- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават?
15 лева на седмицаи ако излизам събота и неделя по 10 15 макс.
оо, различнообикновено някъде към 2.50-3 на ден
![]()
Приятелите са като звездите .. Когато стане тъмно, само те се виждат ..
Аз работя при баща ми и ,когато ходя при него това е 1 път на 2 дена.. ми дава от 3 до 5 лв..Иначе мама ми дава по 1 лв.всеки ден..![]()
Аз работя при баща ми и ,когато ходя при него това е 1 път на 2 дена.. ми дава от 3 до 5 лв..Иначе мама ми дава по 1 лв.всеки ден..![]()
Зависи-към 2-5 лв.![]()
It is necessary
to wrestle with me
you throw away, you throw away
but you can't help it
you've gone momentum
ами аз седми клас не съм стигнала,но ми дават по 15 лева на седмица, а когато кажа,че ще ходя до мола, баща ми дава 50 лв
![]()
![]()
![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Когато съм на даскало са по 15лв. на седмица (3 на ден) иначе просто ми дава някакви пари и като ги свърша искам още. Но дори да ми даде много пари наведнъж, не ги харча.
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
По 4 лева за ден 2 отиваха за училище в 7ми клас и все още е така, напълно достатъчни.Повечето случай даже съм карал само с 10 за седмица
![]()
пари ми дават за месеца и сама си ги разпределям
Не им искам, неудобно ми е. Иначе в 7ми клас са ми давали по 50ст.![]()
![]()
7 клас-1,50, а вечер не ме пускаха да излизам, така че не ми трябваха пари.![]()
Say what you mean tell me im right and let the sun rain down on....
по 5 лв на седмица
Maybe this is wishful thinking
Probably mindless dreaming
But if we loved again, I swear I'd love you right
2 кинта![]()
2 лв.
Ръка не ми подавай сама сега ще стана,ще те убия само да ме съжалиш. Животът ме накара с всичко да се справям !
По принцип като излизам ме питат колко пари ми тряят и аз почти всеки път казвам, че не ми тряят но понякога ми дават 5лв пък и аз не ги харча дори не ми тряят пари-за ко ми са?
20-25 лева/ седмица, но в повечето случаи не ги харча, а ги събирам.
20-50 (на седмица) но не ги харча всичкитеСега събирам за телефон
I remember your name crying in a rain
When you left and close my door
I remember myself in my emptiness
Waiting for a special call…
Eric <3 Pam <3 Jessica <3 True Blood <3
Подобни неща, като '' джобни '' , нямам. Когато ми трябват пари, просто си искам.
Just cuz` I like u, don` t mean I won` t bite u .
Наще са ми казали да си взимам колкото ми трябва. (това значи около 35-40 лв. на седмица)![]()
По 2лв на ден. Предостатъчни ми бяха, даже понякога ми оставаха. Ходих пеш на у-ще, щото ми беше близо. Рядко излизах след у-ще, правих се на ученолюбива в нас, а пък събота и неделя я изляза, я - не. (ако изляза 1-2лв ми стигат, ако ходя на центъра или мола 4-5лв)
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Различно - 2,50-3
Еми в зависимост колко има майка ми. Ама уж сме говорили да ми дава на две седмици по 300евро. Т.е. за месец 600.
Винаги взимам колкото ми трябват... на седмица да речем около 100лв харча.. зависи какво правя, де...
Nothing to do, nothing to say... fade away...
Ами за училище ми дават по 4-5лв с пътните.Сега лятото като излизам в махалата ми дават по 2-3лв на ден.За Събота или Неделя в мола или на центъра ми дават 10-12лв.
Същото е и при мен.Първоначално написано от MissArrogance
![]()