш приятелка" (само дето звучи леко двусмислено)