- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават?
2 лева на ден
Кой ще спечели кеч мач Леми или бог?
-Леми.
-Не!
-Бог?
-Не,това е подвеждащ въпрос.Леми е бог!!!
Айй айй айде леко само :Ддд... тука половината ще изкарате че в 7ми клас ви дават по 30 лева на ден яхьуахьуаъьхаь айдеее моля ви се :Д .. на мене в седми клас..за училище ми даваха по 3-4.. без пътните..имах карта.. след и преди училище рядко излизах, нямаше време.. и на уроци ходех.. събота и неделя ако излизах ми даваха по 5-10 лева..отделно ако съм си харесала някоя дреха..вие кво пра'ите :Ддд... по 30 лева на ден в 7ми клас :Ддддд... Като преувеличавате понее не пресилвайте толкова нещата :Д
Къде живееш?Първоначално написано от mimsssssss
35-40 на седмица. Понякога не стигат, имайки предвид, че не ги харча за цигари или алкохол.
5-10лв
♫ Time is a valuable thing,watch it fly by as the pendulum swings!
Watch it count down to the end of the day,the clock ticks life away...It's so unreal! ♪
- http://www.youtube.com/watch?v=n_dBtJme_j4 - 13 August 2010 <3
Първоначално написано от DaNGeRousLy
Предизвикателство е да вярваш на любовта, независимо, че може да те нарани.
-------
Какво по 2.50 на седмица лоллПървоначално написано от Moderatorius
![]()
![]()
Различно по 2 , 3И после като излизам още
![]()
twoQ azz bQxx .. za tebe azz jivqx, n0 tii vsiichko pr0vaLii ii sarceto mii razbii
20 евро на седмица![]()
Благодарност...това е болест, от която страдат кучетата.
Je besser ich die Menschen kenne, desto mehr liebe ich die Hunde.
Am Anfang schuf Gott den Menschen, aber als er sah, wie schwach er war, gab er ihm den Hund.
Der Hund ist das einzige Wesen auf der Erden, das dich mehr liebt als sich selbst.
Ein Hund hat die Seele eines Philosophen!
Гордея се с моите прекрасни кучета и ги обичам ужасно много!
зависи,примерно дадат ми 30 лева в началото на седмицата и като ми свършат им искам пак
2 лева ;д и след даскало колкото им поискам ама попринцип ми стигат. Ходя си пеша на даскало и избягвам да ям училищните храни ;п
Сега ми дават колкото поискам. Лято е,харча по кафетата и някои други глупости. Дрехи и всякакви такива щуротии майка ми ми ги купува.
Като съм на даскало-10лв. за седмицата.
ДАЙНОЗАЪРС ГО РАВРАВРАВРАВР
Попринцип ме питат колко пари ми тряят (всеки ден) но ако нищо не кажа ми дават 5 лв за даскало и после вечерта примерно 10
за училище досега ми даваха по 3,но аз не ям там и ми стигаха.Сега като взема книжка и трябва за газ,ще видим по колко ще отпускат![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
К'ви са тия родители бе, от къде ги копате тия пари да ида и аз да ровя там... в 7 клас ми даваха 3 лева и ми бяха напълно достатъчни, а сега ми дават 10-15 в някои случаи 20 .... Не харча пари за глупости
ВНИМАНИЕ, ВНИМАНИЕ!!! Да ви е*а майката! Благодаря за вниманието.
Първоначално написано от bet3to
I just open my heart and let you inside...
hope you are the guy who could make me burn and fly <3
Първоначално написано от vaniee
За училище 2 лева и като излезна някъде 5-6.
за училище по 5 , за навън 10-20 (зависи колко ми трябват)
Когато бях 1-ви клас (2000 г.) започнах с 0,30 лв. и ми стигаха за да си купя нещо за ядене, а понякога даже ми оставаха пари за следващия ден. В 3-ти клас минах на 0.50, в 5-ти на 0,70. Стигаха ми, даже и оставаха. В 7-ми клас получавах 1 лв. и отново ми стигаше за всичко. Сега разполагам с 2 лв. на ден и много рядко ми остават за следващия ден.
4-5.. Стигат миСега тази година не знам колко ще ми дават.. Но сигурно повече - в новото даскало няма стол
![]()