- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават?
Въпроса е повече от ясен колко джобни ви дават родителите ви? (По точно 7 клас)![]()
- ' Уж харесваш нея, а й показваш, че се занимаваш с друга .. koлko неkаDърен опит за свалkа ! ...=D
5 (в 7ми клас по толкова ми даваха)
Не ме дават джобни. пращат ми 100 евро на месец и сама си ги разпределям:P
5 лева .......
напълно достатъчни![]()
В 7 клас ми даваха по 5лв. за даскало и вечерта още 5лв. като излизам.
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Не ме дават джобни. пращат ми 100 евро на месец сама си ги разпределям:P
10 кинта за училище и, ако излизам навън още 20-40 според зависи къде отивам...
В 7 клас не помня, но мисля, че 5 ми даваха и на мен и пак 20-30, ако излизам навън.
Но аз през седмицата не излизам, така че основно петък събота ме спонсорират допълнително.![]()
В 7ми клас ми даваха по 4 лв за даскало и 5-6 ако излизам вечерта. А най-много обичах татко да ми каже "иди си вземи от портфейла"![]()
В 7 клас по 20 лева,защото ходех на уроци и често ми се налагаше да ям навън,иначе събота и неделя,ако излизам отделно още 10-15 лева.
Пхахаха, в далечния 7ми клас ми даваха 2.50 за седмицата. Стигаха ми, че чак ми оставаха.
леле какви са тия родителите са не са в петролния бизнес?
на мен ми дават 20 лв. на седмица и извънредно колкото ми трябват.
![]()
В момента ми дават по 40 лева за целия месец.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
Ми наще всеки ден ме питат "Колко пари ти тряят?"
обикновнно мен ми тряят най-много 5 лева на ден-даже и не ги харча понякога-няма смисъл да харча много пари за глупости-това е за делничните дни, а за събота и неделя най-мноооого 10лв да изхарча, пък и даже понякога цяла седмица изкарвам с 5-10лвпросто не ми тряят пари
Всеки път различно..Понякога ми дава 2 лв и на другия ден пак,понякога 5 лева за 2 дни,а ако нямат дребни ми дават 10.![]()
Родители мултимилионери имате вие по 40 лева на ден![]()
![]()
На мене ми дават 4 лв на ден бе вие кво прайте.Егаси обира
![]()
Абе кви са тея 20-30 лв на денкво ги правите тея пари???
В 7ми клас ми даваха по 20 лв на седмица и аз си ги разпределях .. даже ми оставаха.Иначе събота и неделя ако ходя някъде ме спонсорират допълнително.
Save the earth! Its the only planet with chocolate.![]()
момиче
3 лева, че и ми остават после...
в 7 клас - 15 лв на седмица, а иначе съм си искала като ми трябват, не са ми отказвали
Ами в 7-ми кл. ми заваха различно. Един път 4лв, един път 5лв. Ако излизах да си копувам нещо...към 20-40лв.
И аз съм нещо подобно. Но много рядко ги изхарчвам всичките. Все ще остане някой друга ст'инкаПървоначално написано от CookieMonster
![]()
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
в седми клас за даскало 5 лева ако не броим пътните и допалнително ако излезна после ..
През ада минах, но не спрях, а вървях и вървях. Над мен летеше моят страх като гарван чер. И чакаше да се предам, себе си да му дам, защото бях един и сам.
И беше мрак пред мен, и в мен, но вървях и вървях, и тихи мъртви гласове викаха ме при тях,
и аз за миг си пожелах да се спра и да заспя и уморен да ида в нищото.
И по ръба на простта аз върях и вървях.
Стоях от тъмната страна и обратно броях години, дни, и часове. Но не помнех кога във себе си съм пуснал болката...