- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- L-carnitine
От понеделник тръгвам на фитнес чух за добавка на име L-carnitine някой ако знае нещо може ли малко инфо цена на таблетки ли е пие ли се![]()
Продавам гердани,гривни,обециhttp://www.teenproblem.net/f/viewtop...677400#8677400
Има я в два варианта - течен и на хапчета. Течния Л-Карнитин се усвоява по-бързо,а на таблетки съответно по-бавно. Тази хранителна добавка спомага за по-бързото изагаряне на подкожните мазнини и се използва главно от спортисти или хора,трениращи нещо... Достатъчно?
I'm just a man,not Superhuman
I'm not Superhuman,someone save me from the hate
I've gotta fight today to live another day...
Speaking my mind today my voice will be heard today.
зависи от марката ако е от аптека е от 16-25лв а от специални магазини за добавки има и до 50лв аз лично съм пила точно 7 пъти и първите 3 пъти имах голям ефект беше ми помогнало с около 5 кг и то само мазнини корема ми се изчисти перфектно,но и спортувах активно ,а сега и да го купя няма такъв ефект може всичко и да е било психическа основа незнам ,но ти препоръчвам да си го вземеш от аптека само те ми помогнаха купих си и от специален магазин и нищо...
По новините казаха, че точно на 10.01.11 г. всички фитнес центрове ще са затворени. Тази информация е сверена с посланието, изпратено от звездите. Съвпадат.