.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Солариум.

Солариум.

Хора мисля да почна да ходя на солариум, но до сега не съм ходила и нямам ни най-малка представа какво всъщност трябва да правя.Потърсих из интернет информация, но все пак реших да попитам и тук.Та главно въпроса ми е, понеже съм от Бургас, някой може ли да предложи хубав солариум в Бургас, и да каже за какви цени идва реч ( чувала съм, че някой си вадят карти, ако знаете и колко цени са картите ), както и за тези кремчета преди соларум, след . . и като цяло мнението ви за солариума положително или отрицателно е ?

Повече от фен Аватара на VikitoRia
    по-добре изчакай лятото понякога се получават много грозни резултати след солариум

My life is every moment of my life. It is not a culmination of the past.

Супер фен Аватара на LipSy
    Град
    България
    Аз не съм ходила на солариум. Чувала съм положителни и негативни изказвания. Казвали са ми, че е вредно за кожата. Има такива, които ходят на солариум от години и нищо им няма. То не е казано, че може да ти стане нещо. Всеки си е с кожата. По-добре изчакай лятото както казвт по-горе!

Супер фен Аватара на j_adore2
    Цените са различно на всеки солариум от 0.50 до 1 и нещо на минута.Зависи от солариума.Кремове се купуват от самия солариум най - често.Ако ще ходиш - пролетта е по - добре,сега няма смисъл.Но като цяло е вредно.
    Научих, че за секунда можеш да
    извършиш нещо, за което ще те боли цял живот.
    Научих, че зрелостта много повече зависи
    от това какъв опит си придобил и какво си научил от него
    и много по - малко от това колко рожденни дни си празнувал.

Повече от фен
    Град
    Бургас
    аз съм от Бургас и ходя от 3 години мн съм доволна от солариума до Бакарди където се качва по стълбичките те са най-добрите солариум в целия град и единствено те и едни на глатстон са купени чисто нови др са препрравяни и нямат хубава защита ... а за гладтон студиото е затворено и няма там как да се отиде а за мазила аз не използвам понеже съм ставала на петна от тях само си мажа тялото след като се изкъпя със лосион за тяло да не ми е суха кожата ако имаш въпроси пиши ми на лично
    Най-голямото удоволствие не е сексът, а страстта, с която го правиш.

Град
    Plowdiw..
    Здравейте, искам да попитам някой знае ли в Пловдив къде солариумът е най-добър

Недей по-добре. Супер гадно и вредно е, а и тена е такъв гаден оранжев - личи си, че е от солариум. Вече май ми мина модата на това.

Ако след въпросната интервенция забележиш около себе си множество индивиди с бели качулки, запази самообладание. Няма да боли.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ходете на колариум!По-добър и по-полезен е от солариума.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си