- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават?
От 3лв до 5лв.Стигат ми.Иначе ако излизам по повече.
![]()
20 лева за цялата седмица.
и като остана без цигари е мнг гадно.![]()
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Хах .. пушачите в класа ми всеки ден искат по 10-20 ст'нки ..Първоначално написано от cigarettekisses
Ама кат няма кой да им даде
![]()
П.С. 10-15лв на седмица ... Даже не харча и 1 лев.
Харча си доста :д на седмица по 20-30 лв![]()
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
и аз да се включа- мен пък ми ги даваха на куп - 2 пъти в месеца по 100-150лв ,в което ми се включваха и разните парцалки ,които ще си купувам ( :/ ) , отделно се е случвало я за маратонки ,я за някоя друга глезотийка да поискам ,но е било рядкост. Хубавото е ,че като ти дават доста накуп (а преди 6-7г си бяха доста ;д ) не ти остават някакви 1-2 лева в края на деня ,дето ги похарчваш ей-така ...
Лятото бях 'спестил' (образно казано) към 100лв само от стотинки (прибирам се и айде в буркана да не ми дрънкат ;д ).
Иначе реално сметнато 5-6лв на ден съм харчил.
7 клас по около 10 ми даваха на ден но тогава нямаше къде да ги давам и уикенда го изкарвах с останалото през седмицата сегаа има дни дето мога с 20 да искарам има и дни дето 200 не ми стигат.
Вие не излизате ли от вас. На мен в 7 клас ми даваха по 80 на седмица, сега в 12 от 150 до 200.
Хм, ами в 7 клас... не знам, може би към 10-15 лева.
Magnum Cuba Libre...
ХАВАНА МЕ !
25 лева на седмица + още 10-15 събота и неделя,ако излизам някъде.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
mm na menn mi davatt po 4 lv na den![]()
Докато ми свършат, напр дават ми 15 евро и понякога ги изхарчвам за 7 дена понякога за 5 , рядко и за 10 ... ако ще излизам ми дават допълнително, в бг ми даваха по 3,50 лв на ден
[♪] L!f3 !s mus!c, play !t l0ud3r [♪] [sun]
в 7 клас - 3 лв на ден.
сега - 5 лв на ден. за излизане допълнително ме спонсорират с до 5 лв.
напълно достатъчни са ми, дори ми остават и като си събера си купувам козметика.![]()
http://vbox7.com/play:27671a29![]()
http://vbox7.com/play:cb758a54
Карай внимателно - спаси живот!
http://www.facebook.com/pages/Dream-of-love/172035706162256 & http://www.facebook.com/pages/The-st...22269861159010 ~ Страници за бележки във Фейсбук.
7ми клас - 2 лева на ден .. училището ми беше на не повече от 5 минутки спокойно ходене, влачене дори .. много рядко да си взема нещо .. сега - по 5-6 лева, пак ми остават половината пари ..
Да съм казала, че отказвам се?!
Как може да ви дават по 5-6 лв на ден и отделно ако излизате още 5-6 и да не ви стигат ?Аз съм 8 клас и ми дават по 21 лв на седмица (3 лв на ден) .. Разпределям си ги и почти всяка неделя прибирам в една каса 3-4 лв .. Как аз със 3 лв на ден спестявам, а на вас 10 лв на ден не ви стигат ??
2.50 на денпредостатъчни
а вечер като изляза ми дават по 790 лв. както казват другите .. да си имам да си хапвам че се храня навънка .. малко са ми малко 790 лв. но се справям някакси .. (спрете да лъжете)
![]()
Внимавай как ми говориш , може да съм баща ти!
Aми на мен на седмица ми дават по 50 лева,но 30 от тях са за уроци,и останалите 20 за през седмицата.И дори не ги ползвам,спестявам си ги![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
2 лева
По 5 лева всеки ден и винаги ми остават и си ги спестявам!![]()
Различно 4,5 лева ми даваха и си заделях.
Ти си човека който трябва да каже НЕ!
От понеделник до петък разполагам с двайсет лева. Само и единствено за хапване, но аз не ги харча за това, а за дрехи.![]()
Иначе в събота и неделя имам допълнително . .![]()
Различно ми дават, спестявам си, почти никога не оставям без пари, а кото остана без - като вляза в стола "дай малко да си хапна" от един-двама или "ей дай 2 стотинки" от всеки срещнат и се наяждам, но тва са редки случай![]()
Първоначално написано от RY
20 лв за делничните дни и още 10 за събота и неделя...предостатъчни са ми.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
На мен ми дават всеки ден различно.
На училище харча по около два лева.
Събота вече,ако реша да излезна,повече.
харча по 2-3 лева, дават ми предостатъчно, за да мога и да имам за спешни случаи. в документите си винаги имам извънредни 10 лв за спешни случаи, които наистина се ползват само при спешни случаи.