.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6

Тема: Паспорт

Hybrid View

Паспорт

Понеже преди няколко ден чух, че когато се ходи за паспорт трябва и двамата родители да са там... Това вярно ли е.. смисал, защото аз трябва да си изкарам, но те са разведени, баща ми живее в друг град, а и заминава днес .. и се чудех, дали не може само данните му да се впишат?? Наистина ми е спешно..

Ами при мене стана само с единия родител /майка ми/.. По принцип трябва и двамата да се подпишат, но майка ми се разписа и на мястото на баща ми

П.С. Ако не ти се направят на интересни, няма да имаш проблеми с единия родител..

Цитирай Първоначално написано от NeverForget
    Ами при мене стана само с единия родител /майка ми/.. По принцип трябва и двамата да се подпишат, но майка ми се разписа и на мястото на баща ми

П.С. Ако не ти се направят на интересни, няма да имаш проблеми с единия родител..
    ок.. мерси мнооого!!

Повече от фен Аватара на SwEeTMuFFiN
    аз мисля че ако е единия трябва да имаш разрешение от другия. или тва беше когато ходиш другаде без родители.

Цитирай Първоначално написано от SwEeTMuFFiN
    аз мисля че ако е единия трябва да имаш разрешение от другия. или тва беше когато ходиш другаде без родители.
    дам..трябва да имам разрешение..обаче той тати замина на кораба ...като такъв работи... и смисал... няма ли накакъв начин аз да му пратя примерно пълномощното по и-мейл .. и там..понеже капитана има такива правомощия да му го подпечата ... и той да ми го прати...или не може??

Град
    London,UK.. :)
    аз малко късно го видях това, но при мен майка ми само дойде, обаче ни искаха двама свидетели, които ги разпитват дали ме познават, от колко време, какви са ми .. в смисъл отношенията ни и т.н. .. ииии естествено трябва да се разпишат .. та това беше при мен!
    I'm about to lose my mind
    You've been gone for so long
    I'm running out of time
    I need a doctor
    Call me a doctor
    I need a doctor, doctor
    To bring me back to LIFE..!!
    ..BrInG mE bAcK tO lIfE..
    [music]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми