- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Колко джобни ви дават?
За училище ми дават скромните 2лв, но аз не съм нагла, нито нахална така че не съм искала и повече![]()
различно понякога по 3 ,по 5, понякога 10 , според зависи !
maDamn
Колкото толкова. Зависи къде ходя, какво искам, абе зависи от доста неща.
Любовта не се състои в това двама души да се вторачат един в друг, а в това те да гледат в една посока.
Абсолютно същия случей.. само че.. при мен е малко по различно.. аз имам пари .. и те дават и става мазалоПървоначално написано от amk933
![]()
![]()
6 клас съм по скоро ще бъда минала година в 5-ти ми даваха по 3 лева на ден за училище предостатъчни са ми даже все връщах 0.50-1лев и си ги пусках в касичката иначе отделно като излизам ми дават минимум 5 лв ако ходя в парка 5 някъде на заведение ако ходя около 20 лв а от тези дето оставаха и си събирах заедно с тези от коледа и рожденния ден си събрах пари за айфон 4 :-B
и си го купих де много му се кефя ама иначе на училище ходя с един самсунг марвел розов
![]()
Имаше и много случаи в които татко ми дава по 5 лева а мама ми прави закуска и аз допълнително си вземам някой десерт от къщи и така бързо се трупат![]()
20лева на ден (включително цигари,пари за училище,излизане). Петък 50лв за дискотека и събота и неделя по 10. 600-700лв ми стъпват разходите на месец включително пари за дрехи и кецове
Когато бях 6-7 клас по 4лева за учлище. Сега ми дават пари за цялата седмица.Като се смета ,че не пуша и не пия (в големи количества) 80лева на седмица.някой път може повече ,някой път по-малко.
За училище 5 лева са ми крайно достатъчни (сега съм за 8-ми клас) , но като излизам по 20-30 лева.Не си събирам пари,даже нямам касичка,защото с колкото пари изляза - толкова харча.![]()
“If you enter this world knowing you are loved and you leave this world knowing the same, then everything that happens in between can be dealt with.” - Michael Jackson ♥
В 7 клас ми даваха по 2-3 лева. Сега ще бъда 12 давамт ми 5/6/7 лева за даскало за излизане ми дават отделно.
5-4 лева са мираж... дават ми по 2 лева на ден... стигат ми...даже ми а'ртисват
Не ми трябват джобни. Аз съм яко пиче и момчетата винаги ме черпят. Даже като ида да си взема хляб от магазина ме черпят. Щото съм яко пиче.
Prettiness is the enemy of beauty - it cancels
out beauty's greatness, grandeur and presence.
30-40-50 на седмица, зависи за какво ми са
най-малко x1 latte per day
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Не ми дават, вече 3та година работя. Но ако ми притрябват ми дават колкото поискам.
Аз като съм бил в 7 клас май са ми давали към 10 лв на седмица. Ама то ся в тези времена с 2 лв на ден само закуска можеш да си купиш май май..
Хм точно за 7ми клас съм . 5 лева за даскало за събота и неделя ако излизам около 20 ! А лятото като излизам на вън 10-15 на плаж 8-9 ! Бтв за една учебна година събрах 400 лв от джобни и от това което ми е останало !![]()
В 7-клас ми даваха по 4-5 за даскало но в над 80% от дните ми оставаха по 1-2 лв от тези 4-5 и си ги събирах сега ми оставят по 10 от които оставям 5 хаха или понякога 3 ако ме мързи да вървя до даскало или ако е студено т.н...
Даваха ми първо по 500, после по 1 000 и накрая мисля че бяха 2 000лв
Не се стряскаите, парите тогава бяха други.