Здравейте! Реших отново да пиша в този форум, защото почувствах истинска нужда. Та историята е следната: Харесвам едно момиче някъде от октомври месец. Признал съм пред нея за чувствата си. Е, месеците минаваха, а на 7 бяхме нагости на един Ивайло. Там едно друго момиче постоянно ме закачаше, говореше много кодирано на моменти. Играеше си с косата ми и казваше: "Имаш много хубава коса!", а аз отвръщах: "Мхм...", а през цялото време докато това момиче ми обръщаше страшно много внимание, аз постоянно си мислех за другото момиче и си представях как в този момент съм с него и как то си играе с косата ми. Не ми харесва, че използвах момичето само и само, за да задоволя тогавашните си нужди, но наистина - това нормално ли е?! Накрая не вечерта помня само, че заспахме на един диван, на следващия ден ми иска снимка и GSM-a и т.н. А лошото е че ме харесват страшно много момичета и мога да имам всяко едно, което си пожелая, а аз подрължавам да мисля за онова момиче, което ми е постоянно в главата. Какво да правя?!