.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Град
    blizo do burgas

Всичко за Аег Бургас..кандидатстване,бал, приемане и тн..2011

Много ви се моля..помогнете ми много спешно трябва информация за английската гимназия в Биргас..за кандидатсването..наи висок бал за 2010 /2011 ..ако имаме 30 бала схе ма приемат ли ... сградата..учениците..учител ите..и общо всето всичко за АЕГ Бургас................. много спешно

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Да,ако имаш бал 30 ще те приемат..
    - Не се притеснявай толкова много..Не е
    края на света..
    - Учи си,приготви се за изпитите,след това ги вземи
    успешно..
    - Няма нищо страшно..

Иначе провери в сайта на училището..
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на awesomesheepy
    оооо,и аз се интересувам..
    Айде,казвайте,тези които учат там.

И аз искам там да влезна. =)
    Субтитри искам, за да разбера дали светът се върти около мен и теб

Предполагам че едва ли ще се доверите толкова лесно на непознат, но след като сте направили темата явно искате да разберете за какво става въпрос.
    Като начало-ако все още не сте 100% сигурни, че това е мястото където искате да се изучавате ви съветвам горещо ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ.
    Давам ви вътрешна информация - добрите учители напуснаха училището още преди две години. Няма да научите английски, дори да давате свичко от себе си, ще се сблъскате със толкова безумни и олигофренски ситуации свързани с учители или съученици, че няма да е възможно да обесните на родителите си за какво става въпрос.
    Премислете добре след 12 клас къде искате да учите, ако ви трябва математика например задължително към ПМГ и тн.
    Но просто не правете грешката, която аз и още толкова много невинни хора направихме, заобиколете пумията към която сте се запътили преди да сте потънали в нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си