.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Едно кафенце с нея и в най удобния момент лекичко налиташ за целуфка...
    Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/

Цитирай Първоначално написано от flyingmonkey
    Бих заложил на - ай са гаджосаме уа.
    Мдаа,това е най-добрия вариант.Сега ще има да си избирам до утре,но ако на някой му хрумне нещо оригинално да пише. =) Между другото с нея сме излизали 2-3 пъти от час чвия път ме отряза,апък вотрия ми каза,че мноу съм я кефил и че ме харесвала,обаче я било страх (или няква друга дума каза),че другите щели много да се бъзикат.Да ама вчера е казала на всички момичета от неиния клас и предполагам утре вече цялото ДСК ще знае :Д.Така,че си уредих още една среща в коридорите (не е много романтично ама... :Д) и тогава смятам да я целуна.Предишните 2 пъти само се прегръщахме,а после в скайпа ми вика,че искала да ме целуне обаче...

Голям фен Аватара на notlike
    Е, дай някъде другаде, щото ако фейлнете, ще станете за смях пред 200 човека най-малко
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Цитирай Първоначално написано от notlike
    Е, дай някъде другаде, щото ако фейлнете, ще станете за смях пред 200 човека най-малко
    Нене,ние 2-3 пъти излизахме по време на час.Аз отивам до тоалетната (уш) и тя също и там сме само двамата сами..(в коридора де)

Повече от фен
    къв коридор е човек .... отивайте ф кенефа напрао ,,изчукайте се и вече решете кфо ше се прави ...

Голям фен Аватара на CR0W
    Цитирай Първоначално написано от anonimen213
    Нене,ние 2-3 пъти излизахме по време на час.Аз отивам до тоалетната (уш) и тя също и там сме само двамата сами..(в коридора де)

Ех...романтик.Излезте в голямото междучасие и отидете в някоя пуста уличка и там я целуни,щото в коридорите...абе няма да коментирам.

П.С. Утре да кажеш какво е станало.Успех!

novasum
    nirvana13

Град
    Plovdiv майна
    Цитирай Първоначално написано от CR0W
    Цитирай Първоначално написано от anonimen213

Ех...романтик.Излезте в голямото междучасие и отидете в някоя пуста уличка и там я целуни,щото в коридорите...абе няма да коментирам.

П.С. Утре да кажеш какво е станало.Успех!
    Да нетрябва да е в даскало!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си