имам много от тези,които търсиш,особено на риана.аз търся на Metallica,ACDC,Hammerfall,Pantera,Epica,Simone Simons,Sandra Nasic,Guano Apes,Whitesnake,Judas Priest,Iron Maiden,Children of bodom,Slayer,Megadeth,HIIM,Vile Valo (или там както се пише-не е за мен),South Park,James Hetfield..като се сетя други ще пиша..
пиши тук ..на лично все тая -разменям и продавам
здравей аз ти пиша във връска с плаката на Daddy Yankee надявам се още го имаш ако е така моля те кажи ми какво се прави при такава поръчка защото ми е за първи път благодаря предварително аз мисля че имам някои от плакатите но трябва да ги открия пиши ми Л.С.
Хей ,как сте? Трябва ми плакат на Whitesnake! Съгласна съм и ако се продава .Или менкаме за друг плакат ,химикали ,ключодържателят от Браво Лято ,несесери,книги и др. Ако някой може да ми "сбъдне мечтата" да пише на скайп mjtiti98 . Много искам плакт на Уайтснейк !!!!!!
Здравейте, аз разменям плакати на:The hunger games ( Katniss & Gale), Justin Bieber, Street dance 2, Carly Rae Jepsen, Katy Perry, Beastly, Lady Gaga, Ke$ha, Adam Lambert иCheryl Cole. За връзка пишете ми на е-майл pavlena_velkova@abv.bg