.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: L-carnitine

Град
    Ямбол

L-carnitine

От понеделник тръгвам на фитнес чух за добавка на име L-carnitine някой ако знае нещо може ли малко инфо цена на таблетки ли е пие ли се
    Продавам гердани,гривни,обеци http://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400

Мега фен
    Има я в два варианта - течен и на хапчета. Течния Л-Карнитин се усвоява по-бързо,а на таблетки съответно по-бавно. Тази хранителна добавка спомага за по-бързото изагаряне на подкожните мазнини и се използва главно от спортисти или хора,трениращи нещо... Достатъчно?
    I'm just a man,not Superhuman
    I'm not Superhuman,someone save me from the hate

I've gotta fight today to live another day...
    Speaking my mind today my voice will be heard today.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    зависи от марката ако е от аптека е от 16-25лв а от специални магазини за добавки има и до 50лв аз лично съм пила точно 7 пъти и първите 3 пъти имах голям ефект беше ми помогнало с около 5 кг и то само мазнини корема ми се изчисти перфектно,но и спортувах активно ,а сега и да го купя няма такъв ефект може всичко и да е било психическа основа незнам ,но ти препоръчвам да си го вземеш от аптека само те ми помогнаха купих си и от специален магазин и нищо...
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

По новините казаха, че точно на 10.01.11 г. всички фитнес центрове ще са затворени. Тази информация е сверена с посланието, изпратено от звездите. Съвпадат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си