.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Голям фен Аватара на notlike
    Много филми напоследък си гледала, авторке. Освен това никой не принадлежи никому, така че не прибързвай с изводите за даден човек. Никой не ти е виновен, че стоиш с кръстени ръце и чакаш наготово.
    Прощавам, но не ЗАБРАВЯМ.

Според мен няма нищо лошо това момче да говори, с което и да било момиче, след като вие не сте нищо повече от приятели или дори познати, а щом твоята приятелка ви е запознала значи е в реда на нещата и тя да комуникира с него, а не просто да го подминава и да се прави, че за пръв път го вижда. Ако сте си достатъчно близки с твоята така добра приятелка преспокойно можеш да и обясниш какво те мъчи и да я попиташ каквото те интересува, а не да се изпадаш в паника и такива подобни неща.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Аман от лигли. Дай сега, като ти го харесваш, приятелката ти и изобщо което и да било момиче в радиус от 2 км да не общува с момчето.
    Животът е суров, приеми го. Размърдай си задника и вместо да злобееш колко отвратителна приятелка имаш, се опитай да направиш някакво добро впечатление на момчето, което харесваш.
    + 18 за тоя пост!
    Сериозно, кво е тва чувство за собственост, имайки предвид, че дори не сте заедно? "Лафили" си и се подхилквали - е, и?!

Супер фен
    Не съм чел другите коментари, не ме нападайте.
    Мацка държиш се като глупаво хлапе (освен ако не си такова). Не й говориш, не й вдигаш телефона. WTF ?! Що за глупости са това, отиваш при нея казваш й това, което написа тук, и чакаш да ти даде обяснение ! К'ви са тия глупости, сърдя ти се, ти такова, ти онакова. Аман вече, дръжте се като зрели хора или просто пораснете по дяволите

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си