- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Гърлфренд :Д
Едно кафенце с нея и в най удобния момент лекичко налиташ за целуфка...![]()
Andrez & Vesselin Live @ http://www.bizarrclub.eu/
Мдаа,това е най-добрия вариант.Сега ще има да си избирам до утре,но ако на някой му хрумне нещо оригинално да пише. =) Между другото с нея сме излизали 2-3 пъти от час чвия път ме отряза,апък вотрия ми каза,че мноу съм я кефил и че ме харесвала,обаче я било страх (или няква друга дума каза),че другите щели много да се бъзикат.Да ама вчера е казала на всички момичета от неиния клас и предполагам утре вече цялото ДСК ще знае :Д.Така,че си уредих още една среща в коридорите (не е много романтично ама... :Д) и тогава смятам да я целуна.Предишните 2 пъти само се прегръщахме,а после в скайпа ми вика,че искала да ме целуне обаче...Първоначално написано от flyingmonkey
Е, дай някъде другаде, щото ако фейлнете, ще станете за смях пред 200 човека най-малко![]()
Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.
Нене,ние 2-3 пъти излизахме по време на час.Аз отивам до тоалетната (уш) и тя също и там сме само двамата сами..(в коридора де)Първоначално написано от notlike
къв коридор е човек .... отивайте ф кенефа напрао ,,изчукайте се и вече решете кфо ше се прави ...![]()
![]()
Първоначално написано от anonimen213
Ех...романтик.Излезте в голямото междучасие и отидете в някоя пуста уличка и там я целуни,щото в коридорите...абе няма да коментирам.
П.С. Утре да кажеш какво е станало.Успех!
novasum![]()
nirvana13![]()
Да нетрябва да е в даскало!!!Първоначално написано от CR0W