- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Срам ме е да се съблека
Здравейте аз съм на 15 и с приятеля ми искаме да го направим от доста време му обещавам, но когато се стигне до събличане идва и проблема. Много ме е срам да се съблека пред него постоянно си мисля дали съм дебела, дали не съм пропуснала някое косъмче и какво ще си помисли той когато ме види. Проблема ми сигурно ви се струва тъп, но за мен е много важно да преодолея този срам. Благодаря ви предварително![]()
ако си хубава в лицето няма да ти зяпа тялото и ще порка![]()
![]()
Ами направете го на тъмно.И бъди по-самоуверена той все пак е с теб заради самата теб.
novasum![]()
nirvana13![]()
просто му предложи да го направите на някъде кедето можеш да се отпуснеш![]()
![]()
Отпусни се, ако те обича и иска да е с теб, няма да се хваща за дребни неща. Бъди себе си, бъди уверена.![]()
Ако наистина го обичаш не би трябвало да има срам. Поотпусни се малко. Ако пък не стане работата значи все още не си готова.
Ако имаше желание да го направиш нямаше да те е срам. Ако не си готова не бързай ! Но той приятеля ти няма да седне да ти зяпа всеки мъничък дефект така или иначе други неща ще правиСпоко не се спичай от такива работи нормално е но няма смисъл да се притесняваш
![]()
Все пак той е с теб. Значи няма причина да се срамуваш. Нямаше да сте заедно ако не те харесваше.
Ем пийте по 2-текили и сте готови или някакъв друг алкохол ама не много че да не стане грозна гледкаколкото за отпускане
![]()
Няма от какво да се притесняваш..
Той е с теб,не заради тялото ти,ами заради
самата теб..Успокой се..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Пийни си едно и ще захвърлиш де що задръжки има в теб![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Ами да...Повтаряме се като развалени грамофониЗначи мисля,че вече е даден съветът...Авторката,справи ли се с проблема си?
Никога не казвай никога,но ако някога кажеш никога на някого,то тогава никога не казвай на никого,че някога си казал никога на някого.
Първоначално написано от Jeuelle
![]()
„Бизнесът е като карането на колело. Или продължаваш да се движиш или падаш.“ — Франк Лойд Райт
Постепенно. Действайте бавно смисъл не се събличайте веднага .. измислете си някаква игра,опознайте телата си. Иначе и мен ще ме е срам ако трябва да се съблека изведнъж пред някой ..А и ако той наистина те обича ще те хареса такава каквато си. Айде спокойно.
![]()