.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: есе

есе

трябва ми есе за КРАСИВОТО В ЖИВОТА НА ЧОВЕКА а сама не мога да го напиша

ако може някой да ми помогне ще сам му много благодарна

БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !!!

И, какво, искаш някой друг да ти намери/напише есето, защото теб те мързи да мислиш? Смисъл, ако е помощ за нещо конкретно, окей, но мисля, че задачата е ясна: да разсъждаваш над "красивото в живота на човека". Тоест, да изразиш своите позиции по въпроса, като ги защитиш или опровергаеш. Аз съм против обаче някой да ти го плюсне само и ти щастливо да го препишеш и да получи оценка срещу никакъв труд.

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Човек,тук трябва да наблегнем на думата 'размишляваш',което очевидно не се получава при голяма част от потребителите на форума.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Моля Ви,трябва ми есе на тема "Браво,човек!" от стих. "Песен за човека" на Никола Вапцаров

Погледни двете мнения над теб.

Голям фен Аватара на ysmivka
    Можете да напишете какво е всъщност "да бъдеш човек" ,, какво е най-хубавото в живота на човека,, какво е ценното и истинското,, за какво си заслужава да се бориш и други такива неща. Просто малко трябва да се замислите.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си